Oz- - Progetus Maximus -Part 2- [progressive / trance]

5 posts, 1 page, 972 views

Avatar
#1 • • 0z- Guest
Jatkoa _valtavan_ suosion saavuttaneelle Progetus Maximus -setille. :D Kakkos osa on pidempi ja parempi kuten kaikki jatko-osat, luonnollisesti. Luvassa vähän menevämpää materiaalia jos edelliseen osaan verrataan, menon kuitenkin pysyen melko progressiivisena. Ensimmäinen tunti löysempää pauketta ja toinen hiukan menevämpää kolistelua. Toivottavasti pituus ei pelota pienempiä, vaikka eihän koolla kuuluisi olla väliä? Enempi paskaa jauhamatta antaa tracklistin puhua. Enjoy! :cool:




1. Urban Dwellers - Loverman (Satoshi Tomiie Ambient mix)
2. Way Out West - Killa
3. Conjure One - Tears From The Moon (Hybrid Twisted On The Terrace Mix V.2)
4. Tilt - Twelve (Original Mix)
5. Nick Thompson - Space Fire
6. Pig & Dan - Pusher
7. D*Note - Shed My Skin (Pete Heller's Stylus Vocal Mix)
8. Tandi & NV - Indian Hashis
9. Bart Van Wissen - Unforseen (Madoka's Blindsided Mix)
10. Red & Blue - Quintos (Phasebase Remix)
11. Van Bellen - Let Me Take You (Nalin & Kane Remix)
12. Rio Addicts - Crossroads
13. Yilmaz Altahan - Eighties
14. Origene - Sanctuary (Ivan Gough Remix)
15. Starsign - Taurus
16. Mike Foyle presents Statica - Space Guitar
17. Probspot - Blueberry (Original Mix)







...ja palautetta arvostetaan kynpillä. :heart:


130mb | 110min | Mp3 @ 160kbps | Download
Avatar
#2 • • Mike Kila Guest
Ugh, maistui ja huolella :)! Uutena progenystävänä voisi sanoa, että tämä tunnelma sopi sunnuntai päivän loikoiluun kuin pullo käteeni lauantai-iltana :excellent:. Vähän täytyy kuitenkin narista.. Alkoi vähän puuduttaa keskivälissä, koska biisit eivät oikeen kehittyneet suuntaan eikä toiseen. Mutta selvisin kuitenkin kunnialla loppuun asti.
Tekniikka oli oikein hyvää ja kappaleista erityisesti Killa, Twelve, Space Guitar ja Blueberry maistuivat. Kahden ekan biisin vaihtumista en ees huomannu vaikka kuinka yritin kuunnella :right: :D. Yhtäkkiä vain ukko huutaa Killah \o/!

Hyvä miksaus ja parempi kuin edellinen ;)!

8+/10
Avatar
#3 • • poet Guest
Tosi hyvä aloitus setille. Rauhallista leijuntaa kestää pitkään ja odotus tunnetusti kasvattaa nälkää. :D Hyvin olit saanut intron kasaan kahdesta raidasta. Conjure One-Tears from the moon on myös loistovalinta setin alkupäähän. Diggasin muutenkin kyseisestä biisistä heti kun ensimmäistä kertaa sen kuulin helmikuun 2003 Radio Unityssä. Tiltin Twelve tulee setissä imo vähän liian aikaiseen(tai mahdollisesti sen ois voinu jättää tästä setistä pois ottaen huomioon muut biisivalinnat), sillä sen baseline on aika kova ja muutoin leijaileva ja kevyt tunnelma katkeaa. Siitä eteenpäin setti jatkuu jälleen hyvin melodisissa tunnelmissa. seuraavat kolme biisiä menee mun osalta vähän ohi, mut Indian hashis ja Unforseen toimii taas NIIN hyvin. Quintos menee taas perustäytteenä, mutta Van Bellen-Let me take you(Nalin&Kane remix) nostaa tosi hyvin draivia. Rio Addicts-Crossroads toimii kanssa vaikka soitossa on voimakkaasti ollut. Yilmaz Altahan-Eighties on takuuvarmaa Electronic Elements matskua. Origene-Sanctuary menee taas hieman ohi. Starsign-Taurus on kyllä hemmetin hyvä. Ehkä snadisti leikkisä riffi mutta mahtuu nippuun. Hyvää jatkoa tekee Space Guitar. Aluksi en jotenkaan riemastunut biisistä mut nyt se uppoo yhä paremmin. Probspot-Blueberry on loistava lopetus eikä edes tehokas soitto ole sitä kuluttanut!

Tekniikka on jälleen järjettömän hyvää! Vaihdot on tosi pehmeitä ja joitain niistä olisi miltei mahdoton erottaa, jos ei tunne kyseisiä biisejä. Kokonaisuudessaan setti jättää hemmetin hyvän fiiliksen, vaikka muutama "bulkki" väliin mahtuukin.

Kolme parasta poimintaa:
Conjure One - Tears From The Moon (Hybrid Twisted On The Terrace Mix V.2)
Way Out West - Killa
Bart Van Wissen - Unforseen (Madoka's Blindsided Mix)

4 5 6 7 8 9 10
Avatar
#4 • • 0z- Guest
Kiitoksia jälleen palautteistanne Mike ja Poet. Hyvä jos maistui. :)
Avatar
#5 • • 0z- Guest
No eik oo maistissa, on tätä nyt varmaan joku muukin ladannut. Enivei uutta settiä tuolssa lähiaikoina, tod näk kiksua. :cool: