Ballroom-Passenger-(Simon Templar remix)

6 posts, 1 page, 1,009 views

Avatar
#2 • • CJDaft Guest
Hieno biisihän se, mukavia varsinkin nuo äänimaisemoinnit (pädi fx tms.) jotka ajoittain pukkaa esiin! Saisivat pukata kovemminkin!

Ainoo asia joka oikeestaan biisin eteenpäin viemiseksi menee päin koivuja on snare, joka on joko ihan liian hiljaisella tai sitten se kaipaa jonkun sähäkän clapin kaveriksi. Joka tapauksessa mun mielestä se pitäs olla "in your face" eikä "ollaax kamui" :D

CJ Daft
Avatar
#3 • • JayFish Guest
Toimii. Taas todella hyvä esimerkki siitä, että miten remixi tehdään.

Pakko yhtyä CJDaftiin tuossa snare-asiassa. Jotain siihen kun sais 'lisää'. Toinen mitä kaipasin oli hieman enemmän vääntöä dropin jälkeen tai sitten, että vääntö olisi kasvanut dropin jälkeisessä kiihdytyksessä. Ehkä jos noita padsejä ym. vähän toisi esiin, ni homma olis sillä reilassa.

Lyhyesti todella maistuva remixi todella maistuvasta raidasta! 9 plussapistettä ... :excellent:
Avatar
#4 • • SimonTemplar Guest
Kiitos paljon mielipiteistä (arvostan)!Joo tuo snare homma on ihan tietoisesti tuollainen .Ja ehkä jo siitäki syystä että originalissakin tuo suhahdus snare ja pikku-tiukka pasari olivat mielestäni todella toimivia=) Makunsa kullakin ja tässä remixissä en olisi voinut ajatella muuta vaihtoehtoa kuin juuri tämä..Ja yksi asia mitä kauhistelin oli kun wavesta muutin mp3:ksi niin mixaus muuttui lähes katastofaalisen kuuloiseksi=( Mutta tosin olihan se tiedossa. Kiitos kuitenkin mielipiteistä molemmille. -Respect-Ps:Padeistä sen verran että muistaakseni originalikin oli suht minimaalista joten ehkä ei kuitenkaan tähän viitsinyt laitella liikaa taustoja/padejä pitääkseni edes joten kuten oikean athmospheren päällä=)?Vaikkakin eihän se ole tarkoituskaan että remixin pitäisi välttämättä muistuttaa yhtään originaalia.Pikemminkin päinvastoin=)
Avatar
#5 • • drS Guest
oli kyllä winkeen jälkeen melkoinen pettymys, tuotannonlaatu ja saundit oli tietty laadukkaita kuten odottaa saattoi. ideat sen sijaan oli hukassa.
mä en oikeen enää jaksa noita moroder/kasaribassolinjoja mitä nyt on ollu biisissä jos toisessakin, vaikka tähän se kyllä sopi.
biisi rakentuu aika pitkään ja ihan mallikkaastikin, joten olisin odottanut jotain mullistavaa tossa breikissä sitten. mut ei siinä oikein tapahtunu mitään, se mukaan tuleva uus melodia on varsin vaisu eikä kyllä toimi pääelementtinä biisissä (jos sitä nyt sellaiseksi oli tarkoitettukaan).

kiksumman tai vaihtoehtoisesti groovemman version tästä olisi halunnut kuulla, marc o'tool teki jo tälläisen diipimmän jumittelun tästä :)
Avatar
#6 • • SimonTemplar Guest
No mutta hei hyvä meininki ja mikäs siinä :) Kiitos palautteesta.