:: FREEFORM 19.05.2005 ::

1 post, 1 page, 538 views

Avatar
#1 • • gwe Guest
FREEFORM [rumpuu & bassoo ja snadisti silt välilt]

FREEFORM ennustaa, että kesästä 2005 tulee kuuma ja bassontäyteinen! Freeform takaa oman annoksensa bassohoitoa kesän ajan hieman poikkeuksellisina päivinä;

ensi torstaina 19.5.2005 kotimaisesta edustuksesta huolehtivat JAYWINK (Bass Heroes, Motion) ja FANU (Subtitles, Commercial Suicide, Offshore, Locuts) B2B DAK (Counter Intelligence, Lampse Audio Visual Recordings).

Rose Garden (Iso Roobertinkatu 10, Helsinki)
5e, 22-04 (leidit ilmainen sisäänpääsy 22-23), K19

JAYWINK (Bass Heroes, Motion)
Jaywinkin ensimmäinen housekeikka oli Oulussa vuonna 2000. Vähän tämän jälkeen Jaywink löysi broken beatin ja breikbiitin. Hän muutti Helsinkiin vuonna 2002 ja liittyi residentiksi Children of Dubiin (www.basspace.org). Jayn omia iltoja ovat olleet Smash! ja yksittäiset Bass Heroes -bileet. Kohokohtinaan Jaywink pitää Koneisto festivaalia vuonna 2003 ja keikkoja Pietarissa. Jayn selektio koostuu isosta määrästä bassoa ja raskaita breikkejä, elektroa ja down tempoa.

FANU (Subtitles, Commercial Suicide, Offshore, Locuts)
Fanun tuotoksia on tulossa toukokuussa mm. Breakin', Thermal ja Warm Communications:lta. Vuoden 2005 aikana tulossa myös Vibez, Pause, Synaptic Plastic ja muita tuotoksia (esim. downtempo-albumi, junkka-EP ja sinkkuja)!

DAK
Dak on pyöritellyt levyjä vuodesta 1997 asti. Lokakuussa 2000 Dak oli ensimmäistä kertaa Freeformissa dekkien takana Sho Nuff -nimellä veljensä Ässämixin kanssa. Pari vuotta sitten hän aloitti oman musiikin tuottamisen ja aluksi oma musiikki oli pelkästään junkkaa, kunnes Dak harhautui teknoon ja sitä kautta ambienttiin.

D&b-julkasua on tulossa hollantilaiselta Counter Intelligence -lafkalta (jolta tuli taannoin ensimmäisenä julkasuna Resoundin biisi ulos, www.counterintelligence.nl). Lontoolaiselta Lampse AudioVisual Recordingsilta on tulossa vuoden loppupuolella Dakin omin sanoin kuvailema "ambient tekstuurijumitus -albumi" aliaksella 'Lopus' (www.lampse.com).

Fanu ja Dak ovat lupailleet illan täytteeksi vähän oldskoolia, amenia ja breikkirytinää!


FREEFORM 22.6.2005; 5v-synttärit arvokkaassa seurassa; DJ STORM, Metalheadz, UK, liput 8e.
FREEFORM 13.7.2005; Suomi-ilta, tbc, liput 5e.
FREEFORM 24.8.2005; DJ BAILEY, Metalheadz, UK, liput 8e.

May the form be free!
Freeform-bassoa tukemassa www.carhartt-europe.com