Meillä & maailmalla tapahtuu

420 posts, 21 pages, 103,985 views

Avatar
#63 • • Tapi T Guest
Ok, tämä on jo ihan vitun sairasta:


Amerikassa on lanseerattu paljon kohua niittänyt verkkopalvelu, jossa maksava käyttäjä voi ampua oikealla aseella mukavasti kotisohvalta käsin tietokoneensa hiiren painalluksella villieläimen.

Kiväärit on sijoitettu karjatilalle Teksasiin, ja nettipalvelua käyttäneet metsästäjät luonnehtivat tilannetta niin aidon tuntuiseksi, että tuntevat olevansa itse paikan päällä. Live-shot-palvelu on saanut innokkaita asiakkaita metsästäjistä, mutta myös vastustajia, joiden mukaan koko touhu pitäisi kieltää lailla. "Minun mielestäni meidän ei pitäisi kyetä ampumaan Luojanluomia eläimiä hiiren painalluksella", rebublikaanien edustaja Todd Smith pahoittelee. "Uskoakseni metsästäjät ovat myytyjä palvelusta, mutta paljon enemmän on ei-metsästäjiä", hän arvelee.

Kaukosäädinmetsästäjät vastaan eläinsuojelijat

Eläinsuojeluyhdistykset ovat myös nousseet asiasta takajaloilleen. "Kammottava painajainen on muuttunut sairaaksi todellisuudeksi", paheksuu Wayne Pacelle eläinsuojeluyhdistyksestä. Hänen mielestään palvelu on kuin suoraan kauhuleffasta, jossa eläimiä teurastetaan tunteettomasti, ja se tulisikin välittömästi kieltää lailla.

Live-shot-palvelun omistaja ei näe asiassa mitään väärää. Hänen mielestään yrityksen palvelut eivät eroa ohjatuista metsästysretkistä mitenkään. Palvelun käyttämät aitauksen eläimet eivät hänen mukaansa eroa millään muotoa muista karjaeläimistä. "Ne laiduntavat yhtä vapaasti kuin muillakin karjatiloilla", John Lockwood puolustelee AFP:lle.

Palvelua käyttää tällä hetkellä jo yli 350 maksavaa asiakasta, jotka maksavat 15 dollaria kuukaudessa jäsenmaksuja ja kuusi dollaria kutakin 10 laukausta kohden. Kaukosäädinmetsästäjät maksavat lisäksi 300 dollaria kahden tunnin metsästysretkestään. Saaliin lihan tai sarvien toimittaminen ampujalle maksaa myös lisää.

Palvelua luonnehditaan uudeksi konseptiksi, jossa voi haastaa itsensä ja muut sen käyttäjät. Real targets in real time, kehuu palvelu.


Ja tässä linkki itse palveluun: http://www.live-shot.com/
Avatar
#64 • • Juki54 Guest

Virolaismissi odottaa lasta Jari Litmaselle.




Litmasen nivusvamma odotettua lievempi.



:cool:
Avatar
#65 • • akir0 Guest
http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=71667

Useista ruotsalaispizzerioista voi ostaa kulinaristisen nautinnon lisäksi muitakin nautintoja. Poliisi vahvistaa, että eri puolilla maata toimivissa pizzerioissa myydään seksipalveluja

Avatar
#66 • • Tapi T Guest


Kuusi miestä hukkui peräjälkeen kaivoon Kiinassa

Kuusi ihmistä sai viikonloppuna surmansa hukuttuaan samaan kaivoon Kaakkois-Kiinassa. Uutistoimisto Xinhua kertoi sunnuntaina, että kuolonuhreista viisi oli hypännyt kaivoon pelastustarkoituksessa. Kaikki olivat sukulaisia toisilleen.

Xinhuan mukaan ensimmäinen miehistä hukkui, kun hän kaatui kaivoon perjantaina illalla ollessaan asentamassa vesipumppua.

Miehen sukulainen yritti heti pelastaa tätä mutta menetti oman henkensä. Myöhemmin vielä neljä muuta miestä laskeutui kaivoon ja hukkui, Xinhua raportoi.

ST

Avatar
#67 • • tumpsi Guest


Ex-poikabänditähti jäi autonsa yliajamaksi.




Brittiläisen East 17 -poikabändin jäsenenä maineeseen noussut Brian Harvey jäi tiistaina mystisellä tavalla oman autonsa alle Lontoossa. Mercedes-autostaan pudonnut laulaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti.


- Hänen tilansa on edelleen kriittinen, poliisin tiedottaja luonnehtii.

Poliisi tutkii nyt, miten Harveyn putoaminen ajajan paikalta auton alle on ylipäänsä voinut tapahtua.

- Hän oli autossaan yksin onnettomuuden sattuessa, poliisi tietää.

Brian Harveyn ura East 17 -hittibändin riveissä päättyi vuonna 1997, kun Harvey myönsi käyttäneensä huumeita.


Harvey_middle2p_vi.jpg
Brian Harvey putosi mystisesti omasta autostaan ja jäi sen alle.
(CRAIG BARRITT / RETNAUK)

Avatar
#68 • • Tapi T Guest


Suomalaiset ovat maailman innokkaimpia Firefoxin käyttäjiä

Ranskalaisen Xiti-tutkimusyhtiön mukaan Firefoxin markkinaosuus on Suomessa jo yli 30 prosenttia. Saksassa selainta käyttää 24 prosenttia surffaajista. Euroopan ulkopuolella lähimmäksi pääsee Uusi-Seelanti, jossa selaimen osuus on noin 20 prosenttia.

XiTi kertoo Euroopan osalta tietojensa perustuvan 148 000 www-sivuston kävijätilastoon. Heikoiten Firefox on menestynyt Euroopassa Monacossa, Liettuassa ja Luxemburgissa, joissa osuudet jäävät alle kymmeneen prosenttiin.

XiTin mukaan Yhdysvalloissa markkinaosuus on noin 14 prosenttia. Euroopassa keskiarvo on lähes sama, hieman yli 14 prosenttia.

Euroopan ulkopuolella suuremmassa suosiossa selain on yhtiön mukaan vain Uudessa-Seelannissa (19,9 prosenttia) ja Malesiassa (15,4 prosenttia). Suomalaiset ovat näin ollen XiTin mukaan maailman innokkaimpia Firefoxin käyttäjiä.

Cnet News.comille tilastoja kommentoinut Mozilla-säätiön suunnittelutyötä luotsaava Chris Hofmann piti Firefoxin asemaa Suomessa yllättävänä. Saksassa suotuisa kehitys on ollut käynnissä jo pitkään, Hofmann sanoo.

68232-3-fire.gif

Avatar
#69 • • khatt Guest
Tämän päivän Hesarista poimittua:

Digitaalisesti pienemmät rinnat

Filmialan suuryhtiö Disney on päättänyt, että tuore leffatähti Lindsay Lohan on liian muodokas yhtiön perheleffaan. Niinpä Disney latistaa digitaalisesti Lohanin rintavarustusta, kertoi filmien nettisivusto imdb.com.

Tähden kurveja silotellaan elokuvassa nimeltä Herbie: Fully Loaded. Filmillä päästään seuraamaan Riemukupla-volkkarin uusia seikkailuja.
Päätös Lohanin digitaalisesta muuttamisesta tehtiin sen jälkeen, kun elokuvaa oli koe-esitetty ryhmälle lasten vanhempia. Moni aikuinen katsoi, että Lohanin roolihahmo on liian ronski lastenelokuvaan.

Nettisivuston mukaan Disneyn digitaaliväki joutuu erityisen koville kohtauksissa, joissa Lohan hyppii ylös alas kilparadalla.
Lindsayn rintoja pienennetään digitaalisesti kaksi kuppikokoa, minkä lisäksi hänen t-paitojensa kaula-aukkoa supistetaan.
Sovinnaisemmaksi muutettu Riemukupla saapuu filmiteattereihin Jenkkilässä myöhemmin kesäkuussa.



Online-vetoomus Lindsayn tissien pelastamiseksi löytyy täältä.
Avatar
#70 • • Aulis_G Guest

Online-vetoomus Lindsayn tissien pelastamiseksi löytyy täältä.



Allekirjoitin!
Kommenteista lainattua:
"BRING BACK THE TWO BEST REASONS TO WATCH THE MOVIE"
"I love Lindsay's big boobs!! Don't change them!! Make them bigger!!"
"I Will like them for hours"
"Let them free!"

:king:
Avatar
#71 • • :t:c: : : Guest

Digitaalisesti pienemmät rinnat

Tähden kurveja silotellaan elokuvassa nimeltä Herbie: Fully Loaded.



Saman leffan soundtrackil kaks biisii uutta KLF tuotantoo (Blacksmoke Organisation) BOOM! :heart: :heart: :heart:
Avatar
#72 • • akir0 Guest


Online-vetoomus Lindsayn tissien pelastamiseksi löytyy täältä.



Ja täältä voi kurkata Lindsayn tissiä iha paljaaltaan!
:D

Posts: 3,707

#73 • • :D


Shanghailainen verkkopelaaja sai elinkautisen vankeustuomion ystävänsä murhasta. Syynä tekoon oli se, että ystävä myi toverinsa omistaman virtaalimiekan, jota käytetään Legend of Mir 3-pelissä.


41-vuotias Qiu Chengwei puukotti kuolettavasti 26-vuotiasta Zhu Caoyuania sen jälkeen, kun Zhu oli myynyt miesten omistaman ns. lohikäärmemiekan. Miekkaa käytetään Legend of Mir 3-pelissä.

