Poet - Easter Euphory (Progetrance/Trance)

10 posts, 1 page, 1,620 views

Avatar
#1 • • Edited poet Guest
6859.jpg

Pääsiäisen melodinen paketti. Alkuun vähän progempaa laitaa, väliin euforisempaa vokaalimatskua ja siitä kohti semi-kiksumpaa soundia. Osa biiseistä saattaa olla tosi tuttuja mut osin olen yrittänyt valita ne vähemmän soittoa saaneet versiot. Toivottavasti maistuu! :)
Palaute on :heart:

192kbps MP3/ 70:08 min

Nappaa tästä:
www.101.fi/sami/mix0305.mp3


Biisilistaa:

1. Alexander Church - Cycles of life(Celestial remix) [SOURCE OF GRAVITY]
2. Schmuel Flash - The other side of me [NASCENT]
3. Perasma - Swing to harmony(Matthew Dekay remix) [ULTRA]
4. Jan Johnston&Serge Devant - Transparent [CAPTIVATING SOUNDS]
5. Winkee - Whisper(Slusnik Luna remix) [UNITY]
6. Sienna - La Differenza [FORBIDDEN PLANET]
7. Tilt - Twelve [LOST LANGUAGE]
8. Thrillseekers - Synaesthesia(Ferry Corsten remix) [INSOLENT TRACKS]
9. Alt+F4 - Alt+F4(Matthew Adams remix) [ANJUNABEATS]
10.L.S.G - Netherworld 2005(Oliver Prime remix) [JOOF]
Avatar
#2 • • JLoud Guest
Tässä Herralle amatööriltä pari komenttia, kerta niitä halusit.

Pari ekaa veisua oli vähän, mun makuun laimeita ja yks toikkosia..Perasma - Swing to Harmony nosti ihokarvat pystyyn. Kaunis biisi. Toimii!

Jan Johnston&Serge Devant - Transparent alko kivasti, mutta jotenkin voksut ei mielestäni istunu biisiin kunnolla. Se taas on vain mun mielipide. Sitten vielä biisissä ässät suhisi yli, ainakin kuulokkeissa.

Winkee - Wishper alko jo nostattaa polvea ilmaan. Mukavasti eri elementtejä ja hyvin vei eteenpäin. Oikein hyvä kipale!!!

Sienna - La Differenza otti pari oktaavia ylempää ja piti yllä kivaa leijuntaa. Ehkä vähän fiilis rauhottu liikaa Whisperistä.

Tilt - Twelve nosti taas poljennan takaisin, eli La Differenzan olisin ite jättänyt pois tai vaihtanut siihen väliin.

Thrillseekers - Synaesthesia vaihto tuli ehkä vähän nopeasti päälle.

Alt+F4 - Alt+F4 vaihdossa kävi samoin kuin edellisessä. Vaikkakin ei vaihdoissa sinällään ollut mitää vikaa. Ei ollut heppakerhoa. Biisinähän tämä oli verrattain hyvä. Soundi erosi kyllä Synaesthesiasta jonkin verran, ehkä sen takia vaihto tuntui vähän hätäiseltä, kun siirryttiin vähän tummempaan biittiin, joka taas kelpaa mulle.

L.S.G - Netherworld 2005. Alko lahkeet lepattamaan. Sama juttu vaihdossa kun edellisessä biisissäkin. Tässä tais tulla vähän kiire tai sitten elementit oli vaan niin erilaiset. Ite pidin biisiin basslineista. Voi kuvitella miltä kuulostaa kunnon PA:lla. Tästä biisistä sitä olis sitten voinukkin ita jatkaa... Hyvä veisu!


Omia poimintoja:

Perasma - Swing to harmony(Matthew Dekay remix)
Winkee - Whisper(Slusnik Luna remix)
L.S.G - Netherworld 2005(Oliver Prime remix)

Kokonaisuudessaan ihan mukiin menevä setti. Alku tosiaan vähän odotteli turhia, olis voinu alkaa paukuttaa heti. Loppua kohti alko basso tummumann ja se on meikäläisen makuun. Lopussa ehkä yks hunohko biisivalinta.

