Armada World Tour 2005

2 posts, 1 page, 557 views

Avatar
#1 • • alex Guest
In the aftermath of the sold out Tiesto event on March 13th, Club Colors revealed some of their future plans before leaving for a well deserved break. The next Colors event will see the welcome return of Armin van Buuren's Armada Tour to Helsinki. The party is going to take place in late August / early September, in all probability @ Studio 51 in Helsinki. As for the line up, at least Markus Schulz will be at the helm alongside Armin.

Mikäli haluat tietoa..

Ensimmäisenä siitä milloin, paljonko maksaa, milloin lipun myynti alkaa, missä tapahtuma on ja ketkä soittavat saat liittymällä Colorsin sivuilla meiling listaamme.. kerromme aina ennen muuta julkaisua kaiken niille jotka siellä ovat mukana. www.clubcolors.net
Avatar
#2 • • alex Guest
Lippuja on viellä hyvin jäljellä Street Beatissa. Voi olla et juuri ja juuri riittävät perjantaihin saakka. Suurin menekki on vasta tällä viimeisellä viikolla. Aamuja on myyty todella mukavasti joten taitaa tulla parahaimmat aamut meidän historiamme aikana. Markus Schulz on se ainoa dj joka soittaa aamuissa..olkaa paikalla ajoissa hänen soittoaikansa on 0500 - 1000 sekä encore max 30 min.. ; ))

Käytännön asioista sen verran jotta olisi hyvä mikäli saapuisitte hyvissä ajoin kumpaankin paikkaan varsinkin Studio 51:een. Sisäänpääsy voi olla hidasta johtuen mahdollisista tarkistuksista ovella sekä sen sisäpuolella. Olisi hyvä mikäli laittaisitte sanaa eteenpäin jotta Studion ovella on tarkistuksia ja sisäänpääsyyn on syytä varata aikaa. Viimeksi kun Tiësto oli paikalla kaikki tarkastukset menivät todella hyvin ja nopeasti siitä kiitos teille kaikille.

Aamutapahtumaan myydään lippuja rappujen yläpäässä. Myynnistä vastaa Street Beat. Paikan päältä saatte lipun ennakkoon vain 6 eurolla. Ovelta liput maksavat muille 10 euroa