Foryourears.com - X-RUST, SLUSNIK LUNA - Mp3 downloads

37 posts, 2 pages, 6,753 views

Avatar
#1 • • Edited Foryourears.com Guest
Dist_Foryourears_Small.gif

News below:
Avatar
#2 • • Carlos B Guest
WHEN will you actually listen, i.e. when will you be open for business?

(och samma på finska, kun ilmeisesti tässä on suomalaisista kyse)
Avatar
#3 • • Foryourears.com Guest
....
Avatar
#4 • • Foryourears.com Guest
(Helsinki, 24.5.2004) - Digitaalinen musiikkikauppa Foryourears.com aloittaa toimintansa 14. kesäkuuta 2004. Foryourears.com on maksullinen verkkopalvelu, josta voi ostaa elektronisen musiikin levy-yhtiöiden julkaisemaa musiikkia MP3-tiedostoina kappalehintaan 0.99 EUR. Maksuvälineenä käyvät luottokortit ja Visa Electron. Palvelusta ladatut musiikkitiedostot eivät ole kopiosuojattuja, joten asiakas voi polttaa niistä itselleen CD-levyjä ja soittaa musiikkia millä tahansa MP3-yhteensopivalla soittimella.

Palvelun aloittaessa tarjolla on koko julkaisukatalogi viideltä konemusiikin levy-yhtiöltä: Ural 13 Records (Suomi), Kohvi Records (Eesti), Army of Sound (Ranska), Metrotraks (Suomi) ja Symptom Records (Suomi). Lisää levy-yhtiöitä on tulossa mukaan palveluun myöhemmin. Palvelu keskittyy epäkaupallisempaan elektroniseen musiikkiin ja tarjoaa musiikkia downtemposta teknoon, elektroon ja IDM:ään, panostaen musiikin laatuun määrän sijasta.

Monet itsenäiset elektronisen musiikin levy-yhtiöt painivat vaikeuksien kanssa perinteisillä vinyyli- ja CD-markkinoilla ja ovat etsimässä uusia markkinarakoja musiikin digitaalisten jakelumuotojen kautta. Kysyntä maksullisille musiikkipalveluille on jatkuvassa kasvussa konemusiikin kuuntelijoiden keskuudessa, joista valtaosa on aktiivisia Internetin käyttäjiä.

Foryourears.com:in omistajat haluavat kuitenkin huomauttaa, että vaikka digitaalinen musiikki ja sen jakelu on kovaa vauhtia yleistymässä perinteisten formaattien ja jakelumuotojen rinnalle, se toivottavasti tukee vinyyli- ja CD-myyntiä eikä suinkaan yritä korvata niitä. Vinyyli on kuitenkin formaattina edelleen ykkösvaihtoehto teknon ja muun marginaalimusiikin saralla.

Levy-yhtiöt ja artistit puolestaan odottavat digitaaliselta jakelulta uusia markkinoita musiikilleen ja lisäpotkua artistien ja julkaisuiden promootiolle.


Soon they will listen
FORYOUREARS.COM
Avatar
#5 • • pie Guest
Hyvältä vaikuttaa. Biisin hintakin on vaikuttaa melko sopivalta. Täytyy kokeilla tätä, kunhan palvelu saadaan käyntiin.
Avatar
#6 • • ipe Guest

josta voi ostaa elektronisen musiikin levy-yhtiöiden julkaisemaa musiikkia MP3-tiedostoina kappalehintaan 0.99 EUR.



Yhtään en tässä nyt dissaa hyvää yritystä tai jakelemaanne musiikkia, päinvastoin, mutta ihmettelenpä vain kuka maksaa lähes euron per biisi mp3-laatuisesta musiikista? :confused:
Avatar
#7 • • J-P Guest

mutta ihmettelenpä vain kuka maksaa lähes euron per biisi mp3-laatuisesta musiikista? :confused:


kuka maksaa 79,90e AIDOSTA sormusten herra -sormuksesta? ;)

mutta asiaan, ehkäpä sellaiset henkilöt, joilla ei halua/mahdollisuutta warettaa musiikkia mielin määrin...? henk.koht. kyllä maksan mielellään 9-10e cd:llisestä hyvää musiikkia, vaikka sen saisikin warena.
Avatar
#8 • • Juha Vilkamo Guest
kyl tämmönen palvelu olis ihan näppärä jos olis mahdollisuus valita millä bitratella ottaa, vaihtoehtoina esim 192 ja 320. Kuitenkin et olis jotain muutaki ku perus 128.

