GateWay - Believe The Hype

3 posts, 1 page, 917 views

Avatar
#1 • • GateWay Guest
Yhteennivottu setti viimeaikojen house favoritteja ja lopussa vähän tranceakin. Harmi että kone taas meni tilttiin nauhoituksen aikana, viimeiset kaksi biisiä puuttuvat siis siltä mutta ne on kuitenkin tässä soittolistassa mainittu. Kukahan tuottaja on tällä hetkellä minun makuun paras? Oletettavasti myös aika monen muunkin? Hmm...

Format: LAME VBR 129kbps MP3

Filesize: 51MB

Tracklist:

01. The Attic - Destiny (Axwell Remix) [Manifesto]
02. Stonebridge - Put 'Em High (Seamus Haji Full Vocal Mix) [Hed Kandi]
03. Richard F feat. Samantha Stock - Let The Sunshine Through (Main Mix) [ID&T]
04. Eric Prydz feat. Adeva - In & Out (Eric Prydz Mix) [Joia]
05. Eric Prydz & Steve Angello - Woz Not Woz (Version 2) [C2]
06. Eric Prydz - Call On Me (Eric Prydz vs. Retarded Funk Mix) [Data]
07. Dukes Of Sluca - Don't Stop (Original) [Joia]
08. Adam White & Andy Moor present White Room - The Whiteroom (Original Mix) [Liquid Asset]
09. Scott Bond vs. Solar Stone - Red Line Highway (Original Mix) [Made In England]

CUTOFF

10. Sander Van Doorn - Loaded (Original Mix) [Oxygen]
11. Marco V - C:/Del*mp3 [ID&T]

Length: 53:10

http://www.hobitti.com/~gateway/GateWay_-_Believe_The_Hype.mp3
Caro²

Posts: 5,301

#2 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Setissä häiritsee kaksi asiaa. Ensinnäkin huono äänenlaatu (se nyt häiritsee melkein joka setissä)..
Laittakaa vaan se lame very high quality, ja pakatkaa sitten.. Diskantit suttusena tässäkin :(

Toinen, tää on minun makuun yli-pitcahttu ja pahasti. Stonebridge kuulosti setin alussa jokseenki järkyttävältä.. elektrommat haussiraidat kuulostaa huomattaavasti paremmalta kuin alkusetti tässä miksauksessa.. Mutta heti kun tulee vokaalit, niin käyn vaistomaisesti etsimään aku ankan taskukirjaa, sopis tunnelmaan :)

Kikkailusta on paha sanoa, ne kun yleensä toimii parhaiten livenä, mutta ainakin tuon call on me - biisin aikana suvannon päälle jokseenki toimi, mutta myöhemmin tullut sisäänlyönti tuli kyllä huonoon kohtaan (siis henkilökohtasesti näin ajattelen.. ).
Yleisestikin tuntuu jotenkin, ettei nuo kikat tue soitettua settiä kunnolla..


Yhteenvetona: Tää toimii varmasti ravintolassa (tarkoitan siis bileissä) huomattavasti paremmin, kuin kuunneltuna kotona penkissä istuen.. Olisin todennäkösesti ainakin itte huojunu tanssilattialla - notkeana kuin keilapallo..
Avatar
#3 • • GateWay Guest
Ohhoh!

Plattarilta miksauspalautetta, eipä ole vuoden aikana varmaankaan tullut yhteenkään miksaukseen täältä mitään :) pakko kiittää siis kumartaen syvään...

Äänenlaatu on huono koska mulla on levareissa Shure M44G:t jotka suhistelee ylä-ääniä hirveästi - pitäisi ostaa kunnon neulat. IMO 128kbps riittää ihan hyvään äänenlaatuun, ei hifistelyyn mutta sehän näillä seteillä ei vissiin tarkoitus olekaan. OT: Shuret muuten toimii paremmin isolla PA:lla, kotona ne tahtoo sukata.

Tosi on se että meni ehkä hieman liikaa ylipitchailun puolelle, tykkään yhdistellä housea tranceen setissä joten tuli kyllä aloitettua vähän turhan nopealla tahdilla. Yritän aina pitää saman temmon settien aikana joten alun houset tulee soitettua yleensä aika rivakkaan tahtiin jotta trancet ei menisi liikaa miinukselle lopussa. Nämä kun on nyt semmoisia "kerralla purkkiin testaamatta" juttuja niin moista sattuu.

Onneksi kikkailut edes jollain tasolla maistuvat, kyllähän ne välistä menee muillakin vähän naurettavuuksien puolelle. Bileissä en kylläkään ole oikeastaan koskaan törmännyt liikaa kikkailevaan DJ:ihin, siellä ne luonnollisesti toimivat paremmin.