netscape ongelma

4 posts, 1 page, 1,283 views

Avatar
#1 • • Edited Samuli Guest
asensin juuri mozillan 1.6 selaimen ja jotenkin se hävitti kaikki mailit netscapen mailiohjelmasta. kaikki mailit ja kansiot vaan hävisivät. osaako joku auttaa, olen totaalisen pihalla...
Avatar
#2 • • sonni Guest
ehkä mukana on jonkin import-feature.

suosittelisin mozillan heittämistä rokamaan ja laittamaan
tilalle firefox+thunderbird.

edit: vai tarkoititko, että tuon instaus kadotti ne
netscapestakin siis? se kuulostaa jo aika pahalta. ff ja tb
säilövät rojuansa:
c:\documents and settings\useri\application data\phoenix
ja thunderbird (ihme että tuo on firefoxillakin vieläkin
phoenix-dirri, vaikka nimi on jo pitkään ollut muuttuneena),
joten oletan mozillan pitelevän vastaavassa jemmassa
käyttäjäkohtaisia infojaan.
Avatar
#3 • • Samuli Guest
siis nimenomaan netscapesta hävisi kaikki mailit tuon asennuksen yhteydessä. nyt on ff ja tb ja tuntuu skulaavan hyvin. en vaan löydä niitä netscapen local filuja mistään. mihin sen pitäis tallennella niitä noin niinku defaulttina?
Avatar
#4 • • mark hamilton Guest
Mozilla ja Netscape käyttää samaa c:\documents and settings\*käytäjä*\application data\mozilla kansiota mistä johtuen esimerkisi jos muutat asetuksi jommassa kummassa selaimessa tulevat asetukset voimaan myös toisessa. esim. jos muutat ulkoasua Netscapessa niin Mozillan ulkoasu muutta myös. Mozilla ja Netscape ei myöskään toimi yhtäaikaa samalla käytäjä profililla. Joskus Netscape jättää käyttäjä profiilin päälle selaimen sulkemisen jälkeen ja silloin Mozilan eikä Netscapen käynistäminen ei enää onisstu ilman, että luo uuden profiilin. Päälle jääneen profiilin poisto ei onistu Netscapella mutta onnistuu Mozilalla. Päälle jääny profiili on syytä postaa koska jos se on koneella niin sekä Mozilla että Netscape pyytää valitsemaan profiilin joka käynnistyksen aikana.
Minulla ei ole kokemusta sinun ongelmastasi mutta ilmeiseti Mozilan asennus tyhjensi asetus kansion jolloin netscapen tiedot hävisi.
En tiedä autaisiko sellainen jos käyttäisit tiedoston palutus ohjelmaa jolla voi paluttaa poistetut tiedistot vaikka ne olisi poistettu jopa roskakorista.