Ankerias - Pompous Feelings(Electro(-esque)

2 posts, 1 page, 568 views

Avatar
#1 • • Ankerias Guest
En oo ennen pistelly tänne piisiä, koska oon mielestäni tosi nyyppä.
Tästä biisistä vaan haluisin vähän palautetta, koska se tulee kaverin peliprojektiin(ilmeisesti taustamusaks Asteroids-tyyppiseen peliin). Haluaisin lähinnä tietää onko biisi liian tylsä(eli onko liikaa toistoa) ja onko stereokuva paska(muutoksia tapahtuu lähinnä basslinessa, mutta muuten on presettinä). Muutkin kommentit kelpaa. Heittäkää sanasettiä :confused: Omat kaiutinsysteeminikin on tosi rajoittuneet, niin sekin rintama vähän kiinnostaa.

edit: Hyvähyvä linkki unehtu: http://mbnet.fi/angerias/Pompousfeelings.OGG
Avatar
#2 • • JayFish Guest
Jos on huonot ämyrit, niin luurit käyttöön. Jos tunnet luurit, niin pääset niillä parempaan tulokseen.

En oo mikään Electrospessu, joten en biisiin itsessään ota kantaa, ettei mene ihan makuasioihin, koska pyysit tekniikasta palautetta.

Teknisesti ei kyllä mene läpi ainakaan tähän sälliin. Kyllä säädettävää löytyy kosolti. Ehkä tota baselinen pania vois hiukan hillitä tai supistaa. Samalla kyllä yläpäätä täytyy laajentaa, koska se ihan liian sukka. Ei kunnon stereokuvaa näin. Muutenkin toi alapää vois olla paremmin käytössä vaikka elkkaa onkin. Onkohan kompuroitu väärissä paikoissa tai unohtunut kokonaan tai sitten kompuroinnista on unohtunut EQutus, koska tän äänimaailam on sen verran laaja, et sen kyllä tarttee.

Sämpleistä vaihtaisin noi haitsut hiukan "laadukkaimpiin" (LowFi=>HiFi) ja kunnon stereokuvalla ne sais kivasti esiin.

Kieltämättä ainakin haastetta tosta projektista ei puutu näin teknisessä mielessä. Mutta kun näkee vaivaa ja nostaa henk.koht. riman tarpeeksi ylös niin kyllä tästä vielä syntyy tyylikäs biisi.