12.05.04 The Basement @ Raatikellari, JKL

3 posts, 1 page, 668 views

Avatar
#1 • • The Basement Guest
the_basement_juliste.jpg

Vapaa sisäänpääsy
Hanatuotteet 3,5 eur
K-18

Tänä keskiviikkona vieraaksi saapuu Club Metron vakiokasvo Dj Ali, ja tyylinään on perinteen mukaisesti progen kautta tapahtuva eteneminen eeppisiä mittasuhteita saavuttavaan tranceen.
Avatar
#2 • • Slind Guest
Kolmas kerta toden sanoo? Mukana ollaan joka tapauksessa
Avatar
#3 • • The Basement Guest
Kiitos tuesta! Tässä kaupungissa ja tässä genressä tärkeintä on yrittäminen. Isot tapahtumat ja isot nimet ovat isoja riskejä - me taas toimitamme saman tavaran niin hyvin ja tehokkaasti kuin pystymme. Jos näyttää lupaavalta, harkitaan jotain kuuluisuuttakin, mutta omasta mielestäni (Ergonomi) lineupit alkavat useimmissa tapahtumissa olla täynnä samoja nimiä - kenties se on syynä väkikatoon näissä.

Klubimusiikin tarjonta on myös ollut varsin kapea-alaista Jyväskylässä: ilta *aloitetaan* usein rankemman tyylisellä trancella - matka vie siitä aina vain nopeampaan ja kovempaan jyskytykseen. Siihen on tarjonnut vaihtoehdon Phonour - kiitos pojille sielun säilyttämisestä musiikissa.

The Basement yrittää tarjota jotain siltä väliltä - viiteen ja puoleen tuntiin saa mahdutettua todella paljon mielenkiintoista musiikkia, ja monipuolisuutta arvostava palkitaan, mikäli osaa tulla ajoissa. Meidänkin illoissa on ihmisillä ollut tendenssinä tulla paikalle ja mennä lattialle vasta illan lopussa, mutta jo viimeksi rohkeimmat kokeilivat tanssitaitojaan progebreakin tahtiin.

Kyllä se tästä! Tervetuloa!