SOFTCORE presents DJ CHOCI (UK)

1 post, 1 page, 530 views

Avatar
#1 • • softcore Guest
Tervehdys klubikansa!
Kuten joku on todennut, Softcore-posse ei chillaa kesälläkään, vaan heinäkuun SOFTCOREn pääesiintyjäksi saapuu yksi Englannin acid trance/tekno -skenen arvostetuimpia pioneereja, todellinen legenda - lontoolainen tuottaja ja underground-DJ CHOCI!!!

Näitä bileitä ei kannata missata! Bileet starttaavat klo 21 ja paikalle kannattaa saapua ajoissa, näissä bileissä mennään täysillä alusta loppuun!!

Line-up:

Choci

Choci on yksi Englannin acid trance/tekno -skenen arvostetuimpia pioneereita ja häntä pidetään acid teknon ja nimenomaan rankemman soundin esi-isänä. Hänen keikkojaan on turha luetella tässä, riittänee sanoa, että Choci on soittanut ympäri maailmaa. Hän on tuottanut satoja levyjä, ja monet tunnetut nimet ovat aloittaneet miehen useilla levymerkeillä.

Aikoinaan Choci järjesti legendaarista Tonka-klubia DJ Harveyn kanssa ja soitti usein yhdessä mm. Carl Coxin kanssa. Suomessa Chocilla on myös vankka kannattajakunta. Nykyään Choci on hieman rauhoittunut, mutta tekee edelleen keikkoja ympäri maailmaa.

Unknown DJ (Hellstinky)

Chocin lämmittelee trancekkaalla setillä DJ, joka ei halua nimeään tässä julkaistavaksi. Sanottakoon, että herra on kuitenkin klubikansalle varmasti tuttu:)

SOFTCORE residents
Kapa
Exxa

@ CNB, Niskakatu 7, Joensuu
K-18
21 - 03
4e sis. narikan

www.cnb.nu/softcore