Mike Kila - U Can`t Touch This [trance, tech]

25 posts, 2 pages, 2,905 views

Avatar
#1 • • Edited Mike Kila Guest
Maaliskuu on vuoden kolmas kuukausi, ja talvikuukausista viimeinen. On siis aika esitellä talven viimeinen miksaus. Ilokiksusta siirrytään sujuvasti riemukiksun kautta tech-tranceen ja teknoon.

Toivon mukaan tässä on sitä kaivattua vaihtelua! Palaute on erittäin tervetullutta :).

tracklist:

Odyssee - Maya
M.I.K.E. - Massive Motion
Mystery Islands - Solace [Ronski Speed remix]
Mirco de Govia & Ronski Speed - Asarja [Mirco de Govia remix]
Leeroy - Destino [Basic Dawn remix]
Musikman - Air [Robert Gitelman remix]
Marco V - C:/Del*.mp3
Sandler - Chemistry [Fluid mix]
Silent Electra - For This Moment [Jochen Miller remix]
Randy Katana - One Solid Wave [Sam Sharp remix]
Mac Zimms - Kenetic
Southside Spinners - Luvstruck 2005 [Alex One remix]


75:20min|86.2mt|160kbs

Lataa/Download

->Save As

...music hits me so hard...
Avatar
#2 • • poet Guest
Kuunteluun menee tämäkin :excellent:
Avatar
#3 • • 0z- Guest
Kylläpä oli menevää ranceilua. Tälläinen pauke uppoaa välillä oikein hyvin, kuten nyt. Mukana oli monia hyviä biisejä uusia ja vähän vanhempia. :)


Odyssee - Maya ihan selvästi hyvä aloitus raita. Massive Motion hyvä veto perään, ei ehkä parasta M.I.K.E:ä mutta silti hyvä biisi. Solace ja hyvä linja jatkuu. Asarja:sta en itse aluksi pitänyt mutta nyt sekin on alkanut toimimaan. Leeroy - Destino [Basic Dawn remix] tätä en ollutkaan ennen kuullut, aika hyvä biisi. :cool: Musikman - Air [Robert Gitelman remix] oli aika perus kauraa. Mutta C:/Del räjäyttää potin :eek: mahtava biisi, en muistanutkaan että se oli noin hyvä. Pakko poistaa ko. levy jostain. :) Sandlerin Chemistry oli kanssa aika perus kauraa. Silent Electra - For This Moment [Jochen Miller remix] tämä olikin aika positiivinen yllätys, vauhtia riitti ja sen huomasin One Solid Wave:ssa BPM oli varmaan jotain 145. :excellent: Kyseinen biisi on aika herkku tunnelmannostattaja joka toimii aina. :) Kaksi vikaa kappaletta oli selvästi Marco V tyylistä kamaa tai oikeastaan koko setti oli. Sehän tässä oli ideana rakentaa vähän techimpi pläjäys? Hyvin ainakin olet onnistunut propsit siitä, tarkoin valittuja jokainen ihan selvästi. Tosin joillekkin 75min saman tyylistä räminää voi olla puuduttavaa, maku asioita jälleen. Tätä settiä olis voinut jatkaa toisella tunnilla technon tai hardtrancen muodossa tai molempien. Teknisesti ihan ok kamaa, välillä kuitenkin alkavan biisin bassot jäi soivan biisin bassojen alle. Vaikea selittää mutta tiedät varmaan mitä tarkoitan. Laukkoja en spottaillut mutta tuo edellä mainittu juttu osui omaan korvaan. Mutta ei me niin tarkkoja olla, varsinkaan kun genrenä on tällainen räminä ei sieltä seasta mitään virheitä erota... kukaan. :D


Mutta joo itse tykkäsin, oli vaihtelua kun nyt olen itse vähän aikaa progeillut niin alkaa maistuu menevämpikin matsku välillä. :happyroll:



Tuomio: 8/10


edit: sori tää oli selkeesti sekava viesti, mutta toivottavasti sait selvää. :D
Avatar
#4 • • miikkaL Guest
TOIMII \:happyroll:/

Meikäläiselle uppoaa tällainen huomattavasti peruskiksua paremmin, teknisestikin oli onnistunut pläjäys.

Ainoa biisi mistä en oo oikein koskaan digannu oli Marco V - C:/Del*.mp3, mutta hyvään paikkaan kyllä toi tulee ja setti kehittyy kyllä tosi hienosti alun hehkutuksista eteenpäin tähän parempaan matskuun ;)

Mutta muuten kyllä 9½ :happyroll: :roll: :cool:
Avatar
#5 • • dj_Atom Guest
Hyvää miksausta ja hyvä progressio.
Varsinkin loppupään menoraidat lämmitti mieltä.
Tykkäsin paljon, kuten edellisestäkin mixistä. :happyroll:
Avatar
#6 • • Mike Kila Guest

Kaksi vikaa kappaletta oli selvästi Marco V tyylistä kamaa tai oikeastaan koko setti oli. Sehän tässä oli ideana rakentaa vähän techimpi pläjäys?