JLD
Avatar
#3 • • poet Guest
Kiitos JLoud tosi kattavasta palautteesta!

Pari ekaa veisua oli vähän, mun makuun laimeita ja yks toikkosia..Perasma - Swing to Harmony nosti ihokarvat pystyyn. Kaunis biisi. Toimii!



Ensiksi pitääkin vetää pohjamaali, ennenkuin rupeaa väreillä sutimaan :D

Winkee - Wishper alko jo nostattaa polvea ilmaan. Mukavasti eri elementtejä ja hyvin vei eteenpäin. Oikein hyvä kipale!!!



Too tykkään kans itse erityisesti! Varsinkin tää Slusnikin remix biisistä on jotenkin hävyttömän hyvän kuuloinen

Sienna - La Differenza otti pari oktaavia ylempää ja piti yllä kivaa leijuntaa. Ehkä vähän fiilis rauhottu liikaa Whisperistä.



Jeppis, ajattelin laittaakin siihen väliin ilmavampaa matskua, ennenkuin lähdetään taas nostamaan sykettä. Draivi ehkä tosiaan vähän rauhoittui mutta fiiliksen pitäis kyl vaan nousta tosta flowista, joka alkaa suoraan Whisperin viimeisestä iskusta. :)

Thrillseekers - Synaesthesia vaihto tuli ehkä vähän nopeasti päälle.Alt+F4 - Alt+F4 vaihdossa kävi samoin kuin edellisessä.



Joo odotin hyvää 64 iskun jakoo ja vaihdoin matalat päät terävästi. Tykkään just menevämmässä matskussa hakea kontrastia vaihtoihin.

...kun siirryttiin vähän tummempaan biittiin, joka taas kelpaa mulle.


:D Joo totta puhut, se on kuultu ;)

L.S.G - Netherworld 2005. Alko lahkeet lepattamaan. Ite pidin biisiin basslineista. Voi kuvitella miltä kuulostaa kunnon PA:lla. Tästä biisistä sitä olis sitten voinukkin ita jatkaa... Hyvä veisu!



Sama juttu! Toi Oliver Primen remixi oli mullekin tosi positiivinen tuttavuus. Harmi kun himassa ei pysty luukuttamaan kunnolla...
Avatar
#4 • • Mike Kila Guest
Alku mennää tommosissa perustunnelmissa mut sitten taas alkaa iskemään noi meloprogesaundit :).. Täytyy yhtyä Perasman kehujien joukkoon, toimii! Transparentissa on jännä toi kireeflangeri vai mikä se on ;C. Whispers \o/! Twelvenki kuulin vasta nyt kunnolla ja onhan se tykki. Lopussa maistuukin sit oikee erikoisen pal :D. Ehkä liian iso ero Twelven ja Synaesthesian välillä, joku välikappale olis voinu tehdä poikaa :). Olin myös vähän epäileväinen miten tuo Netherworld sopis tonne loppuun.. Eikä se oikee sinne mahtunu. Tylsähkö lopetusbiisi :(.

Rakenne toimii muuten oikein hyvin, kokoajan nousee biitti. Alussa oli 128 ja lopussa 136, saa pitchillä nostella komiasti :D.

Hyvä semikiksu miksaus, tykkäsin :)!

8+/10
Avatar
#5 • • 0z- Guest
Palaute paukkuu...

Alussa ensimmäiset kaksi kappaletta olivat todella hyvää löysää progea. En ollut ennen kuullut näitä, mutta molemmat yllättivät positiivisesti. :) Hienoa että valitsit Matthew Dekayn version Swing to Harmonysta, mahtava remix jota ei kuule kaikkien soittavan. Transparent kuulosti omaan korvaan hiukka oudolle kun oon sitä itse soitellu aika reippaasti pitchattuna. :excellent: Whisper sopi yllättävän hyvin transparentin perään, samalla lyöden lisää vauhtia, hyvä valinta. La Differenza sopii kanssa hyvin jatkoksi, omaan makuun aika mitäänsanomaton biisi. Tilt - Twelve toimii hyvänä nostattajana noille loppupään trance biiseille. Synaesthesia ei kyllä enään oikein uppoa omille korville, mutta sopi ihan nätisti Tiltin perään. Mutta Matthew Adamsin versiota Alt+F4:n Alt+F4:stä en ollutkaan ennen kuullut, harmi sinäänsä yllättävän hieno remix, ei niin iloinen. :) Netherworld 2005 ei itselle uponnut ollenkaan, mutta hyvin se sopi ainakin Alt+F4:n perään.



