TUOTTAMINEN: Digitaalista analogipörinää

23 posts, 2 pages, 4,638 views

Avatar
#21 • • pakana Guest

Sikäli totta että VST-synat ei winkkua paskaks pistä(mun tietääkseni), mutta esim directx plugarit sitä tekee.



Ok, ton uskon kyllä... ja jäljet johtaa sylttytehtaalle, mikroperseen directx tappaa kotona ja toimistossa ihan ilman plugareitakin.
Avatar
#22 • • gerry Guest
Juu, trollipa hyvinkin...

Aikoinaan mikälie ilmaisplugari (en enää muista oliko vst vai drx) kaatoi Cubasen niin ettei se suostunut ees käynnistymään. Lopulta piti asentaa koko paska uusix, cubase siis.... Siinä oli yhtensopivuusongelmasta malliesimerkki miten kaikki ei aina skulaa sulas sovus ja siitä ne "ennakkuluulot".

No ok, se windowsin uudelleenasennus oli vertauskuva.... ;)

Ja jos vaikut pesee korvistaan niin kyllä v-stationista bassoja irtoa....

Edit. Niinno presetit ovat paskoja... Sitä ei kai kukaan oo kieltänytkään... Mut kukas niitten perusteella jotakin synaa arvioisikaan?


http://www.kvraudio.com/ linkki kannattaa tsekata mikäli jotakin synsaa on hakemas.... Siel on arvostelujen kera pitkä lista ilmaisia/maksullisia
Avatar
#23 • • rjv Guest


V-Station. Hyyyrrhhyiiih *yöks*
Ja just nimenomaan bassoihin tota EI kannata käyttää. Ne "ihanat" submöyrinät pilaa sen muuten kohtuu mukavan soundin. Ei sitä vaan voi käyttää ellei leikkaa vitusti niitä matalia <50hz helevettiin.. No enpä kyllä muutenkaan mitään hyvää softabassosynaa ole löytänyt.



Niin no, liekö sitten makuasia, mutta ainakin perhanan mukavat repivät junkkabassot v-stationista lähtee. Ja noi matalat subit on ainakin junkassa suhteellisen tärkeässä asemassa kun se alin alakerta kuitenkin tulee bassosta eikä basarista.