niitty - gate (melodista trancee)

4 posts, 1 page, 814 views

Avatar
#1 • • Edited sauce Guest
katso tuolta alhaalta.
Avatar
#2 • • JussiS Guest
Mun mielestä täs on kaikki palikat suhteellisen hyvin kohdallaan, ainoo et toi rytmisektio vaatii vähän groovee, nyt menee turhan hakkaamiseks. Mites tollasen sais hyvin tehtyy?
Avatar
#3 • • FoFlow Guest

nimim. rakentava palaute olis jees.



Hiton kivan kuulosta. Oikein osaat nuppeja käännellä. EFX osastoa oikein mukavasti ja ilmavuutta, kuitenkin samalla säilyttäen napakuuden ns. munaosastolla. Hiton hyvin tehty.

Sitten sitä "rakentavaa"; Melodia on vähän mitäänsanomaton, toisinsanoen erittäin ennalta arvattava, aiemmin kuultu, you name it... Voisin napata jonkun kokoelman CD:stäni prinsessanpelastuskiksuajalta ja löytyisi samoja, lähes identtisiä sointukulkuja. Mutta... Hemmetin vaikeaahan se nykyään on keksiä mitää uutta melodisen trancen saralla, ellei sopivasti riko rajoja. Mitä se sitten tarkoittaneekaan :scared:

Breikin jälkeen kun tulee sen perusmelodian päälle se vähä agressiivisempi liidi, alkavat melodiat "riidellä keskenään". Tarkoittaa lähinnä sitä että meikäläisen korva ei oikein tiedä mitä melodiaa seurata. Soinnut menee hyvin yhteen, mutta korva ei osaa sanoa mikä se on se "oikea" liidi/melodia mitä biisi haluaa sanoa. Liikaa tavaraa taistelemassa kärkipaikasta. Sen UberSawin pitäs ehkä hallita enemmän.

Se breikki... neljän kuuntelukerran jälkeen hämää vähän se UberSawin tulo breikissä, ilman perkussio-osastoa. "Ny se lähti... eiku ei lähtenykkää".
Avatar
#4 • • sauce Guest
kiitos pojille palautteesta, hyviä huomioita.

***

28.10.2004

Noniin, palataanpa nyt asiaan ja laitetaan linkki takaisin:

niitty - gate v1.1.

eli eli, kaipaisin siis lisää neuvoja, lähinnä koskien ton kappaleen suhtetta "uptodate" tranceen.

uskoisin ongelmani on se, että vaikka kuinka koitan, onnistun ilmeisesti aina saamaan sequsta ulos sellasta -99 tavaraa, tai kuten FoFlow sanoi, prinsessanpelastustrancee. eli apuja saa antaa jos tunnet tietäväsi "missä mennään".