P.Saiko - Etherwave [haussia with Theremin]

4 posts, 1 page, 848 views

Avatar
#1 • • Edited khatt Guest
Tässois tällainen melodinen haussibiisi (ainakin muistuttaa biiseistäni eniten housea), jossa on mukana menossa myös Theremin. Viime aikoina minuun on iskenyt Theremin-villitys, ja hommasin itsekin sellaisen vehkeen, mutta näitä riffejä en todellakaan soittanut livenä (ei ole kauheen helppo soitin), vaan samplerissa laulaa Moogin Etherwave. Thereministä lisäinfoa esim. täällä ja täällä.

Pidemmittä puheitta:

P.Saiko - Etherwave, 128kbps, 7.5M

edit: palvelin kosahti, urli vaihdettu.
Avatar
#2 • • JayFish Guest
Just sopivaa rakentelua alusta ja kohoaa kaikessa rauhassa huipulle. Pientä progressiota koko ajan ja jaksaa pitää mielenkiinota yllä. Todella hieno äänimaailma ja soundit kohdillaan. Ei ole varmaan ihan hetkessä syntynyt ja tulos on mitä mainioin.

Eipä ole teknisestikää juuri mitään valitettavaa, koska homma toimii. Toi läskibassoriffi on ihan loistava. Kiva mauste tollanen vintagetuote tuolla sähköisessä ympäristössä.

Lyhyesti: Tää on ihan loistava teos. Keep up the good work!

Saiskos tän remixata? Tuli pari ihan loistoidistä tohon.
Avatar
#3 • • edn Guest
Unohdinpa kommentoida tätä aiemmin joten korjataan vääryys saman tien.

Ainakaan sitä perinteisintä house-osastoa tuotos ei edusta, mutta hittojako noista genremäärittelyistä muutenkaan koska rallihan rokkaa.

Kipaleesta (tai oikeammin Thereministä) tuli lähes välittömästi uudelleen miksattu Jarre mieleen, ja tämä ei ole haukku. Viisu on juuri sopivan eteeristä krapulapäivien elpymismateriaalia ja toisaalta taustalla rullaava bassokuvio tuo mukaan miellyttävää munakkuutta. Progressiohan täällä jo mainittiinkin, ja todellakin, idea kantaa alusta loppuun.

A1:ksi Rain Maker ja kääntöpuolelle tämä niin lätty löytää ainakin yhden ostajan.

-edn
Ante

Posts: 16

#4 • • Ante
Tämä on pyörinyt MP3-soittimessa duunimatkojen viihdykkeenä ja mukavia juttuja tässä ovat ensinnäkin tuo kilke + syvät bassot (jotenkin toi yhdistelmä muistuttaa mun Vince Watson lempparia "Mystical Rhythm"). Theremin tuo tietty Star Trek -fiilikset :)