Club B-eat-z & Frozen North Recordings 18.2.2005, Oulu

4 posts, 1 page, 907 views

Avatar
#1 • • frozennorth Guest
Helmikuun b-eat-z clubilla vierailee uuden Frozen North Recordings levy-yhtiön ryhmä. FNR pitää majaa Tampereella ja toimintaa vetää Jussi-Pekka Parikka. J-P on tehnyt omaa musiikkia jo usemman vuoden ja keikkaillut ahkerasti Keski-Euroopassa. Illan kekkereissä on mukana myös Kalle M, jonka kanssa J-P tekee yhteisen live-esityksen. DJ:nä Samuli Kemppi (Sam&Gigi) sekä dj Suffle Tampereelta.


Live: Jussi-Pekka vs. Kalle M (frozen north rec.)

jussip_kallem_small.gif

Poikien live on megalomaanisen monipuolinen yhdistelmä melodista, detroit-henkistä "älykkäämpää" teknomusiikkia sekä modernia ja tyylikästä perseenheilutus-guccipunk-techhousea.


Jussi-Pekka (vuo-rec, frozen north rec.)

Jussi-Pekka Parikka asuu Tampereella ja hänen musiikissaan on selkeitä vaikutteita omasta ympäristöstään. Lopputulos on kuitenkin aina J-P:n oma: raikas ja pirskahteleva Jussi-Pekka soundi.

Useiden julkaisujen jälkeen (mm. casa rosso, slip'n slide, dessous, pokerflat, morris/audio, worldless, vuo-records...) hän on yksi lupaavimmista mekaanisen musiikin tuottajista skandinaaviassa ja keikkamatkat Keski-Euroopassa ovat jo arkea.

Tänä vuonna Jussi-Pekka käynnistää oman levy-yhtiön, Frozen North Recordings. Omien julkaisujen lisäksi on tavoitteena antaa tuoreille kyvyille levytysmahdollisuuksia ja kansainvälisiä clubi keikkoja.

http://www.vuo-records.com/jussipekka


Kalle M (vuo-rec)


Kalle-Markus Mätäsjärveä puraisi teknohyttynen 90 luvun alkupuolella perinteikkäässä Finlaysonin rave bileissä. Amiga 500 tarjosi tuolloin huikeat visiot eutanastisen teknon tuottamiseen.

90-luvun lopussa Kalle-Markus aloitti musiikin tuottamisen opinnot Virroilla. Siitä lähtien hän on kehittänyt omaa linjaansa kohti melankolisia sekä romanttisia suomalaisia äänimaisemia.

http://www.vuo-records.com/kalle-m



Samuli Kemppi (Sam & Gigi, AM Specialists)

djsam_small.gif

Kun tekno kohtaa dubin, housen and electron voidaan puhua Samuli soundista. Samuli Kemppi on soittanut ja tuottanut housea ja teknoa jo vuosia. Hänen tyyli on lähellä Sutekhia, Arial Levistea, John Tejadaa ja vastaavia. Minimaalista mutta todella funkya.

Yhdessä Gigin kanssa (Sam & Gigi) on julkaisuja tipahtanut Stickmanin, Siestan, Stillin, Aquariuksen ja Ovumin kautta.

http://www.samgigi.com



DJ Shuffle (vuo-rec)

suffle_small.gif

Shufflen dj-setit koostuvat tilanteen mukaan syvästä housesta, tech-housesta ja detroit-teknosta, tietenkään unohtamatta ajoittaista elektro-annosta. Erilliset raidat muodostavat sulavan jatkumon, jossa kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa.

http://www.vuo-records.com/shuffle.html



B-eat-z pe 18.2.2005

45 Special Oulu

22-04

K-19

Tickets: 5 eur, 4 eur students

www.handprod.com



frozen_logo.gif
Avatar
#2 • • Samuli Guest
Huomenna rokataan! Tulee pikku road-trip...
Avatar
#3 • • J-P Guest

Huomenna rokataan! Tulee pikku road-trip...



Kylä näi o! sit aamulla ollaa vähäniinkö et "hey dude, where's my car???"

:( köyhää läppää. D:
Avatar
#4 • • sektori Guest
billeet!