Sam & Gigi LIVE @ Electroteque, mbar

4 posts, 1 page, 818 views

Avatar
#1 • • Samuli Guest
Elektroteque @ mbar, pe 1.4.05 klo 22-03


Pitkästä aikaa ja uusilla kujeilla! Esimakua tulevasta kesästä..:

Sam & Gigi (Ovum, Still, Aquarius...) LIVE


+ dj't J.Kusti & Deemaa



0 euroa! Tule!
Avatar
#2 • • juhokusti Guest
HOT TIP! Uudistuneet Electroteque-illat tulevat kevään aikana tarjoamaan syviä tanssirytmejä kaikille konemusiikin ystäville resident dj J.Kustin ja kovien kotimaisten dj-ukkojen pyörittäessä vinyyliä joka toinen perjantai klo 22-03 Helsingin mbaarissa.
Musalinja keskittyy pääasiassa jonnekin deepin, minimaalisen housen ja teknon välimaastoon unohtamatta acid- ja detroit-soundeja, joten tiukkaa underground-meininkiä siis luvassa koko kevään ajan. Jokaiseen iltamaan vapaa pääsy ja mestassa hyvä ilmapiiri, joten kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa.

Ohjelma 7.1.-29.4. 2005
pe 7.1.05 dj J.Kusti
pe 21.1.05 djs Samuel (Cafe del Raum) + J.Kusti
pe 4.2.05 djs Sam Lainio (Cafe del Raum) + J.Kusti
pe 18.2.05 djs Erkko (Niitty, YLEX) + J.Kusti
pe 4.3.05 djs Fummer (Track2track) + J.Kusti
pe 18.3.05 djs Tuomas Salmela (2020 Vision, Guidance) + J.Kusti
pe 1.4.05 Sam&Gigi LIVE (Ovum, Siesta, uutta matskua) + J.Kusti
pe 15.4.05 djs Kalle Karvanen (X-rust, X0X Records) + J.Kusti
pe 29.4.05 djs Marvin Jaxxon (X-Rust, Wyldtyme) + J.Kusti

Jokainen Electroteque-perjantai myös lämmittelyt jo klo 18 lähtien. Musasta vastaavat mm. djt Miinus, antOn, Toni Aalto, Siili, Deemaa, jne. Tsekkaa lämmittelijät mbar-flaikusta tai osoitteesta www.mbar.fi.
Muista myös live@mbar-ohjelma bassoradiossa joka sunnuntai klo 20-22, jolloin mestoilla aina J.Kusti ja joskus vieraita. Uusinnat joka tiistai klo 13-15.
Avatar
#3 • • juhokusti Guest
Juu todellakin siis huomenna luvassa todellisia helmiä deepin tanssimusiikin ystäville. Alkuillan lämmittelyistä vastaa klo 18-22 dj DeeMaa ja loppuillan klo 22-03 heittää kehiin J.Kusti. Sam&Gigi heittävät illan aikana livesetin, jollaista ei heiltä aikaisemmin ole kuultu saati nähty. Poissa on entinen levyjenpyörittely/vokaali yhdistelmä ja tilalle on nyt tullut laptop/keyboard/vokaali yhdistelmä ja luvassa onkin ennenkuulemattomia Sam&Gigi-raitoja, joita edes allekirjoittanut ei ole vielä kuullut, sekä update-versioita vanhoista helmistä. Ilta on siis kaikkien Sam&Gigi diggareiden totaalinen must see happening!
How much? NADA! Absolut nolla egee sisään. HOT HOT HOT!
Avatar
#4 • • ~L.A.O.S~ Guest
smoothness.
tänne heti kun ehdin.