Honesty Introducing Paarma

3 posts, 1 page, 694 views

Avatar
#1 • • discopöllö Guest
Sol Ray (uk)
Major Tom (uk) Vs. Sasha F (Paarma)
Proteus (Säde / Logic Uk)
Damien (Paarma, Tr3oX)
Junior (Paarma)

SOL RAY

Sol Ray on yksi kiireisimmistä dj:stä Hard Dance scenessä. Viime vuosina hän on soittanut paljon ympäri maailmaa, suurimpina aluevaltauksina Japani, Kanada USA ja nyt Suomi. Hän ei soita ainoastaan useita eri musiikkityylejä, vaan taitaa myös niiden kekseliään miksaamisen. Sol Ray:n oma tuotanto mukaanlukien uudet julkaisut Hänen omilla levymerkeillään Solarilla ja E-Traxxilla, ovat saaneet osakseen paljon huomiota.

MAJOR TOM (uk) VS. SASHA F (paarma)

Major Tom, mies menestyksekkään Club Diversityn ja Trilogyn takana, saapuu Suomeen tarjoten yleisölleen ainutlaatuisen back to back setin Sasha F:n kanssa. Major Tom on kunnostautunut kotimaassaan Englannissa tuo-malla Hard Trance artisteja ympäri Eurooppaa clubeilleen. Hän on yksi aktiivisimmista toimijoista Englannin klubirintamalla levittäytyen myös Euroopan muille areenoille.

Sasha F on yksi Suomen kuuluisimmista ja maailmalla kysytyimmistä Hard Dance dj:stä. Monet kehuvat hänen olevan myös teknisesti yksi taitavimmista. Viime vuosina hän on pitänyt itsensä kiireisenä ulkomailla soittaen mm. Thaimaassa, Englannissa ja USA:ssa. Paarman vakiokalustoon liityttyään Sasha F:n raskaista soun-deista pääsee nauttimaan säännöllisesti myös täällä kotipuolessa.

PROTEUS (Säde/Logic, (uk)

Epäilemättä Suomen suosituimpiin Hard Dance dj:hin lukeutuva Proteus ei juuri esittelyjä kaipaa. Säännöllisten ulkomaanvierailujen lisäksi Proteus on lunastanut paikkansa Suomen klubirintaman kirkkaassa kärjessä. Paarman avajaisissa saamme nauttia hänen varmasta tykityksestään.

DAMIEN (paarma)

Monipuolisen tarkoista miksauksistaan tunnettua Damienia ei ole ennen Paarma vakiosoittajan pestiä liiaksi klubirintamalla näkynyt. Settinsä aikana Damien pyörittää levyjä aina 150Bpm Hard Nrg:stä aina 250Bpm Gabber:iin. Nopeat jalat ovat paras pelastus!

JUNIOR (paarma)

Juniorimme soittaa värikästä kavalkaadia Hard Dance scenen saralta. Hänen pienet setin väritykset eivät jätä kylmäksi ketään, ikään tai kokoon katsomatta...Junior onkin ehtinyt vaikuttaa mm. Vertigossa ja Foreplayssa.


INFO

UMO. Pursimiehenkatu 6, Helsinki, klo 21-03

K-18

Liput:

Ennakkoliput 10e Honestysta, Annankatu 9, Helsinki, http://www.honesty.fi
Ovelta 12e

Sponssit:
http://www.zeroforty.org
http://www.palvelevapainoketju.fi
http://www.flys.com
Avatar
#2 • • SASHA Guest
cdt tulee myyntiin
HARD BASS EXTREME VOL: 3 :eek:
Avatar
#3 • • Paarma Guest
:angry: :hearts: