24.09 SPICE, Kotka

32 posts, 2 pages, 4,077 views

Avatar
#1 • • ice Guest
Spice

Friday 24.09.2004

Spice-Final-02_pieni.jpg


Ravintola Livinstone 22.00 - 04.00

>Orkidea \\ Unity
>Milla Lehto \\ Pussy, Moist
>Tanu&Acrtos b2b \\ Spice

Tickets 5 €
Avatar
#2 • • Nefertete Guest
Kotkassahan on kohta pileitä kuin sieniä sateella.

Noh, tänne pitää pyrkiä, Ismon pileissä on yleensä ollut hyvin hauskaa :roll:
Line-up näyttää erittäin maistuvalta ja etkoillekin olisi hienoa ehtiä.
Avatar
#3 • • R2 Guest

Kotkassahan on kohta pileitä kuin sieniä sateella.

Noh, tänne pitää pyrkiä, Ismon pileissä on yleensä ollut hyvin hauskaa :roll:
Line-up näyttää erittäin maistuvalta ja etkoillekin olisi hienoa ehtiä.



Sinä sen sanoit.. :cool:
Avatar
#4 • • ice Guest
BTW,
Milla Lehdon haastattelu löytyy syyskuun Metropoli-lehdestä!

KÄY TSEKKAAS! :)
Avatar
#5 • • ice Guest
Jeps jeps!

Tähän bilepäivään mennessä on Livinstonessa riehuva remontti sitten saatu päätökseen ja silloin saadaan nauttia uudistuneesta paikan ulkoasusta! Lisää valoa, ääntä ja uutta ilmettä tiedossa! Kannattaa saapua paikalle!
:happyroll: :happyroll:
Avatar
#6 • • Daniel Braun Guest
Saa nähdä että millasen remontin he kuukaudessa saavat aikaan :scared:
Käsittääkseni sen oli tarkoitus alkaa jo Meripäivien jälkeen, mutta (budjettisyistä?) jostakin kumman syystä sitä on lykätty.
Kuukaudessa ei kuitenkaan paljoa ihmeitä saada aikaan.
Valoja sekä ääntä snadisti uusiksi ja seinille uutta maalia.
Se on siinä.
Mut se mitä toi tila kaipais, ei tossa ajassa saada tehtyä.

Mut Millaa on tultava tsekkailemaan! :)
Avatar
#7 • • R2 Guest

Saa nähdä että millasen remontin he kuukaudessa saavat aikaan :scared:
Käsittääkseni sen oli tarkoitus alkaa jo Meripäivien jälkeen, mutta (budjettisyistä?) jostakin kumman syystä sitä on lykätty.
Kuukaudessa ei kuitenkaan paljoa ihmeitä saada aikaan.
Valoja sekä ääntä snadisti uusiksi ja seinille uutta maalia.
Se on siinä.
Mut se mitä toi tila kaipais, ei tossa ajassa saada tehtyä.

Mut Millaa on tultava tsekkailemaan! :)



Käsitit väärin. Kuukaudessa saa ihan riittävästi aikaan. Pieniä uudelleenjärjestelyjä luvassa. Tarkemmin www.livinstone.fi
Avatar
#8 • • Daniel Braun Guest



Käsitit väärin. Kuukaudessa saa ihan riittävästi aikaan. Pieniä uudelleenjärjestelyjä luvassa. Tarkemmin www.livinstone.fi


Siis käsitin väärin sen rempan alkamisajankohdan...?
No, suht luotettavalta lähteeltä siitä kuulin mut ihan sama.
Alkoi milloin alkoi.

Kuukaus on omallatavallaan pirkä aika, toisaalta taas hemmetin lyhyt.
Siinä saa paljon aikaan jos rempataan vaan tosi pintapuolisesti.
Mut se mitä toi tila vaatis (mahdollista tilanjakamista osittaisella seinällä, parvea tms. ) ei kuukaudessa saada aikaan.
Ja mun mielestä, siis vaan mun henk. koht. mielipide, toi tila vaatis suhteellisen suuren remontin.
Eihän siinä mitään jos on tommonen halli, mut jotenki vaan toi ei oo toimiva tila tommosenaa.
Kaikupintaa on julmetusti ja "halpoja" (mm nähtävästi jo pois heitetty parimetrinen styroksi/whatever pallo :confused: siis mitä vit...) juttuja pilaamassa fiilistä.
En mä tiedä.
Jotenkin vaan toimii tommonen kotoisampi fiilis, eikä hallimainen tunnelma.
Liian avara :panic:

Mut turha sitä on tässä miettiä ja jossitella.
Tapahtuu mitä tapahtuu.
Sen näkee sit.
Avatar
#9 • • R2 Guest
Eli et käyny kattomassa nettisivua..
:what:

Taidat pikkasen aliarvioda rakennusmiesten (yleisesti kaikkien) ammattitaitoa tai sitten yliarvioit kevyen seinän rakentamisen vaatiman työn määrän. Tää keskustelu lipsuu nyt ihan lapasesta ja siirtyy vika aiheeseen. Tärkein (mun mielestä) on kuitenkin se musiikki. Jos se oikeesti on tilasta kiinni, niin *rumasanarumasana* olkoon. :right:

No niin.. huhuh.. rankkaa tää vuodatus.

Onhan se toki hienoo jos paikka on helvetin siisti ja hieno ja valot ja ääni mitä vaan on vimpan päälle.. siihen pyritään. :cool:
Avatar
#10 • • Sampson Guest
Mun mielestä on vain hienoa jos on paikka jossa järjestää bileitä. Ei sillä nyt niin väliä jos se ei puitteiltaan mikään aivan täydellinen ole. Bileitä on järjestetty Kotkassa toinen toistaan oudoimmissa tiloissa. Esim. järjestötalo, Makuunin alakerta (järkyttävä kellaritila), Aarrearkun parkkipaikka, kirpputori rautateiden luona ym. ym. Nyt tällä hetkellä on tila joka on hyvässä kunnossa ja siellä saa suhteellisen vapaasti käsittääkseni järjestää pippaloita ja mikäs sen hienompaa. Onhan Kotkassa puitteiltaan hienompikin paikka (mitä ilmeisen selvästi paistaa Danielin kirjoituksista läpi) mutta siellä ei mitään varsinaisia teknotapahtumia tulla tod. näk. ikinä näkemään.
Avatar
#11 • • Daniel Braun Guest
Vaikka saattaakin vaikuttaa että pelaisin tuon erään "hienomman" paikan piikkiin, se ei enää kyllä millään tavoin pidä paikkaansa.
Oon jo nelisen kuukautta ollut erossa siitä mestasta, ja todennäköisesti olen erossa pysyvästi...
Joten se siitä puolueellisuudesta.
Mulla vaan ei oikein ikinä napannu toi livarin tila.
Enemmän tykkään snadisti "ahtaammasta" tilasta kuin hallimaisesta ympäristöstä.
Avaranpaikan kammo?

R2, kyllä oon kävässy noita sivu kattomassa.
Ja en aliarvioi raksajätkien ammattiaitoa, mutta yhden ravintolan rakennusta pitkään seuranneena tiedän että nopeasti ei hyvää saada aikaan.
Musa ennen kaikkea, mut jos tila on tehty hutasten eikä ajateltu akustiikkaa...
Tiedäthän, hyvää ei saa halvalla ja nopeasti ;)

Mut turha tästä jauhaa ennenkuin näkee "uuden" mestan.
Tunnelma, ihmiset ja musa on tärkeintä.
Ei ne seinät.
Mut jokaisella on makunsa siitä mikä on viihtyisä paikka ja mikä ei...
Caro²

Posts: 5,301

#12 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Lätinää ja ennenaikaista löpinää!

Sutasemalla ei tosiaan saa ku paskaa aikaan, ja sehän on näkyny seurahuoneen paikoissa läpi iät ja ajat. Eikä siellä o suunnittelu toiminu vieläkään. Mutta..
Turha arvuutella paikkaa ennenkuin sinne pääsee.

Itse ainakin odotan innolla näitä pippaloita, sekä samoin odottaa oma pikku pokkarini :)
Avatar
#13 • • holle Guest



Sutasemalla ei tosiaan saa ku paskaa aikaan, ja sehän on näkyny seurahuoneen paikoissa läpi iät ja ajat. Eikä siellä o suunnittelu toiminu vieläkään.

