...

4 posts, 1 page, 701 views

Avatar
#1 • • Edited Kosmonaut Guest
...
Avatar
#2 • • poet Guest
Hey, persoonallisia biisejä. :D Imuun meni samantien. ehdin vasta just fiilistellä ensimmäisiä raitoja. Ainakin genre on just sitä mistä diggaan, vaik kyl muutakin kuuntelen. Kuuntelen viel paremmin heti ku ehdin töistä takas ja laitan sit lisää kommenttia. mut lupaavaa oli! Laitoin itsekin tuossa vapun jälkeen tänne Plattarin sivuille oman aika kiksuvetoisen mixauksen "poet May Day trancemix" Biisilista löytyy sieltä demomixes-foorumist. Viel ei ole palautetta tullut ja oliskin tosi jees jos jotain feedbackia tulisi biisivalinnoista ja vaihdoista jne.. :) Cheers mates!
Avatar
#3 • • poet Guest
Yeahh.. Nyt on koko setti kuunneltu läpi ja huolella. rrkele kyllä kolisi mulle. Tuli luukutettua parikin kertaa kävellessä. loppuosa setistä oli varsinki tosi helmee. Veresteli pari biisiä viel hauskoja muistojakin. Vaihdot oli tosi pehmeitä, vaik osa ehkä vähän lyhkäsiä. Mutta enpä tiedä, niissä se saattoikin olla perusteltua. Kyl tää kestää kuuntelua viel useamman kerran. Oli se pakko tallettaa suoraan läpyskänkin työpöydälle. :cool:
Avatar
#4 • • Kosmonaut Guest
Kiitos Poet palautteesta! Tosi kiva saada sitäkin, pari viime miksausta on jäänyt kokonaan ilman :( Nyt kun tuota settiä kuuntelee, niin kyllähän se kliimaksi siellä lopussa on..Legend B.stä loppuun asti on sellaisia biisejä mitkä jaksavat sykähdyttää vieläkin, varsinkin Reflections :heart:

Jep, osa noista vaihdoista on tosi lyhyitä. Vatkasin niitä muutaman kerran silloin kun tätä tein (sillon tarkotus ei ollutkaan saada kerralla purkkiin), ja miettisin ton ekan vaihdon varsinki että se ois tommonen. Sillon se toimi musta hyvin :) Onhan noi nyt aika karkeita jälkeenpäin aatellen, sillonen mikseri oli Behringer DX-500 (oli muuten hyvä, harmittaa että myin pois. Siinä ois ollu master kuulokkeille jonka takia piti myydä seuraava mikseri pois:crybaby:) ja oli ollu vasta kuukausi kun tämän tein. Silloin miksasin vielä krossilla ja käytin paljon killejä, joten lopputulos on tämän kuuloinen :D