Qiu voitti erään ystävänsä kanssa virtuaalimiekan viime helmikuussa ja lainasi sen Zhulle, joka myi miekan 870 dollarilla.

Qui meni ilmoittamaan varkaudesta poliisille. Viranomaiset totesivat kuitenkin, ettei laki suojele virtuaaliomaisuutta.

Todistajien mukaan Zhu tarjosi rahoja Quille, mutta mies suuttui ja puukotti Zhuta kuolettavasti.

Qui saattaa selvitä 15 vuoden tuomiolla, mikäli hän käyttäytyy hyvin.

Tapaus on nostanut ongelman virtuaaliomaisuuden hallinnasta.
Virtuaaliomaisuuden omistajuuskysymykset aiheuttavat jatkuvasti enemmän riitoja.

Mielipiteet virtuaaliomaisuuden hallinnasta eroavat Kiinassa. Eräiden mukaan ne ovat omaisuutta, sillä esimerkiksi pelaajat jouvuvat näkemään vaivaa ja maksamaan niistä. Toiset taas sanovat, että ne ovat pelkästään pelintekijöiden luomuksia eikä varsinaista omaisuutta.

digitoday

url


:scared:
Avatar
#74 • • Aulis_G Guest
Uusi kansainvälinen pankki Suomeen


Norjalainen DnB NOR -pankki ja saksalainen NordLB-pankki ovat perustaneet yhteisen pankin Pohjois-Euroopan markkinoille. Sen nimeksi tulee DnB NORD ja se toimii Suomen, Tanskan, Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan markkinoilla.

Uudella pankilla on 1 450 työntekijää, yli 100 toimipistettä ja puoli miljoonaa asiakasta. Sen on tarkoitus aloittaa toimintansa ensi tammikuussa.
Norjalaispankki omistaa uudesta pankista 51 prosenttia ja saksalaispankki 49 prosenttia. DnB NOR maksaa osuudestaan 157,5 miljoonaa euroa.

STT–Reuters

:laugh:
Avatar
#75 • • Aulis_G Guest
Nyrkkeilijä kuoli vammoihinsa Yhdysvalloissa (04.07.2005)

Ylemmän kevytsarjan nyrkkeilijä, meksikolainen Martin Sanchez kuoli nyrkkeilyottelussa saamiinsa vammoihin sairaalassa lauantaina. Sanchez tyrmättiin yhdeksännessä erässä Las Vegasissa perjantaina nyrkkeillyssä ottelussa. Venäjän Rustam Nugaev tyrmäsi meksikolaisen, kun ottelua oli käymättä enää yksi erä.

Marc Ratner Nevadan urheilulautakunnasta kertoi, että Sanchezille tehtiin lääkärintarkastus ottelun jälkeen, jolloin meksikolainen oli vielä kunnossa.

Sanchezin nenä ja suu vuotivat verta ottelun aikana, mutta hän ei näyttänyt loukkaantuneen pahasti. Suosionosoitusten saattelemana kehästä poistunut meksikolainen vilkutti ja lähetti kannattajilleen lentosuukkoja.

Vähän ajan kuluttua Sanchezin nähtiin kävelevän omituisesti minkä vuoksi hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hänelle tehtiin aivoleikkaus. Sanchezilla havaittiin muun muassa turvotusta aivoissa. Leikkauksen jälkeen hengityskoneeseen kytkettynä ollut Sanchez kuoli vammoihinsa sairaalassa.

- Ottelu oli kilpailullinen ... Venäjän kaveri ei ole kova lyöjä ja tämä on viimeinen asia mitä odotimme, kun katsoimme ottelua, Ratner sanoi.

Sanchezin kuolema oli viides Nevadassa tapahtunut nyrkkeilykuolema vuoden 1994 jälkeen.

:scared:
Uutislähde: STT
Avatar
#76 • • Quu Guest
Mä rakastan sitä miten Darwinismi toimii makromaailmassa. :heart:
Avatar
#77 • • Aulis_G Guest

Mä rakastan sitä miten Darwinismi toimii makromaailmassa. :heart:



:king:
Avatar
#78 • • Tapi T Guest


Bush jyräsi poliisin polkupyörällä

Yhdysvaltain presidentti George W. Bush joutui keskiviikkona pieneen polkupyöräonnettomuuteen Gleneaglesissa Skotlannissa. Bush törmäsi pyöräilylenkillään poliisiin, ilmoitti hänen tiedottajansa Scott McClellan.

McClellanin mukaan Bush oli polkemassa hyvää vauhtia, kun hän kolaroi Gleneaglesin golfkenttää vartioivan poliisin kanssa.

Bush sai naarmuja käsiinsä ja käsivarsiinsa. Poliisi jouduttiin viemään tarkastettavaksi terveyskeskukseen mahdollisen nilkkavamman varalta, McClellan kertoi.

Bushin sanottiin olleen hyvin huolissaan loukkaantuneesta poliisista.