ylivieska.org presents: 90's pikkujoulut - 23.12.2004

2 posts, 1 page, 1,011 views

Avatar
#1 • • jangler Guest
231204-etu.JPG

231204-taka.JPG

to 23.12.2004 klo 22-04
Ravintola Vieska, Ylivieska

Roo Rekvenssi LIVE (80's disco / ylivieska.org & oksarecords)
DJ Aa (Groove, Tampere)
DJ Bleep (Jyväskylä / ylivieska.org)

liput 4/5 euroa (sis. narikan) / K-18

HUOM! Opiskelija-alennus voimassaolevalla opiskelijakortilla.

http://party.ylivieska.org
http://www.vieska.net

-8<-

rr.JPG
ROO REKVENSSI

Toukokuussa Vieskassa debyyttikeikkansa heittänyt Roo Rekvenssi yhdistää 80-luvun discoa, finnhitsejä ja likaisia houserytmejä omalla uniikilla tavallaan. RR:n rohkea ja ennakkoluuloton asenne usein vakavaksi miellettävään klubimusiikkiin on purrut yleisöön niin hyvin, että orkesteri on saavuttanut Pohjois-Suomen teknopiireissä jo kulttimaineen. Ennen joulua koittaa myös ensiesiintyminen Helsingissä, johon onkin saatu hyvää harjoitusta Oulun ja Rovaniemen klubeilta. Roo Rekvenssi koostuu neljästä, vahvat juuret Pohjanmaalle ja Ylivieskaan omaavasta muusikosta; Roisto (syntsat & efektit), Timo Beast (sähkörummut), KLokki (laulu & basso & keyboard) ja Timo Beauty (saksofoni). Yhtyeen materiaalia tullaan myös julkaisemaan pian aloittavalla Oksarecords -nettilevymerkillä. Roo Rekvenssi saa aassin sheikkaamaan ja hymyn korville jokaiselle läsnäolijalle! Jos et ole vielä nähnyt heitä livenä, on nyt ehdottomasti sen aika!

http://www.oksarecords.com/


aa.JPG
AA

Tamperelainen DJ Aa (Antti Hannula) on vuosien varrella kiertänyt soittamassa Helsingistä Lapin hiihtokeskusten yökerhoihin. Viidentoista vuoden kokemuksella ja pitkän ravintolauransa ansiosta hän tuntee myös 90-luvun alun kovimmat tanssihitit ja pääsee nyt itsekin muistelemaan ensimmäisiä soittovuosiaan. Tänä päivänä levyjä pyöritetään pääasiassa Tampereella Groovessa. Vieskan tanssilattialla tullaan kuulemaan takavuosina listoja hallinneita, tuttuja dance-hittejä - niitä vähemmän loppuunkulutettuja!

http://www.groovebar.com


toni.JPG
BLEEP

DJ Bleep (Toni Leppälä) on yksi pisimpään toimineista ylivieskalaislähtöisistä tiskijukista ja alueen suurista teknokulttuurivaikuttajista (ent. DJ Toni). 90-luvun puolivälissä hän oli perustamassa Impulssi ry:tä, joka järjesti Ylivieskassa useita isoja bileitä aikoina, jolloin perinteinen ravekulttuuri oli vielä hyvissä voimissaan. Tällä kertaa Bleep ottaa mukaan laajasta levyvalikoimastaan mm. housea, acid housea ja ravea muistuttamaan meitä elektronisen tanssimusiikin alkuajoista.

http://party.ylivieska.org/bleep.htm

-8<-
Avatar
#2 • • jangler Guest
SOITTOAIKATAULU:

2200-0100 - DJ Aa
0100-0145 - Roo Rekvenssi LIVE
0145-0330 - DJ Bleep (ex. Toni)