Kolina . Divine Deep August 2004

4 posts, 1 page, 778 views

Avatar
#1 • • Edited kolina Guest
Lataa tästä (Click the link below to download the mix) ->

Kolina . Divine Deep Eloq 2004

Miksaus sisältää äärimmäisen diippiä ja täyteläistä tribal ja house soundia. (edit: Ei deep housea, vaan progen suuntaista fiilistelyä..)

1. Niki B & Christian Effe - Behind The Fame
2. Xperimental Shop - Thrill (D-Formation Mix)
3. Riva - Daylight
4. John Creamer feat. Stephanie K - Wish You Were Here (Envy Mix)
5. Ralph Falcon feat. Tamara Wallace - Pressure (Miami Mix)
6. Evolved - The Ritual
7. Marcelo Castelli - Montevideo
8. Sound Projectors - Cosmic Mind
9. Piliavin & Zimbardo vs. D-Formation - Tie Me Down
10. DCM - Dirty B
11. Miller & Connor - Come Together (Steve Lawler Edit)
12. Saints & Sinners - New Days, New Ways

---
DJ Kolina aka Jussi Kauppinen (Entropy ry)
phone: +358415360410
email: [email protected]

Respect the "e"!
Avatar
#2 • • ville e Guest
Tänään rasitti kovasti tulla toimistolle sunnuntaiylitöihin, mutta tästä nauhasta sai hyvin kerättyä voimaa iskeä nyrkkiä pöytään. :) En useinkaan kuuntele tän kaltaista matskua, joten en oikeen osaa hirmu rakentavasti kommentoida ... mutta tähän tilanteeseen soundi rullaili oikein mukavasti.

Muutamia ehkä vähän hyydyttävämpiä raitoja oli mahtunut mukaan, mutta vastaavasti pari helmeäkin oli messissä. Etenkin vika elektro-tech-tribal-kasari tjsp-juttu tippui. :)

Vähän ehkä enempi kikkaa vaatis tän kaltanen matsku. Leikkaamista ja liimaamista, sampleja, sahausta ja jopa backspinnejä. Niillä saisi luotua muuten melko staattisiin raitoihin vähän lisää eloa. Tai sitten ehkä vaan nopeempaa biisinvaihtoa kehiin.

Onkohan muuten volkkataso liian korkea? Piikkaa ainakin mun winampissa aika pahasti...
Avatar
#3 • • De Souza Guest
Kaivoinpa arkistojen uumenistä tämän esille ja kuuntelin pois. Ihan jees syvää, tummaa matskua. Paikoitellen snadisti proge vaikutteita, joka oli tässä oikein mainiota, vaikka en yleisesti progesta juurikaan välitä.

Parhaiten biiseistä iski: 1., 4., 7. ja 8.
kun taasen seuraavat meni vähän ohisektorille: 5., 9. ja 13 (vika biisi??)

Vaikka ei kaikki biisit soinutkaan yhtä suloisesti mun korvassa, niin kokonaisuutena kuitenkin hyvä paketti. Ville e mainitsikin, että ehkä vähän nopeampaa vaihtoa tai jotain kikkaa tois lisää eloa settiin.
Avatar
#4 • • kolina Guest
Oon kanssanne samaa mieltä siitä, että parissa kohtaa biisit jäävät ikäänkuin junnaamaan paikoilleen ja vaihdot oisin voinut tehdä aikaisemmin jos olisin halunnut. Ainakin kolmessa ekassa biisissä on reippaasti typistämisen varaa. Toisaalta noiden biisien tarkoitus ei oo olla niinkään energisiä ja äkkipikaisia, vaan tiettyä tunnelmaa luovaa hitaasti etenevää progressiivista aaltoilua. Verraten, esim. jotkut ambient-biisit, jotka saattavat kestää puolikin tuntia ja olla alusta loppuun lähes samaa. Ei niitä pidäkään kuunnella kärsimättömästi samalla lailla kuin jotain lyhyitä kertosäebiisejä. Tarkoitus on luoda tunnelmaa, ja noista biiseistä ei saa kaikkea fiilistä irti, jos ne vaihtaa ekan kolmen minuutin jälkeen toiseen..

Lopussa tuleekin sitten vähän lyhkäsempiä biisejä ja nopeempia vaihtoja yms. kikkailua pikkasen.

Miksauksen nimessä oleva "deep"-sana ei viittaa deep houseen kuitenkaan. Tää on siis progea kuitenki, vaikka diippiä onkin. Noilla genreillä on mun mielestä aika paljonki eroa.

Tää on tehty kärsivällisille progefanaatikoille. :laugh:

Lisäsin biisilistan tohon alkuun.

Kiitti palautteista! :)