Poet -Flaming Autumn- (Trance)

8 posts, 1 page, 1,073 views

Avatar
#1 • • poet Guest
Tälläinen syysillan nostatus. Aluksi kevyempää maalailua pari biisiä ja sit noustaan intensiteetissä. Palaute ois tosi :)

Linkki: www.101.fi/sami/mix.mp3

Biisilistaa:
Orbital-Belfast(INTRO)
St.John vs Locust-Mind circles(Perry O'Neill remix)
Filterheadz-Yimanya(original)
Whiteroom-The whiteroom(original)
MK-S vs Robert Nickson-Fallback(original)
Matt Hardwick vs Smith&Pledger-Connected(original vocal mix)
Menno De Jong-Guanxi(Super 8 remix)
Aalto-Taurine(Super 8 remix)
Van Eyden feat. Susanne Webb-The 1(Dj Precision's somatic sense dub)
Mirco De Govia-Voller Sterne(Super 8 remix)
Sundawner-Crystal dreams(Markus L mix)
Tranquility base-Razorfish(Above & Beyond's progressive mix)
Witness of Wonder-Emotion in motion(Thrillseeker's mix)
Avatar
#2 • • Kosmonaut Guest
Lataukseen meni, kommentit myöhemmin :)
Avatar
#3 • • Kosmonaut Guest
Hmm..oisko sulla tästä parempaa kuin 96kbps versiota? Sama kuin kelloradiosta kuuntelisi :)
Avatar
#4 • • poet Guest
Joo kaveri on näköjään pakannu sen aika tiukkaan. Kysyn siltä jos se laittais sen uusiks. Voin kyllä pistää sulle cd:n postissa, jos laitat vaik privana osoitteen. Sit se ois ainakin alkuperäises nauhoitusmuodos(PCM wav)
Avatar
#5 • • Kosmonaut Guest

Joo kaveri on näköjään pakannu sen aika tiukkaan. Kysyn siltä jos se laittais sen uusiks. Voin kyllä pistää sulle cd:n postissa, jos laitat vaik privana osoitteen. Sit se ois ainakin alkuperäises nauhoitusmuodos(PCM wav)



Privaa tuli :)
Avatar
#6 • • poet Guest
Noh niin 192 kbps linkki päivitetty :D
Avatar
#7 • • Kosmonaut Guest
No niin, tuli kuunneltua äsken. Setti alkoi Orbitalin hienolla biisillä, josta ihan hyvänkuuloinen vaihto Mind Circlesiin. Kiksutrancesetin alkuun tämä biisi sopii hienosti, sopivan rauhallista menoa. Ensialkuun en pitänyt biisistä, siitä vaan puutui joku. Nyt Mind Circles on alkanut kuulostamaan paremmalta ja paremmalta, tiedä pitäiskö tämäkin käydä ostamassa :) Vaihto Yimanyaan on hyvänkuuloinen ja kyseinen biisi sopiikin juuri hyvin ennen White Roomia. Itse en biisistä niin kovin innostu vaikka ihan kivankuuloinen rallatus onkin. Mutta seuraava biisi onkin tämän setin kohokohtia: White Room on imo vuoden 2004 ehkä paras puhdas trancebiisi. Tämä on jo jonkin aikaa pitänyt ostaa, Nousussa se piti olla mutta en sieltä sekamelskasta sitä löytänyt :confused:

Sitten lähdetäänkin enemmän viime setistä tuttuun kiksumpaan soundiin, ja fallback on myös ihan tyylikäs biisi. Breakdownissa on todella kaunis syntsa mutta se lead menee vähän turhan kiksuksi meikän makuun :) Seuraava biisi onkin aika perustrancea mutta breakdown on tosi kivan kuuloinen, kivat voksut. Guanxi on imo sijoitettu hyvin settiin, biisi ei ainakaan omaan korvaan kuulosta hirveän hittimatskulta ja alustaa hyvin Aallon loistavaa Taurinea. Super8:n näkemys Taurinesta on myös yksi vuoden kiksutrancekokokohtia, tämänkin voisi melkein lipastaa noususta ellei joku ole ehtinyt ensin :) Seuraavaa biisiä en ole ennen kuullut, aika perustrancea, tässäkin on aika kiva breakdown. Biisi ei Guanxin tapaan sykähdytä itseä sen enempää, onneksi seuraava kipale onkin Super8:n hieno näkemys Voller Sternestä. Crystal Dreams menee itseltä myös vähän ohi turhan kiksuna, melodia ei vain toimi :confused: Razorfishiä on tullut luukutettua sen verran että kyllästymispiste on tullut vastaan, mutta hieno biisi kuitenkin. Viimeinen biisi on sijoitettu loistavasti, Emotion in Motion jättää todella hyvän maun suuhun! Steve Helstrup on kyllä luonut niin monta koskettavaa melodiaa että pidän miestä kiksutrancen suurimpina niminä.

Tekniikassa ei ole moittimista, yhtään laukkaa en spotannut ja vaihdot sujuvat mallikkaasti, varsinkin kun ottaa huomioon että miksaat 2-eq mikserillä :eek: Miksaatko krossilla vai pystyliukujen kanssa? Pyyhkeitä tulee flangerin käytöstä Taurinen breakdownissa, ei imo oikein sopinut siihen paikkaan :) Miksausta kuunnellessa piti myös sanoa että jossain keskikohdassa tuli olo että setti olis vähän tasapaksu, mutta ehkä se johtuu vain siitä että kiksu ei enää ole ihan se lempityyli. Biisilistaa katsellessa setti on rakenettu hyvin, huippubiisien välissä on hyvin sijoitettu samantyylisiä ei-niin-huippubiisejä. Kaiken kaikkiaan kiva kiksumiksaus :)

Ai niin, ja plussaa piti mainita vielä äänenlaadusta. *Pientä* parannusta huomattavissa siihen 96kbps versioon :D
Avatar
#8 • • poet Guest
Kiitos Kosmonaut todella rakentavasta palautteesta! Käytän kyllä vain pystyliukuja, mutta tuolla mun mixerillä se nyt olis melkein sama kummalla sahaa. Itsekin olen sitä mieltä, että flangerin käyttö meni munille ja sen Razorfishin ois voinu sijoittaa toisen kohtaan tai jättää väliin kokonaan. Vanha raitahan se jo on ja tuli lätkittyä ihan extemporena väliin, vaikka muu biisilista olikin jo aika pitkälti mielessä. :(

Erityisen hienoa kuulla, että pidit aloituksesta ja lopetuksesta. Ne oli mulle tän setin eri ääripään kulmakiviä ja siks sijoitin ne näin. En vaan kyllästy tuohon Belfastin rauhalliseen soundiin. Juuri tän intron rakentamiseen pistin koko sieluni ja hienoa et tavoitit sen mitä hain takaa. :)

Onkos muilla Trancen ystävillä kommentteja? :D :confused: Dounaajia on ainakin ollu.