Dj RadiaC - TraNyl mix (progressive&melodic trance)

9 posts, 1 page, 1,294 views

Avatar
#1 • • RadiaC Guest
tässä hiukka syksysiä fiiliksiä.. ja se kuka loadaa nii palautetta olis myös kiva saada !

tracklist 4 DJ RADIAC : TraNyl mix

mark otten - mushroom therapy ( lightscape mix) *armada*
haak - bass shuttle *club elite*
airwave -seattle calling *bonzai*
whiteroom - the whiteroom *whitelabel*
push - blue midnight *bonzai*
laura turner - soul deep ( signum dup mix) *armada*
kuffdam & plant - seduction (the level above mix) *joof*
filo & peri - elevation *armada*
john 00 fleming vs. astral projection - mahadeva (supakane rmx) *joof*
art of trance vs. pob - turkish bizarre (dba remix) *platipus*


tästä näin! -> [ http://armakettu.suomiscene.org/radiac-tranyl.mp3 ]
Avatar
#2 • • JussiS Guest
Täähän oli kiva. Mukana jonkun verran psykevaikutteita koko setin ajan, joka on plussaa. Mukavaa kehittelyä soundillisesti, vaikkei biitissä taidakaan paljoo eroa olla. Jossain vaiheessa tulee vähän sellanen olo, että miksaus polkee paikallaan, mut kyllähän se sitten taas lähtee. Voi johtua siitä, et muutama biisi ei kauheesti miellyttäny korvaa. Teknisesti ihan pätevä suoritus, en ainakaan huomannu mitään laukkoja tai korjauksia.

Hjuva reiska :)
Avatar
#3 • • Anakin Weider Guest
Yes.. kolmatta kertaa kuuntelen tätä ja paranee koko ajan.. psykevaikutteet ovat omaan mieleeni ja hyvin setti pysyy linjassaan. Tarkkaa miksaamista ja ainakaan en ole vielä kuullu virheitä. Myöskin vinyylisoundi kuullostaa omaan korvaani paremmalta. Tää on hyvää Radiac soundia, laittakaa imutukseen :) :) :)

(edit, hymiöt hymiöiksi)
Avatar
#4 • • baty Guest
Loistavaa settiä ja hyviä biisejä :happyroll:
Avatar
#5 • • Retro Huggu Guest
Kuunteleehan tätä mielummin kuin turpaansa ottaa... :)
Avatar
#6 • • Mick_ Guest
Jees, setti oli jo tracklistin perusteella ihan maistuvaa kamaa. Tuttuja biisejä ainakin itelleni, mut hyviähän noi on, et ei siinä mitään. Ehkä vähän enemmän omaperäisyyttä ois vielä voinu käyttää. Elevationin paikkaa oisin miettiny ite ehkä toisekin kerran, tai sit jättäny koko biisin pois. Mut niin ku sanonta kuuluu, ni älä poika rupee isääs neuvomaan. Eniten omaan mielleen oli Blue Midnight ja Whiteroom, joka onkin yks parhaita trancebiisejä ihan vähään aikaan.
Teknisellä puolella homma oli ihan mukavasti kasassa. Hyvin pientä hakemista oli parissa kohdassa ja jossain vaihdossa ei tainnu mennä ihan tahdit kohdalleen, mut ne nyt oli pikkuvikoja.
Kokonaisuutena ihan maukas ja hyvä setti. :)
Avatar
#7 • • Retro Huggu Guest
So far, toka biisi on helmi, vaikka se onkin jo kuultu aiemmin...
Avatar
#8 • • akir0 Guest
Ihan mainio setti kyllä, vähän oisin tähänkin kaivannut vielä jonku supa-dupa-menobiisin, koska nyt kokonaisuus oli omasta mielestä vähän tasapaksu. Teknisesti kyllä paketti kasassa ihan loistavasti.

Ja onhan tää kuunneltu jo lähemmäs 10 kertaa 2 päivän aikana, ettei huono voi olla!
Avatar
#9 • • Individual Guest
Miksaus alkaa mukavan letkeissä ja maalailevissa tunnelmissa ja on hyvä valinta tuo biisi tuohon alkuun. Se herättää halun kuunnella miksausta eteenpäin, että minkälaisia kappaleita jatkossa onkaan luvassa. kun heti ei välttämättä kerrota, että missä mennään. Hyvästä rakenteesta kertoo myös se, että on maltettu todellakin fiilistellä alussa, eikä turboruuvia ole heti käännetty täysille vaan myös miksauksen loppuosan biiseille on annettu tilaa. Miksaus kasvaakin todella mukavasti loppua kohden (alun fiilistelyistä ihan napakkaan soundiin ) ja musta tämän tyyliseen musiikkiin se sopii, turpaanveto-meininki heti alusta taas johonkin toiseen tyyliin.

Myös hieman psykehtävät soundit miellyttivät korvaa, samoin kuin joidenkin kappaleiden hieman synkemmät tunnelmat. Samoilla linjoilla olen osan kanssa siinä,että jonkinsortin hehkutusta olisin ehkä kaipaillut minäkin tuonne keskivaiheille, vaikka paria kappaletta rankemmilla nostatuksilla, vaikka kyllähän sieltä hieman sitä osastoakin löytyy.

Tekniikasta en osaa hirvittävästi sanoa, mutta ainakaan näin ei-dj korvin kuunneltuna ei mikään vaihto särähtänyt korvaan, paitsi kerran kaksi eivät tainneet biisit ihan saumattomasti mennä yhteen. Tuntui kuin seuraavat kappaleet olisivat miksattu hieman liian ärhäkästi sisään.
( Niin kuin minä sen tietäisin...) Ja plussaa siitä, että kappaleita ei oltu raiskattu liian suurilla pitcheillä. ( Joidenkin dj:tten helmasynti, esim.
PVD ) Nopeutta oli juuri sopivasti.

Ainoa mikä hieman tökki oli john 00 fleming vs. astral projection - mahadeva (supakane rmx), jolla mielestäni ei ole oikein jakoa verrattuna alkuperäiseen. Mutta viimeinen kappale kruunaakin sitten kaiken. Aivan helvetin hieno lopetus ja tulee todella hienot fiilikset kun Turkish Bizarre alkaa soimaan. Jotain tämän lopetusbiisin kaltaista pommia olisin siis kaipaillut myös johonkin tuonne miksauksen keskivaiheille.