Marco V on ollut mun esikuva viime vuoden Tampereen Liquidista saakka :). Tarkoitus oli rakentaa setti, jossa olisi kaikki ne tyylit mitä tykkään soittaa ja melko hyvin ne tähän oon saanu. Ymmärrän mitä tarkoitat tolla bassojutulla, mutta ei se minua haittaa ;).

Kiitoksia tähän astisesta palautteesta Oz-, Miikka ja dj_Atom! Kiva kuulla, että tykkäsitte :).
Avatar
#7 • • 4-wd Guest
Ilokiksu?? Riemukiksu????
:D :D


Paljon hyvii biisei lukuunottamatta Leeroyta ja Musikmania.
Vaihdot rullaa ok paitti C:/del*.mp3 joka ei sovi kyllä pätkääkään tuohon kohtaan...

Ihan hyvää 'jumputusta' mutta olisin kyllä jotain vokaaleja tai enemmän melodioita mixiin kaivannut.

Setin helmiä: Massive Motion, Solace ja Luvstruck. Sharpin versio Solid Wavesta ei kyllä pärjää mitenkään alkuperäiselle. :)

Enivei laadukas setti ja huomattavasti laadukkaampaa matskua kun edellisessä. ;)
Avatar
#8 • • 0z- Guest

Sharpin versio Solid Wavesta ei kyllä pärjää mitenkään alkuperäiselle. :)



Ehee Sam Sharpin remix omistaa orkkiksen 100-0. :excellent:
Avatar
#9 • • Mike Kila Guest

Sharpin versio Solid Wavesta ei kyllä pärjää mitenkään alkuperäiselle. :)



Ehee Sam Sharpin remix omistaa orkkiksen 100-0. :excellent:


Got that right Oz- :hah:! Syvä kumarrus palautteesta 4-wd:n suuntaan :).
Avatar
#10 • • poet Guest
No niin jo päästiin pääsiäisen vietosta ehjänä himaan asti. Kovaa settiä olet taas pistäny narulle. Kun aluksi imaisin tän ja luin et sisältö on tech-trancea/teknoa, niin mietin että aika kivistä ja karua menoa on tulossa. Tosi positiiviseksi yllätykseksi biisit oli kuitenkin yllättävänkin melodisia ja monotoninen sahaus oli tästä setistä kaukana. Odyssee-Maya toimi tosi hyvänä aloituksena tälle setille ja sai jo odottamaan tulevaa. Tosin seuraava MIKE:n Massive Motion ei taittunu omaan makuun. Siitä taas eteenpäin setti rakentuu tosi hyvällä draivilla ja pitää otteessaan aina vikoihin metreihin asti.
Asarjan huokailevat naisvoksut saa ihon kananlihalle. Pari seuraavaa raitaa menee ihan perustunnelmissa ja sit Marco V - C:/Del*.mp3 iskee taas virtaa kuin sähköpaimen varomattomaan virtsaajaan. Itsekin oli päässyt unohtumaan kuinka toimiva biisi olikaan. Seuraava mieleenjäävä kipale on Sam Sharpin tulkinta Randy Katanan One solid Wavesta. Rokkaa! Lopetuksena Soutside spinners-Luvstruck 2005 saa nostalgian piiskan lyömään maistuvasti pakaroille.. "Aahh... give it to me!" kiero mieli on jälleen tyytyväinen :D

Tekniikka on jälleen hyvin kuosissa. Noi kikkailut liu'un kanssa ois kyl voinu jättää makkarisetissä pois. En tiedä sit toimisko livenä paremmin.. Ja jos nyt hyväillään välimerkkiä, niin ehkä equtuksia ois voinu hioo joissain vaihdoissa, mihin Oz taisi jo viitatakin.

Omia :) poimintoja:
Mystery Islands - Solace [Ronski Speed remix]
Mirco de Govia & Ronski Speed - Asarja [Mirco de Govia remix]
Randy Katana - One Solid Wave [Sam Sharp remix]
Southside Spinners - Luvstruck 2005 [Alex One remix]

4 5 6 7 8 9 10
Avatar
#11 • • Mike Kila Guest

Marco V - C:/Del*.mp3 iskee taas virtaa kuin sähköpaimen varomattomaan virtsaajaan.


