Phear - Les Bobots (psykedeelinen progebreaks :)

2 posts, 1 page, 975 views

Avatar
#1 • • phear Guest
Morjens.

Yli vuoden tauon jälkeen olen saanut jälleen kokonaisen biisin "valmiiksi". Jee! :)

Ja mitä ihmettä siitä tulikaan? Jostain syystä tuotokseen yhdistyi monia eri tyylejä, nimittäin psykeä, progea ja breaksiakin hieman. Eli jokaiselle jotain tavallaan, mutta onko yhdistelmästä mihinkään? Kerro ihmeessä mielipiteesi, yhden sanan kommenttikin riittää.

Itse en ole kovinkaan tyytyväinen alkuun enkä loppuun (enkä joihinkin soundeihin), joten erityisesti niihin kaipaisin rakentavaa palautetta, toki kaikkeen muuhunkin.

Ja linkki: www.lut.fi/~jkivi/phear-lesbobots.mp3 [mp3 192kbit/s, 7:30, 10MB]
Avatar
#2 • • vinha Guest
Kuunnellessa kipaletta ja muuta puuhatessa aloin miettiä, että kylläpä on kuuluva maadoitus-hurina taas laitteissa.. stopin jälkee selvis et sun bassolinjashan se vaa olikin ;)

Vähän sellainen mitään sanomaton olo jäi. Soundit olivat ihan ok ja kaikki sillee kasassa, mutta mikään ei "koskettanut" tai oikeastaan edes kiinnittänyt huomiota. Sellainen juttu voisi olla ehkä jokin voimallisempi/persoonallisempi soundi, herkullinen melodia tai arrange-kikka. Ts. sellainen, mitä en itsekään jaksa yleensä vääntää, vaan katselen tyytyväisenä kun tarpeeksi monella kanavalla soi looppi päällekkäin ja toistelen sitten niitä jos jaksan jonkinlaisen rakenteen tehdä biisille.

Lepsubotit joraavat tahdissa "tällä laitteella/ohjelmalla voi tehdä tällästä, kuulostaa ihan mukavalta, mikäpä tässä".. tai sitten multa jäi huomaamatta biisin syvempi nerokkuus ja rakenteen hienous :)

Oho postaus nr. 100 :)