Joo, toi on kyllä jännä juttu. Onhan se pissiksistä ja hiphop-housuisten, lippis väärinpäin-porukan mielestä seuris varmaan maailman upein paikka viettää viikonloppua, mutta jos sitä oikein tarkemmin tarkastelemaan, niin huh huh!! Jos tehdään iso remontti ja rakennetaan paikka kokonaan uusiksi, niin luulis ettei siinä konkurssissa tunnu enää muutama pioneerin tonninen cd-soitin missään, tai pieni satsaus äänentoistoon. Livari tuntuu muutenkin huomattavasti "lämpöisemmältä" paikalta, kuin kilpailijansa. Kilpailijalla maksat sisään maltaita, kävelet tungoksessa jonottamaan tiskille, lähdet juomasi kanssa yrittämään tungoksessa eteenpäin ja saavut tanssilattialle kuuntelemaan bepopin konseptin mukaista musiikkia. Toivottavasti livarin rempan jälkeen ihmiset tulisivat hieman järkiinsä ja katsoisivat minne roponsa kantavat.
Avatar
#14 • • Individual Guest
Mä alan kyllä ja kans lämpeämään Livarin suuntaan. Ja toivon kanssa todella, että ihmiset sen uudelleen löytäisivät, nyt kun se avataan.
Mutta kai se on niin että mielellään suosii paikkoja, jotka suosii meitä.
Eli teknoporukkaa. :)
Ja Livari on vielä ihan kohtuuhintainen.

Edit: Mielenkiinnolla odotan vain mitä ratkaisuja remontin jälkeen on valo ja pa osastolle tehty.
Caro²

Posts: 5,301

#15 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Itseäni vallan kiinnostaa, onko livarissa sisäjärjestystä muutettu, dj: soittopisteen paikkaa, tanssilattiaa (toivottavasti samalla tyylillä tehty. Siellä pystyy oikeesti kulkemaan hyvin), onko bändeille / isommalle konseptille varattu samalla tapaa tila. Onko ääntä saatu paranneltua, entäs olisko subi jo tiivis, jne :) toki sisustuksesta odotan myös innolla uusia ideoita.


Joo, toi on kyllä jännä juttu. Onhan se pissiksistä ja hiphop-housuisten, lippis väärinpäin-porukan mielestä seuris varmaan maailman upein paikka viettää viikonloppua, mutta jos sitä oikein tarkemmin tarkastelemaan, niin huh huh!! Jos tehdään iso remontti ja rakennetaan paikka kokonaan uusiksi, niin luulis ettei siinä konkurssissa tunnu enää muutama pioneerin tonninen cd-soitin missään, tai pieni satsaus äänentoistoon.



Naulan kantaan.. Eikä suinkaan vähiten ihmetystä aiheuta suunnittelijoiden käsitys esm dj-kopin sijainnista (sekä bi-pop, että amarillo), mahdollinen liikkuminen molemmissa paikoissa.. niin, ja tosiaan se äänentoisto.. Mikä oli ainakin bi-popin puolella jotain jätteen, ja shitin väliltä.
Sitten rupes melkein naurattamaan, kun seurahuoneen hemmot selvitti kuinka hienon älykäs se niiden väliseinä on suomirokki-baarin, ja be-popin välillä, ja kuinka ei musat kuulu kummallekaan puolelle.. Joopajoo, hyvin on insinöörit myyneet asian :D

on siellä jotain hyvääkin. Verrattuna sirkuksen, kamelin, ja marineron aikoihin, on tuo sentään paremmin viimeistelty, joskaan ei välttämättä täysin onnistuneesti suunniteltu.
Avatar
#16 • • Individual Guest
Amarillo näytti kyllä ekaa kertaa katsottuna ihan siistiltä videoscreenineen ja muuten, mutta jotenkin tuntuu että siinä on liian pieneen tilaan yritetty änkeä
sellaista sisustusta, joka toimis paremmin isommassa tilassa. No enpä mä ole kuin ollut arki-iltana siellä ja päivällä käynyt joskus kaljan juomassa, mutta vaikea on nähdä sen mestan soveltumista helpolla bilekäyttöön. Ainakin tanssilattia on aika pieni ja koska baaritiskin sijainti on mikä on, niin ei taida tanssimisesta tulla pubin ja yökerhon välisen liikenteen ja baaritiskillä asioinnin takia yhtään mitään.
Mutta en usko, että ne reivaajien rahoja tarvitseekaan, ainakin niin hyvin se on syönyt asiakkaat muista kaupungin mestoista. But that's business..
Mutta nyt mennään jo aika rankasti off-topikkiin, joten hypätäänhän takas aiheeseen, eli onkohan näitten bileitten soittoajoista vielä mitään tietoa?
Avatar
#17 • • Individual Guest



Onhan se toki hienoo jos paikka on helvetin siisti ja hieno ja valot ja ääni mitä vaan on vimpan päälle.. siihen pyritään. :cool:



Ei sen äänentoiston tarvitse olla Pink Floyd luokkaa, vaan sellainen että se toimii. Tiedät varmaan sen tunteen, kun bassot voi melkein tuntea iholla ja kun dj pistää kehiin jotain kunnon nostatusta, niin ihokarvat nousee pystyyn ja tuntee olevansa paratiisissa kun kunnon äänenpaineella ajetaan musiikkia korviin ja tilanne on niin kokonaisvaltainen että siinä tanssiessa tuntee kuinka musiikki ympäröi sinut, etkä sinä musiikkia. Sitten kun mesta olis vielä suht hämärä ja strobo välkkyy ja tanssilattia peittyy savukoneen savuun, ettei erota kuin hieman edessätanssivan hikistä selkää ja omia käsiä ja jalkoja jotka heiluvat musiikin tahtiin. Ei se ole paljoa vaadittu, kaikki muu on pelkkää kosmetiikkaa. ;)

Mun mielestä on vain hienoa jos on paikka jossa järjestää bileitä. Ei sillä nyt niin väliä jos se ei puitteiltaan mikään aivan täydellinen ole. Bileitä on järjestetty Kotkassa toinen toistaan oudoimmissa tiloissa...Aarrearkun parkkipaikka...



Millois tällaiset pippalot on ollu?
Mietinkin käydessäni siellä yhtenä päivänä, että täällä olisi siistii bilettää, mutta näköjään siellä sitten on jotain ollutkin... :what:
Avatar
#18 • • holle Guest

Mun mielestä on vain hienoa jos on paikka jossa järjestää bileitä. Ei sillä nyt niin väliä jos se ei puitteiltaan mikään aivan täydellinen ole. Bileitä on järjestetty Kotkassa toinen toistaan oudoimmissa tiloissa...Aarrearkun parkkipaikka...



Millois tällaiset pippalot on ollu?
Mietinkin käydessäni siellä yhtenä päivänä, että täällä olisi siistii bilettää, mutta näköjään siellä sitten on jotain ollutkin... :what:

Ne oli entisissä kotka gymin tiloissa, eli ilmeisesti se on se aarrearkku sitten? Se oli siihen aikaan, kun terapia oli vielä voimissaan nykyisen erkanin paikalla. Noi ug- bileet oli muistaakseni jotkut terapian jatkot. Muutenkin terapia järjesti melkoisia juttuja, kuten yhdet meripäivät, jotka oli muistaakseni 24/3 biletystä. Korjatkaa, jos joku muistaa tarkemmin.

PS. olihan tuossa "muistaa"-sanoja tarpeeksi?
Avatar
#19 • • ice Guest
Sit ois viel pari viikkoo aikaa tänne!

Muistakaahan ihmiset et bileet alkaa Spicelle ominaiseen tapaan ILMAISELLA etkoilla Yellowstonessa jo kello 16... Eli jo ajoissa voi saapua mestoille virittämään itsensä illan tunnelman ja vaikka pelata bilistä siinä sivussa! Kruuwin jätkät tekevät ensimmäisen kosketuksen kotkan klubimeininkiin etkoilla, don't miss it! :)

Soittoaikataulu tulee esille hieman myöhemmin!
Avatar
#20 • • anton Guest

..Kuukaus on omallatavallaan pirkä aika, toisaalta taas hemmetin lyhyt. Siinä saa paljon aikaan jos rempataan vaan tosi pintapuolisesti. Mut se mitä toi tila vaatis (mahdollista tilanjakamista osittaisella seinällä, parvea tms. ) ei kuukaudessa saada aikaan..



Onko sanonta: 'HYVIN SUUNNITELTU, PUOLIKSI TEHTY' ikinä kantautunut korviisi? Henk. kohtaisesti noin kymmenen yökerhon remontin nähneenä, voin kertoa, et kuukaudessa tapahtuu enemmän kuin paljon! Yleisimmin (miltei aina) yökerhoremontit ovat urakkahomia, jtn niitä ei paineta kasaan tuntipalkalla. Ei niit silloin viikkotolkula ole aikaa nikkaroida tai urakat kusee. Seinät siirtyy, lattiat nousee, ja jopa maalikin ehtii kuivua..

Se että paraneeko paikka pelkällä remontilla, niin on sit ihan toinen tarina..