poet[tm] :excellent: :D

Kiitokset taas kattavasta palautteesta poet :heart:!
Avatar
#12 • • drS Guest
kylläpä jäi ristiriitaiset fiilikset tästä.. ekat 7 biisiä M.I.K.E.ä lukuunottamatta kuulostivat omaan korvaan niin kamalalta ettei niitä pystynyt hyvällä tahdollakaan skippailematta kuuntelemaan :sad: mystery islands ja leeroy näistä kaikista heikoimmat.
sandlerista eteenpäin saundi onkin ihan kohdallaan, etenkin viimeiset kolme biisiä toimivat hyvin (vihdoinkin joku järkevä versio luvstruckista :eek: ) ja tuo massive motion oli koko setin ehdoton helmi.
tekniikka on ihan kunnossa, paitsi nuo fader-kikat eivät oikein toimi (tai ainakin niitä on liikaa)
muutamat hyvä raidat eivät kuitenkaan saata mixiä ihan voiton puolelle, joten kouluarvosanoissa annan setille vain 6½/10
Avatar
#13 • • Mike Kila Guest

ekat 7 biisiä M.I.K.E.ä lukuunottamatta kuulostivat omaan korvaan niin kamalalta ettei niitä pystynyt hyvällä tahdollakaan skippailematta kuuntelemaan :sad:

joten kouluarvosanoissa annan setille vain 6½/10


:right: :crybaby: :D :eek:

No totah.. Meillä on vissiin sit melko erilainen musiikkimaku :D. Kiitos kuitenkin, että vaivauduit kuuntelemaan :)!

Risut ja ruusut otetaan edelleen mieluusti vastaan ;).
Avatar
#14 • • Juki54 Guest


Paljon hyvii biisei lukuunottamatta Leeroyta ja Musikmania.
Vaihdot rullaa ok paitti C:/del*.mp3 joka ei sovi kyllä pätkääkään tuohon kohtaan...



Samoilla linjoilla, paitsi että oli siellä joukossa pari muutakin biisiä jotka ei oikeen iskeneet. Tommoset mahtipontiset techisaundiset sankarimelodiat ei taida olla mua varten ;) Ja noi Luvstruckin voksut: ARGH, laattaisin tanssilattialle jos ne bileissä kuulisin :panic: (muuten oli ihan jees versio kyl)

Miksauksellisesti tää oli melko laadukasta työskentelyä, mitä osasinkin odottaa :)

Arvosanaksi annetakoon vain (techtränse liian suurena annoksena ei oo mun juttu)
Avatar
#15 • • Mike Kila Guest

Tommoset mahtipontiset techisaundiset sankarimelodiat ei taida olla mua varten ;)


Tuntuu ettei ne oo ketää varten täällä :D. Ehkä pitää vääntää tulevaisuudessa vaan pelkkii ihquilutrancesettejä, kun niistäkin pidetään enemmän ;). Tai sit vaa alkaa ihan suosiolla soittamaan progea.. Se on kuulemma suosiossa Suomessa :hah:?

Kiitos Jukka arvionnista :heart:!
Avatar
#16 • • Loopy Guest
Mike alkaa pikku hiljaa lunastamaan satakunnan Tiëston titteliä. ;) Jätkä pystyy jollain ihmeen keinolla yhdistelemään biisejä vaikkei niitä pitäisi tracklistin perusteella soittamaan peräjälkeen.

Marco V:kin sopii tuonne joukkoon vallan mainiosti.

Sulla on ihan selkeesti oma soundi. Tätä menoa nuo ihquimmat kiksurallit tippuu pois ja sulle jää laukulleinen techimpää rankempaa trancea.

Wert on saanut saundillisen kilpakumppanin - koskas b2b-settiä tiedossa? :D
Avatar
#17 • • Mike Kila Guest

Sulla on ihan selkeesti oma soundi. Tätä menoa nuo ihquimmat kiksurallit tippuu pois ja sulle jää laukulleinen techimpää rankempaa trancea.

Wert on saanut saundillisen kilpakumppanin - koskas b2b-settiä tiedossa? :D


Jep, kiksu maistuu nykyisin yhä vähemmän :( ja tech on valtaamassa levylaukkua. Keikoille OLISI tietenkin kiva päästä missä muodossa tahansa (winkwinkwonkwonk) :D. Kiitokset Ville rohkaisevasta palautteesta!
Avatar
#18 • • icam Guest
The track that begins around 35.20 min into the mix and ends around 38mins. Which track is that ?

I just feel in love withit, must have missed it somewhere before.
Avatar
#19 • • Mike Kila Guest

The track that begins around 35.20 min into the mix and ends around 38mins. Which track is that ?

I just feel in love withit, must have missed it somewhere before.


The track is Musikman - Air [Robert Gitelman remix], yet another lovely production by Robert. Any other comments to the mix?
Avatar
#20 • • icam Guest

The track that begins around 35.20 min into the mix and ends around 38mins. Which track is that ?

I just feel in love withit, must have missed it somewhere before.


The track is Musikman - Air [Robert Gitelman remix], yet another lovely production by Robert. Any other comments to the mix?



Other then that, it's good. Great music to have at work :)