CJ Daft - Elevate (chill/deep house)

3 posts, 1 page, 680 views

Avatar
#1 • • CJDaft Guest
Jahas, laitetaan nyt tääkin tänne kerran "The Thing" päätyi kans...
Eli sitä samaa juttua vähän eri tyyliin. Toivottavasi maistuu :)

http://cjdaft.rasteri.net/elevate.mp3

CJDaft
Avatar
#2 • • spintonik Guest
Noniin, aika mainiota veiviä, hyvin polkee eteenpäin sellaisella keveällä letkeällä otteella. Kaikessa on suhteellisen kuiva ja minimalistinen ote, tilantuntu puuttuu, mutta luultavasti tarkoituksella. En ole mikään erityinen genre-expertti (missään genressä), mutta eikös deep house -osasto yleensä tule aika vahvalla botnella joka menee ihan tonne alimpiin bassotaajuuksiin asti? Se puuttuu tästä kappaleesta kokonaan. Sekä basari että bassoraita pysyy tuolla siistin ja ympäristöystävällisen taajuusalueen sisäpuolella - huono asia - naapurit evakkoon! :)

Haluaisin kuulla tästä sen kontrolloimattoman version, jossa kaikkee on laitettu kerran kiellon päälle ja pikkusta vaille pirusti.

Toinen asia mitä jäin miettimään oli toi koko biisin mitan tapahtuva layereitten lisäys ja poisto siistissä 8 tahdin aikataulussa. Pientä randomia kehiin, biisi voisi myös hyötyä pitempijaksoisesta jatsifiilistelyistä ton grooven päälle - tyyliin improvisoiva instrumentalisti joka svengailee muun biisin päälle.

Ei huono yhtään, sanosin että loistava pohja johon pitäisi hiukan tuoda villimpää variaatiota, botnea ja featuring - tyylisesti jokin instrumentti tai jopa vokalisti - sellainen tsuubiduubi jazz diiva esimerkiksi :cool:
Avatar
#3 • • CJDaft Guest
Paljastanpas tässä vaiheessa muuten, että mitä just ehdotit (tuota Jazz-diivaa) on ihan oikeesti työn ja mietinnän alla tässä lähiaikoina. Kunhan pääsee pöytälaatikkofiiliksistä eroon ja "tuorein korvin ja ideoin" taas proggiksen pariin. Tässä on muutama sellainen ralli tullut, joita on tarkoitus lähteä kehittämään enemmän vokalistin mukana ja sittenhän nää onkin jo ihan eri biisejä... varsinkin kun tuotantoon tulee mukaan muitakin hemmoja :D

CJDaft