Itävalta

7 posts, 1 page, 3,107 views

Avatar
#1 • • hiski Guest
Tarkoitus olisi lähteä tammikuussa puoleksi vuodeksi Innsbruckiin, mutta Itävallan bileskene on pimennossa täysin. Onko sellaista? Jos hyviä vinkkejä läntisen Itävallan menomestoista löytyy, niin postaappa tänne. Myös jos hyviä kontakteja jollakin bileorganisaattoreihin tai dj:hin löytyy, niin niitä myös. Myös München-kontaktit voisi olla kohdallaan, koska matkaahan sinnekkin vain 2h tuolta alppien keskeltä.

Ylipäätän reissuvinkkejä saa antaa - jos vaikka muuallakin kuin rinteessä joku päivä jotain tekisi =)

Voi myös mailailla autio "ät" lut.fi

Kiits!
Avatar
#3 • • jugga Guest
Servus,
talvi 1999-2000 tuli lymyiltyä Ibk:ssa. Leppoisa paikka todellakin, jos tykkää alamäkiurheilusta. Silloin ennen vanhaan, itse kaupungissa oli vain yksi oikea klubi, Blue Chip. http://www.die-seite.at/guide/bar/bars_ibk.htmTäältä[url] muuten voi mulkata jonkinmoisia baari/klubiarvosteluja. Blue Chippi oli tuon Jimmy'sin alakerrassa silloin, mutta taitaapi olla jo kuollut ja kuopattu. Jossain 20km kaupungin ulkopuolella oli jonkinlainen "megaklubi", mut en kyllä enää muista minkäniminen ja missä( err.. I was very drunk..)

Kaupungissa meno keskittyi enemmän pubi- tyyppisiin ratkaisuihin ja tal.tieteiden (SoWi)- rakennuksen lähellä rautatiesillan alla oli melkoinen baarikeskittymä; paljon leppoisia kuppiloita, useissa dj mestoilla mutta tuskin koskaan tanssilattiaa. Tuo alue kulki Bögen (tjsp.) nimellä silloin.

Toivottavasti asunnon kanssa lykästää, etkä joudu Internationales Studentenheimiin(Interpuf). Hirvee läävä, mutta paljon porukkaa ja et voi välttyä tutumasta muihin. Asuin ½vuotta tuolla, sitten muutin Tirolerheimiin ranskis- naapurini kanssa tuolta. Tirolerheim oli hieman kauempana, mutta paljon uudempi ja siistimpi. Interpufin naapurissa oli muuten opiskelijabaari, Zappa mitä ei voi selittää se pitää vaan kokea..

Innsbruckista pari- kolmekymmentä kilometriä etäältä Matreista löytyy kelkkarata, mitä kannattaa myös käydä kokeilemassa. ~8km pitkä rata, mikä lasketaan pukinsarvikelkalla alas on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Matreihin pääsee kätsysti junalla Ibk:sta.

Ahh, muistoja muistoja..

Itte olen muuten menossa Innsbruckkiin viikoksi 8.1-15.1, soittele jos haluat lisää vinkkejä tai treffata paikanpäällä

-jugga
0400 915368[/url]
Avatar
#4 • • hiski Guest
Kiitos Jugga. Hyvää matskua. Tosiaan SoWilla juuri olisi kouluunkin tarkoitus tutustua. Nimenomaan tuonne Internationales studentenhaussiin yritin itseäni hoitaa, koska kuulema rempattu ja tällä hetkellä hyvässä maineessa, mutta kämpän saaminen tuntuu tosiaan vaikeelta. Näillä näkymin lähden ilman kämppää ja tsekkailen sitten paikanpäältä. Olis tosiaan voinu deittaa, mutta valitettavasti lähden reissuun vasta kun tuut jo bäks Suomeen.
Avatar
#5 • • jugga Guest
kun kerran memory lanelle nyt päästiin niin miksi lopettaa..

do's and dont do's in Ibk.

Do
Buzihütte: tunnelmallinen ravintola kaupungin laidalla ja tod. tukevat annokset. Veget älkää vaivautuko.

Hafalekar: Innsbruckin "kotimäen" huippu. Gondoli menee ylös, mutta yhtään virallista rinnettä ei tuu alas. Varsinki kunnon lumisateen jälkeen taivas maan päällä :heart:

Vierailevien japanilaisten proffien kurssit: usein täysin englannin ja saksantaidottomia = helppoja etcs- kredittejä.

Wienerschintzel SoWilla: Toista noin isoa schnitzeliä ei oo maan päällä

Kimppahissilippu: Kausikorttien kierrätys ei tietenkään ole sallittua, mutta kaikki (vaihtarit) sitä tekee.

Piippari, sondi, lapio, kypärä: Jos off-pisteet kiinnostaa, niin pakollisia hankintoja. Kannattaa myös treenata käyttään. Hissipoitsuilta kannattaa kysellä myös eri paikkojen/seinien lumiolosuhteita

Ota itte selvää: Mitään suomesta tuttua vaihtareiden ohjausta/tutorointia ei ollut

Dont's

Heitä poliisiautoa lumipallolla -> 200 schillingin sakot

Aja moottoritiellä ilman moottoritietarraa: -> 500 schillingin sakot

Parkkeeraa supermarketin parkkipaikalle pitkäksi aikaa, koska
a) auto hinataan pois
b) 300 schillingin sakot


Mukava kuulla, että Interpuf on rempattu. 4 vuotta sitten ikkunoista vielä tuuli läpi ja kerroksissa oli 3-4 vessaa noin neljää-viittäkymmentä hlöä kohden. Toisaalta sieltä jäi niin paljo frendejä/tuttuja, että kokonaiskokemus jää varmaan plussalle.
Avatar
#6 • • Thunderbird Guest
Hey.... meitsit lähtee Insbruckiin kanssa 19-20.2!!! \o/

Tosin kuten meiän seurueen tunnen niin mitään klubimeininkiä ei ketään meinaa siellä harrastaa vaan mahdollisimman lähelle majoituspaikkaa baari kuin baari ja wiunaa wiunaa wiunaa ja paljon wiunaa :scared:

Njaah, mut lautailemaan mä sinne meenkin. Täytyy seuraavankin päivänä suht nähdä minne mäessä ajelee :)
Avatar
#7 • • Physics Guest
olen menossa klagenfurtiin ja wienin käymään tos kohtapuolin, onko hyviäm suosituksia, lähinnä nähtävyyksiä jne, kun klubit tulee kyl muutekin nähtyä keikoilla.