JLD - SmashUp MiniMix [Tek'n Breaker House]

3 posts, 1 page, 825 views

Avatar
#1 • • JLoud Guest
Nonniin.

Tarjolla olisi todellinen minimix. Puolen tunnin mix sisältäen rikotumpaa ja likasempaa housea tutuista biiseistä. Setti on soiteltu jo aikaa sitten testi mielessä, koska genre ei ole ihan jokapäiväinen omissa soittimissa... Luulenpa, ettei silloin ole löytynyt enempää levyjä. :rolleyes:

koko: 46.1 MB
kbs:192
pituus:33:37

JLD - SmashUp MiniMix

1. Royal Gigolos - California Dreamin' (tek-house extended)
2. Benny Benassi - Able To Love (extended full)
3. Boogie Pimps - Some Body To Love (CatapillarClassich - Mark J Klak Mix)
4. Phats & Small - Sun Comes Out (JCA Vocal Mix)
5. Armand VanHelden - Hear My Name (Serge Santiago Remix)


On ainakin nopeasti kuunneltu :D
Avatar
#2 • • Aulis_G Guest
Mainiota jälkeä!
Perin, perin tuttuja kappaleita mutta oivallisesti sekoitettuna ja mukavasti varioituina. Somebody to love on kyllä loistava cover/mix ja toimii ainakin allekirjoittaneelle _aina_. Taisi olla kesää 2003 kun Jay El paukutti biisiä Porin Jazz-festivaalien yökaupunkialueen kuumassa illassa ensimmäisten suomalaisten jukkien joukossa. Todellinen floorfiller - ainakin minulle. Royal Gigolos tippuu meikäläiselle perusbaarihouse-kategoriaan, mutta toimii startterina tässä miksauksessa kuitenkin mukavasti. Able to love oli minulle Hypnotican toimivin biisi, ja asiansa ajaa tässäkin miksausessa tuo pitkä editti. Loppupäästä vaan lyhyesti sen verran että puskee eteenpäin kuin metrinen hirvi!

Sääli että pätkä oli näinkin lyhyt, tätä olisi kuunnellut pidempäänkin :) Mutta toki tällaiset minimixitkin ovat tervetulleita soittolistalleni. Suuri kiitos ja kumarrus, lähdenpäs hakemaan mp3-soitinta ja valmistautumaan työmatkalle...

3½/5 :heart:
Avatar
#3 • • poet Guest
Lyhyestä virsi kaunis! Oli mainio miksaus mutta ei suinkaan niin likainen kuin odotin.. Likaista oli kahden ekan biisin jälkeen enää sun mielikuvitus ;) Mainiosti mixattu yhteen karkeampaa ja kauniimpaa matskua. Tekniikka oli kyl kunnossa. Lyhyt setti tosiaan oli, joten jatkoa jäi mieli kaipaamaan. Tuota versiota Boogie Pimpsin Somebody to lovesta en ollutkaan aiemmin kuullut, tai ei ainakaan pieneen mieleen muistu. Mainio sinänsä, vähän vähemmän poppi kuin se voimasoitossa aikoinaan ollut mikälie-versio :D Armand Van Helden-Hear My Name oli onnistunut lopetus tälle minimixaukselle. Jos tää olis pidempi setti, niin yltäis aikas ylös kouluasteikolla. Kyllä tätä kuuntelee perskeleen mielellään!

4 5 6 7 8 9 10