Aavepyörä - Just Before Sundown (ysärigooaa)

6 posts, 1 page, 1,393 views

Avatar
#1 • • Taikakimi Guest
Sori täs ei sit oo mitään kyllästynyttä 808c64-pierentää eikä mitään uuhbeibe-terassisoundeja, mutta pistän tänne kuitenkin jos jotakuta kiinostaa ;)

http://kim.greywolves.org/smk/just_before_sundown.ogg

Antakaa pari minsaa aikaa lämmetä, en tykkää mennä suoraan asiaan.
Ite ainakin oon ihan innoissani tosta loppupuolesta, mikä lähentelee mielestäni liki täydellisyyttä :)
Jos vielä jaksaisi vääntää jotain sairasta flipping-out.and-dancing-like-a-tree-meininkiä tonne, olisin enempi iloinen tosin. Mutta Psyclessä tollanen on jotenkin vaivalloista, että ehkä sit kun joskus pistän lopullisen levylle.

Jos miellyttää, kantsii muistaa tulla Siperiaan 11. eli ens perjantaina ;)

Onks bassoa ihan älyttömästi liikaa, kun jotkut tosta aina välillä kommentoi mun biiseissä??
Avatar
#2 • • MfLI Guest
Soundimaailma itsesään on valtaosin hyvä. Pyyhkeitä tulee rummuille, jotka paikoitellen vaikuuttaa jopa pieleen kvantisoiduilta. Eka kerta kuuntelussa, joten saatan olla väärässä - mutta tsekkaa 1:00 kohdilta, siinä svengi ottaa siipeensä ja pahasti. Saattaa olla matriisissa kohdillan ja jos niin on - niin pistäisin vaihtaen. 2:20 sisään tuleva etninen leadi ei oikein kolahda (makuasia) samoin toi squareleadi arpekkio vois olla varioidumpi melodialtaan vaikka siinä käyttämälläsi filtterillä oletkin onnistunut hyvin (Vanguard vai Virus ?:D) 5:30 alkavat transponoinnit ei silti yksin ihan mun mielestä riitä. Tosin, jonkun mixin osana tää saattaa olla toimivampikin just tällasena aika suoraviivaisena mättönä. 7:10 alkava leadi ei kolahda itseen (jälleen makuasia vain). Miksauksessa ei ole mitään vikaa ainakaan täällä päässä kuunneltuna. kanavat paukkuu ja vaihtuu ihan mukavasti.

:cool: MfLI :cool:
Avatar
#3 • • Taikakimi Guest
Eep, voi olla, lisäsin tempoa jossain välissä yhdellä, voi olla etten ole muistanut säätää kaikkia rumpuja uudelle tempolle. Mitä nyt äkkiä kuuntelen, niin voihan noissa tabloissa jotain häikkää olla... Pitää tsekkaa Psyclessä tarkemmin.

Ja se intiavedätys on just paras ;) Tosin siinä 2:20 kohdassa voisin ehkä pistää sen vähemmillä efekteillä, lopun kuivempi version kuulostaa imho paljon paremmalta. Ajattelin nyt kuitenkin ihan vaihtelun vuoksi kokeilla alkuun rankemmin efektoitua versiota.

Mikä ihmeen squareliidi? Ei tässä kai sellasta oo? Eikä Virusta tai Vanguardia. Jotain muistaakseni Soundforgessa käsin tehtyjä sampljea on, mitä pätkin sample offsetillä (vanha kunnon!!), hoover tms on PolyIblit, acidvedätys Audiorealism Bassline, rytmibasso Polyiblit, subbanen Albino 2, jotain taustarutinoita parilla Albino 2:lla, jotain ite keittiössä kolisteltuja sampleja efektien läpi. Sit perkussioloopeja Deepest Indialta, jotain breakbeatteja vocoderin läpi, GRM Spectral Transformilla pilattuja jotain perkussioita kanssa ja ja... Eiköhän tossa kaikki suunnilleen. Basari on kai joltain DR-008 lisälevyltä, en vaan ite oo saanu tehtyä noin hyvää, vaikka oon kyllä yrittäny :P Haitsut on kai jostain akustisesta setistä sämplätty muistaakseni.

Albinolle tosin voisi antaa kenkääkin jos Polyiblitissä vaan olisi paremmat modulaatiomahkat. Ei maha mitään, että Iblit jättää varjoon kyllä melkein kaiken muun koskaan käyttämäni softan...

Joo, kelasinkin itte että tää on niinkuin sellaiseen mielentilaan säädetty kun on jo tunteja tanssinut eikä enään niin jaksa kelailla mitään rakenteita... Haluu vaan että joku sätkätys vie mieltä eteenpäin :)

Täs on kaikki mitä meitsi biisiltä kaipaa:
Intiavedätystä.
303 ja vitusti liikaa säröö ja transponoinnit lopussa.
:D:D:D:D
Avatar
#4 • • frank Guest
vanhana ysärigoa-fanina vois jotain omia mietteitä täst heittää.
rytmi sais olla hiukan suoraviivaisempi (haitsut enemmän sitä closed closed open hi-hat-meininkii) ja ja ehkä bpm:ääki vois vähä nostaa. tästä tulee just mieleen joku vanha doof tai green nuns of the revolution. ja toi snare vois olla vähä "läsähtävämpi" aka. vetisempi. toi matala beislaini on jees. ihan jees ja sillee, mut koukutus puuttuu. kyl tää silokkipäissään metsän keskellä varmasti sanois ihan erilailla :hah:
Avatar
#5 • • Taikakimi Guest

ehkä bpm:ääki vois vähä nostaa.



Ehkä. Psyke on nykyään liian nopeeta enimmäkseen, ite tykkään tuolla 140 alapuolella pyörivästä enemmän.

tästä tulee just mieleen joku vanha doof tai green nuns of the revolution.



Osu ja uppos!

ja toi snare vois olla vähä "läsähtävämpi" aka. vetisempi. toi matala beislaini on jees. ihan jees ja sillee, mut koukutus puuttuu. kyl tää



Snarea ite kelailin joo, se on kanssa jostain akustisesta setistä, vois ehkä kompressoida siitä helvetin irti lopullista varten.

Bassosta kelailin vähän, että onkohan liian matalalle vedetty... Soitin ton pe Siperiassa ja ainakin sen PA:n säädöillä piti leikata bassoja mikseristä jotain 10db :P Tosin PA:n EQ olikin niin karvanoppasäädöillä että ei mene sanomaan, että vika olisi noissa mun bassoissa välttämättä :D Hyvä jos kuulostaa hyvältä.
Avatar
#6 • • Charly Guest
tää ei oo nyt varmaan kauheen rakentavaa kritiikkiä, mut ei tää mun mielestä edes sellasta kaipaa. imo tässä on nimittäin just kaikki kohdallaan. törkeen hyvä piisi.

soi nyt kuudetta kertaa putkeen. rokkaa. :hearts: