de souza :: one love mixtape [trip hop - hip hop]

3 posts, 1 page, 671 views

Avatar
#1 • • Edited De Souza Guest
Nyt onkin tarjolla musiikkia, joka ei välttämättä saa porukkaa tässä foorumissa innostumaan, mutta laitetaan jakoon silti... :D Trip hoppia ja hip hoppia. Jos joku innostuu lataamaan niin kommentit on aina tervetulleita. Pleez älkää kiinnittäkö huomiota kamaliin raaputuksiin :eek: pitäis varmaan vähän useammin raapia jonkinlaisen tason säilyttämiseksi... :hah:

one love mixtape


01 trio electro :: intro
02 orange factory :: to sleep to dream
03 harmonic 33 :: kaleidoscope
04 ancient astronauts :: return to blackspin (protassov remix)
05 amp fiddlers :: eye to eye
06 nas :: one love
07 dj vadim :: your revolution
08 herbaliser :: moon sequence
09 dj vadim :: my favourite letter
10 sharpshooters :: dewdrops
11 peanut butter wolf :: gold diggin'
12 krs one :: word from our sponsor
13 edu kehakettunen :: spontanes pajares
14 ol' dirty bastard :: shimmy shimmy ya
15 saukrates :: keep it movin'
16 cracker beats :: get out my life hoe
17 massive attack ft mos def :: i against i
18 j-live :: travelling music
19 j-live :: charmed life
Avatar
#2 • • Sogax Guest
Mukava että hip-hoppia löytyy täältäkin. Olet varmaan suomihiphopin foorumille kanssa tarjoillut, ja josset ole niin sieltä tulee varmaan enemmän kommenttia. Aika vähän tosin olen Suomen hip-hop/DJ tarjontaa seurannut tai kokenut.

Miksaus toimii ihan ok, varsinkin ekat puolisen tuntia ja aivan loppupää. Skrätsit eivät hämänneet. Eniten tuossa miksauksessa hämäsi tyylien pieni sekasoppa. Kannattaa varmaan miettiä kenelle haluat soittaa ja millaisissa paikoissa. Kutumusiikki, old-skool ja east-coast tuossa lähinnä päätään nostelivat, joten noista kannattaa vähän valkata tarkemmin. Trip-hopimpi setti tuntuisi toimivan parhaiten.

Alkupään jatkoksi olisi hyvin sopinut soulia ja funkkia rohkeasti. Old-skool kama keskivaiheen jälkeen oli aika hassu veto, vaikka biisit sinänsä toimivat. Ainoa todellinen tunnelmanlatistaja oli se kämynen suomibiisi, joka on aivan väärässä seurassa. Loppupää heitti kuitenkin aika mukavan tuhdin vaihteen päälle.
Avatar
#3 • • J-P Guest
jep mukavaa heiluttelua, henk.koht. olisin pitänyt vähän hämysemmästä ja kokeellisemmasta saundista, mutta nytkin on soinut muutaman kerran läpi.
ja ne raaputtelut oli ihan ok :)