Myydään yamaha 01V digital mikseri

1 post, 1 page, 3,801 views

Avatar
#1 • • Jukkak Guest
Eli myydää Yahama 01V mikseri
hyvässä kunnossa ollut studio käytössä
Hinta olisi n:950 EUR
voit jättää myös tarjouksen
laite on helsingissä

[email protected]

Yamaha 01V
DIGITAL MIXING CONSOLE
Digitaalinen 'pikkumikseri' moneen käyttöön: studio, teatteri, live, post production, broadcast...

90-luvun alkupuolella Yamaha mullisti mikserimarkkinat esittelemällä ProMix 01:n. Sisäiset efektiprosessorit, snapshot- ja reaaliaika-automaatio, alle 20000 markan hinta - siinä muutamia ominaisuuksia, jotka tekivät ProMix 01:stä myyntihitin. Tarina jatkui 02R:n ja 03D:n muodossa. Uudet tulokkaat sisälsivät paljon uusia ominaisuuksia ja jättivät pian 01:n varjoonsa. Niinpä oli luonnollista korvata ProMix 01 uudella 01V mallilla.

Konfiguraatio - 01V on 24-kanavainen neliryhmäinen digitaalimikseri. Kahdeksan sisäänmenokanavaa on varattu Alesis ADAT-, AES/EBU- tai Tascam T-DIF-väyläisten tallentimien liittämiseen lisävarusteena saatavan liityntäkortin kautta. Kaksi kuudesta auxista on kytketty sisäisiin efektiprosessoreihin. 16 analogisisääntulosta 12 on varustettu XLR-liittimellä ja 48 V phantom-syötöllä.

Äänenlaatu - 01V:ssä on sama korkea äänenlaatu, kuin 02R:ssä ja 03D:ssä. Kaikki sisäinen DSP-prosessointi toteutetaan vähintään 32 bitin tarkkuudella. Sisäänmenot on varustettu 20-bittisillä deltasigma A/D-muuntimilla (128 x oversampling), samoin kuin lähdötkin (8 x oversampling). Tästä johtuen 01V:n signaali-kohinasuhde on jopa yli 105dB:tä.

Efektit - Kaksi sisäistä efektiprosessoria pitävät sisällään monipuolisia kaiku-, viive- ja modulaatio-ohjelmia. 16 sisääntulossa ja stereo- sekä aux-lähdöissä on erilliset dynamiikkaprosessorit (kompressori/limitteri/expander/gate/compander). Efektit ja dynamiikkaprosessorit ovat samat kuin 03D:ssä.

EQ - Nelialueinen, täysparametrinen ekvalisaattori löytyy 16 sisääntulokanavasta, sisäisten efektien paluukanavista, stereo- ja aux-lähdöistä. Lopuissa kahdeksassa kanavassa on kaksialueinen, täysparametrinen EQ.

Automaatio - Kaikki 01V:n digitaaliset parametrit ovat automatisoitavissa. 01V:ssä on 99 scene-muistipaikkaa, joihin parametrit voidaan tallentaa. Scene-automaation lisäksi 01V:n parametrejä voidaan automatisoida reaaliaikaisesti MIDI:n kautta. Automaatiotapahtumat voidaan tallentaa pienimpiä yksityiskohtia myöten mihin tahansa sekvensseriin ja toistaa täydellisessä synkassa.

Digital I/O - 01V sisältää vakiona digitaalisen stereosisääntulon (20-bit) ja -lähdön (24-bit). 8 digitaalista tuloa ja lähtöä saadaan lisäämällä 01V:n laajennusporttiin MiniYGDAI-kortti. Kortteja on tällä hetkellä saatavissa Alesis ADAT-, AES/EBU- ja Tascam T-DIF-formaateissa. Digitaaliväylien resoluutio on valittavissa 16 ja 24 bitin välillä. 01V:llä on siis mahdollista äänittää uusille AdatII-formaattia tukeville tallentimille 20-bittistä, ja esim ProTools- tai Samplitude-järjestelmiin 24-bittistä informaatiota. 01V:n sisäinen näytteenottotaajuus on 44,1kHz, mutta ulkoisella kellolla se on mahdollista asettaa toimimaan 44,1kHz ja 48kHz:n välillä (-10%/+6%).

Kirjastot - EQ-, efekti- ja dynamiikka-asetuksille on kullekkin omat kirjastot, joihin voi presettien lisäksi tallentaa käyttäjän omia asetuksia.

Käyttäjäkokemukset - Sekä 02R että 03D ovat saaneet paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Yamaha on huomioinut myös käyttäjien esittämät toivomukset ja 01V onkin saanut ominaisuuksia sekä 02R:stä että 03D:stä.01V:ssä on samat 60mm:n moottoroidut faderit kuin 03D:ssä, 02R:n EQ:n ja panoroinnin säätöpotikat jne.

01V täydentää Yamahan jo ennestäänkin ylivoimaisesti laajinta digitaalimikseri-valikoimaa. 01V on itsestäänselvä valinta kotistudioon, pieneen projektistudioon ja kevyeeseen PA.käyttöön. 03D ja 02R taas ovat kotonaan projektistudioissa, post-production-käytössä ja ammattistudioissa. Sekä 03D että 02R ovat käytössä myös erilaisissa kuulutus-, lähetys- ja PA-tehtävissä ympäri maailman.


24 kanavaa
moottoroidut faderit
26 4-alueista täysparametri EQ:ta
22 dynamiikkaprosessoria
2 multiefekti