SOUL SEED FUNK SPECIAL with FRYER and FUNKYPLUMBER (uk)

2 posts, 1 page, 541 views

Avatar
#1 • • hexasonik Guest
flyer_touko05.jpg


Pikku-Torressa kevään rajuin funk-rytinä!

Pikku-Torressa kolmatta vuotta pyörivä Soul Seed -klubin sekä helsinkiläinsen Get Jazzed -iltaman yhteistoiminnan ansiosta turussakin saadaan nauttia kovan luokan funk-dj-toiminnasta, kun Pikku-Torren levysoittimien ääressä nähdään raskaan sarjan brittiläiset levynpyörittäjät Euan Fryer ja Craig Smith.

Euan Fryer on nyt jo legendaarisen MOTHERFUNK-klubin perustaja. Motherfunk pyörii jo yhdeksättä vuotta ja on yksi pisimpään pyörineitä funk-klubeja maailmassa. Joka viikko dj't Fryer, Gino ja Spectrum soittavat yli viidelle sadalle tanssijalle raakaa funkia sekä northern ja modern soulia.

Fryer pyörittää myös omaa FRYERS RECORDS -levymerkkiä, joka on julkaissut mm. Barbara Lynnin ja Angela Jeffersonin harvinaisuuksia uusintapainoksina. Uusin Fryers Records -julkaisu on yhdessä legendaarisen funk-kerääjä/dj Ian Wrightin kanssa julkaistu Nathan Bartell. Fryer on luvannut ottaa mukaanlevyvarastonsa harvinaisimmat ja parhaat kiekot. Tätä seikkaa tuskin haitannee miehen siviilityö luunkoviin funk- soul- ja jazz-kiekkoihin erikoistuneessa Jazzman recordsissa Lontoossa.


Craig "The Funky Plumber" Smith - Nottinghamin funkahtava putkimies - pyörittää CROWBAR-levymerkkiään lafkaansa yhdessä BIG DADDY ja GRAND SLAM -lehdistä tutun Daddy Bonesin kanssa. Merkin ensimmäinen julkaisu oli 60-luvun lopulla nauhoitetun tuntemattoman asetaatin masterointi ja jukaisu vuoden 2004 loppupuolella.
Kyseessä on tietysti monen funk-dj:n levylautasilla pyörinyt Troubled Soulin rujo tykitys 'Funky Me'. Tällaisen julkaisutoiminnan valossa ei ole vaikeaa päätellä, että raakaan funkiin erikoistuneelta Funky Plumberilta on odotettavissa levyjä joita EI muualla kuule.

Mukana ainutlaatuisessa Funk- ja Soul-iltamassa ovat myös Turun omat Soul Seed dj't. Tervetuloa tanssimaan kengät puhki!

SAMAT HEPUT MYÖS PERJANTAINA 6.5. HELSINGISSÄ WE GOT BEEFISSÄ 'GET JAZZED' -ILTAMASSA!!!


http://www.fryer-mantis.co.uk
http://jazzmanrecords.co.uk/
http://crowbarrecords.co.uk/
http://www.soulseed.blogspot.com/
http://www.getjazzed.cjb.net/
Avatar
#2 • • hexasonik Guest
tänään!!