21.5.04 B-eat-z, Juho Kahilainen Live & DJ Peter @ Oulu

1 post, 1 page, 699 views

Avatar
#1 • • ken-guru Guest
B-eat-z season end, pe 21.05.2004
 

:: Juho Kahilainen Live feat. DJ Apostoli

:: DJ Peter (Pietari - Helsinki)

:: DJ Ken-Guru


21052004_flyer.jpg


B-eat-z clubin kevät kausi päätettään tyylikkäästi Juho Kahilaisen livesettiin. Juho on tuottanut musaa reilut 10 vuotta ja keikkaillut mm. Koneistossa viime kesänä. Illan dj soundit muokkaa tällä kertaa Pietari - Helsinki akselilla operoiva DJ Peter.




juho_kahilainen_small.gif

Juho Kahilainen


Juho on lähtöisin Pihtiputaalta ja ylpeä juuristaan. Pienellä paikkakunnalla piti itse kehitellä tekemistä ja Juho alkoi työstää musiikkia syntetisaattorilla ja tietokoneella. Noin 10 vuoden tekemisen jälkeen Kahilaisen musiikki on saanut nykyisen muotonsa, jota voi kutsua deep houseksi ripauksella teknoa.

Muutettuaan Jyväskylään Juho alkoi DJ Liun kanssa järjestämään Phonour Clubi-iltoja. Clubilla ovat vierailleet useat DJ nimet, kuten Håkan Lidbo ja Jori Hulkkonen.

Suomessa Juho on soittanut useissa alan tapahtumissa ja viime vuonna mm. Koneistossa.

Kolme vuotta sitten hän teki remiksin Laurent Garnierin biisistä "Greed",jonka F-Communications myöhemmin julkaisi 12". Viime vuonna ruotsalainen Tangent Beats Records julkaisi Juhon kappaleen "Sweet Brown". 

Juholla on myös yhteistyöprojekti DJ Oded Peledin kanssa. Tänä vuonna sveitsiläinen Adrenogroov Records julkaisee ep:n duolta nimeltään "Out of Home", jonka remiksaa Vince Watson. Levyn raidat ovat jo nyt saaneet supporttia Paolo Mojo and Rulers Of The Deep ryhmältä.

Juho tuo mukaansa Oulun keikalle pikkuveljänsä Aapon aka DJ Apostolin.

Apostoli on kiertänyt useita rap- ja breakdance-tapahtumia ympäri Suomea. Aiemmin Rival Tribe -ryhmässä breikkarina vaikuttanut
Aapo lukeutuu tällä hetkellä maamme lupaavimpien scratch-deejiiden joukkoon, mistä osoituksena raaputus Battlen toinen sija tämän vuoden kisoissa. Vaikutteita Apostoli hakee Ninja Tunen julkaisuista sekä kokeellisemmasta turntablism- ja rap-musiikista.

Näillä mausteilla Juho ja Aapo loihtivat Oulun keikalle speciaali setin.

Klikkaa tästä päästäksesi Juho Kahilaisen webbisivulle josta löytyy mm. musaa ja lisää tietoa.




djpeter_small.gif

Dj Peter

DJ Peter soitteli ensimmäiset keikkansa 90-luvun alussa Kurier clubilla.Kurier oli Pietarin ainoa clubi tuohon aikaan, jossa oli vinyylisoittimet. Noista päivistä Peter on soitellut useissa clubeissa Pietarissa (Venecia, Mama, Amalgama, Par.Spb,Absinth, Griboedov) Helsingissä (Kerma, Stella, Jump Inn) ja Tampereella (Diva, Attic).

Hän on toiminut myös radio dj:nä Radio Sputnikissa ja ollut järjestelemässä Street Partyjä Helsingissä.

Nykyään Peter toimii resident dj:nä Pietarilaisessa Par.Spb clubilla aktiivisen Suomen keikkailun lisäksi.

Peterin house pohjaisissa seteissä on aina positiivinen ote, garagesta tumman puhuttelevaan tribaliin ja progressiiviseen houseen saakka. 



Illan alkutahdit takaa b-eat-z clubin residentti DJ Ken-Guru.

 

B-eat-z season end, pe 21.05.2004

- pe 21.05
- 45 Special
- liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat
- K-19

Lisää: www.handprod.com