Boom Festival 2004, Portugal

3 posts, 1 page, 1,357 views

Avatar
#1 • • Karhuvaari Guest
Jo ties kuinka monivuotinen tapahtuma taas tulossa.. itse ei vielä ole koskaan tullu käytyä mutta nyt voi ehkä tulla sauma lähtee tamppaa kunnon trance- ja psykevärinöitä. Ainakin kuvien mukaan paikka on kuin postikortista ja vaikuttaa loistavalta bilemestalta :)

Onko forumista muita ketkä olisivat/ovat lähdössä paikan päälle? Ajankohta on 26. - 30.08. Olisi asiallista vaihtaa tunnelmia ja aikaisempia kokemuksia jos niitä on ja viritellä muutenkin keskustelua festivaalihuuman ympärille..
Tsekatkaa infot sivuilta :)

http://www.boomfestival2002.com/boom2004_flash.html
Avatar
#2 • • zentex Guest
Kannatetaan paikalle ilmestymistä, hyvä kokemus ihan varmasti!!
Oon ite soittanut ja ollut järkkäämässä kahta edellistä Boom:ia ( 2000/2002) ja hyvä on ollut meno. Paikka on tosi hyvä, vaikka onkin tosi kuuma mut on vettä ympärillä et pääsee virkistäytymään välillä. Rento meno, ei liikaa järjestysmiehiä/poliiseja ja muutenkin koko organisaatio on tosi laidback. Noin 60-70% kävijöistä on ulkomailta, joten tosi kansainvälistä.
Tänä vuonna on ainoostaan trance ja chillout alueet(edellisinä vuosina oli "alternative floor" kanssa), ja konferenssi/performance alue, "babyboom"alue(lapsille), ja kaikennäköistä muuta viritystä...

lippuihin sisältyy campingalue, joten teltta mukaan...vaikkei hirveesti kyllä tulekkaan nukuttua varmaan:)
Avatar
#3 • • Karhuvaari Guest
Mites täältä nyt sitten on porukkaa oikein lähdössä, minkälaisella aikataululla ja mitä kulkuvälineitä käyttäen?

Ihan siinä mielessä kiinnostaa koska itseäni tekis mieli lähtee tuonne mutta bileseura puuttuu.. Kaveri lähtee naisensa kanssa ja mukaan voisi mennä mutta kolmaspyörä on aina kolmaspyörä. Että jos bilekaveri puuttuu tai porukassa on vielä tilaa niin minusta saa loistavaa seuraa ;) Ei ole väliä miten perille pääsee (auto, lentäen) kunhan se on edullista.. aikaa kyllä löytyy :)