Summa summarum: Olet selvästi löytänyt hyviä, "ennenkuulumattomia" biisejä ja onnistunut tavoitteessasi. Itseäni eniten häiritsi pari loppupään vaihtoa, jotka meni omaan makuun liika töksäyttämällä. Eipä tästä oikein muuta valitettavaa ole kun laukkojakaan en spottaillut. :D


8/10 :heart:
Avatar
#6 • • poet Guest
Mieletön kiitos Mike ja Oz rakentavasta palautteesta :) Ja kiva kuulla että kokonaisuutena setti on maistunut.
Avatar
#7 • • Jukka I Guest
+ todella erinomaiset kaksi ekaa biisiä
+ tasapainoinen kokonaisuus
+ pahimmat juustokiksukarikot vältetään

- Transparentin järkyttävät siirappi-ihqunyyhkyvokaalit. Olisi saanut jäädä väliin koko biisi.
- Winkee. Slusnik Lunan trademark-soundi alkaa jo pikku hiljaa totisesti tökkimään.
- Synaesthasia. Tämä on yksi niistä noin sadasta tranceklassikosta, jotka pitäisi haudata syvään kuoppaan ja kaivaa esille aikaisintaan viiden vuoden päästä, jolloin pahin jatkuvan voimasoiton ja lukemattomien näkemyksettömien remiksien aiheuttama puutuminen saattaisi olla jo ohi.

Vaikka plussat ja miinukset menee tasan, niin kyllä tämä on omassa genressään reilusti keskivertoplattarimiksauksen yläpuolella ja toimi hyvin kaukojunassa keväisiä maisemia ikkunasta katsellessa.
Avatar
#8 • • poet Guest
joo totta puhut Jukka! synaesthesia on ehkä vähän liikaa nyplätty biisi, vaikka Ferryn versio siitä onkin kohtuu tyylikäs näkemys. Transparentin voksujen kanssa olet myös oikeassa..hieman nyyhkyt on, vaikka muuten biisi on ihan ok. Whisperistä oon taas kuullu niin paljon originaalia ja Simon Templarin näkemystä, että päätin laittaa Slusnikin version. Omaan korvaan se maistuukin tosi hyvin, vaikka aika trademark soundia onkin.


Vaikka plussat ja miinukset menee tasan, niin kyllä tämä on omassa genressään reilusti keskivertoplattarimiksauksen yläpuolella ja toimi hyvin kaukojunassa keväisiä maisemia ikkunasta katsellessa.



huh, vetää sanattomaksi :) Kiitos
Avatar
#9 • • JussiS Guest
Täähän oli kiva miksaus :)

Aika vähän tulee nykyään kuunneltua demomiksauksia, mutta näköjään yksi toisensa jälkeen täältä löytyy hemmetin hyvää matskua, tarvis varmaan olla hiukka aktiivisempi itekin näiden suhteen...

Mutta joo, soundi on tosiaan kivaa rullavaa progtrancee, ja biiseistä vaikka tuttuja onkin, on sentään kaivettu hiukka vähemmän soineita versioita (tosin tää setti taitaa olla jo pari kuukautta vanha, nyt kun tarkkaan katoin). Tyylillisesti oikein kiva, rakentuukin oikein mukavasti setin aikana. Synaesthesia alkaa itsellekin olemaan kyllä jo sellainen biisi, ettei jaksa enää, vaikka tuo Corstenin remiksi melkein piekseekin alkuperäisenkin.

Miksaus on hyvin hanskassa, biisit vaihtuu just sillon kun pitää, enkä ainakaan huomannu mitään laukan tapaistakaan, eli tekniikka on hyvin hanskassa.
Avatar
#10 • • poet Guest
Kiitos Jussi palautteesta! Arvostan :) Vielä tän viikon on setti ladattavissa, jos jollekin muullekin maistuu.