En kyl tiedä satsaisinko siltikään.
Avatar
#9 • • Foryourears.com Guest

kyl tämmönen palvelu olis ihan näppärä jos olis mahdollisuus valita millä bitratella ottaa, vaihtoehtoina esim 192 ja 320. Kuitenkin et olis jotain muutaki ku perus 128.



Terve, palvelumme tarjoaa ainakin aluksi kaikki biisit vakiolla 192 kb/sec tasolla (constant bit rate). Käytämme LAME:a biisien koodaamiseen, joka tuottaa todella hyvätasoista MP3:sta.

Muita bitrateja tai formaatteja voimme tarjota myöhemmässä vaiheessa, jos kiinnostusta löytyy niihin. Tästä on ollut puhetta ja toivomuksia saa esittää!

Ensi viikon alussa avautuu ja tarjolla muun muassa Ural 13 Diktatorseilta aiemmin julkaisematonta matskua, Kohvi Recordsin artisteja Pastacas, Barbariz ja joukko muita, sekä kaksi Symptom Recordsin uutta julkaisua.
Avatar
#10 • • Foryourears.com Guest
FORYOUREARS.COM ON AVAUTUNUT - TERVETULOA !

Foryourears.com on auki, tervetuloa tutustumaan! Myymme 0.99 EUR hintaan laillisia korkealaatuisia MP3-tiedostoja (192kbps) elektronisen musiikin levymerkeiltä, maksuvälineeksi kelpaa luottokortit ja iloisena uutisena noin viikon päästä myös Visa Electron.

Käykää tutustumassa 60 sekunnin ääninäytteisiin, tarjolla mm. Eestiläisen Kohvi Recordsin erittäin pätevää chillimpää soundia ja legendaariselta Ural 13 Recordsilta jo aikoja sitten loppuunmyytyjä julkaisuja, sekä aiemmin julkaisematonta materiaalia. Lisää labeleita tulossa palveluun, liittymällä postituslistalle saatte ajankohtaista tietoa tapahtumistamme.

Toivottavasti pidätte palvelusta, palautetta ja ideoita otetaan mielellään vastaan!

https://foryourears.com/

Terveisin,
Foryourears.comin porukka
Avatar
#11 • • da_chef Guest

mutta asiaan, ehkäpä sellaiset henkilöt, joilla ei halua/mahdollisuutta warettaa musiikkia mielin määrin...? henk.koht. kyllä maksan mielellään 9-10e cd:llisestä hyvää musiikkia, vaikka sen saisikin warena.



laitoin just postikuluineen reilu 30 euroa danger mousen levyyn vaikka sama on ollut waretettuna jo monta viikkoa kovolla.

hyvää musaa pitää tukea, huonoa musaa kukaan taas ei kuuntele :)
Avatar
#12 • • jouni a Guest
Täytyypä käydä katsastamassa, mitä löytyy tuolt :cool:
Avatar
#13 • • Foryourears.com Guest
Foryourears.com news update :: Sävel coming up !

Iloisia uutisia vanhemman teknosoundin ystäville, legendaarisen Sävel Recordings levymerkin koko loppuunmyyty katalogi vuoden -97 paikkeilta on onnistuttu löytämään monien kiemuroiden kautta ja pistetään Foryourears.comiin myyntiin lähiaikoina! No huh-huh. Jos levylaatikostasi ei löydy näitä kotimaisen teknohistorian klassikoita tai vinyylit alkaa olla huonossa kunnossa, niin meiltä saa :)

Lisää infoa liittymällä postituslistallemme - Foryourears.com

Suositus: Paf - Only Our Cars EP (Kohvi Records 2004) - loistava IDM/breaks/drum'n'bass -julkaisu nyt saatavilla!
Avatar
#14 • • Foryourears.com Guest
FORYOUREARS.COMISSA NYT VISA ELECTRON -MAKSUT!

Musiikkikauppamme Foryourears.com hyväksyy nyt maksuvälineeksi myös Visa Electron -kortit. Maksaminen käy helposti ja turvallisesti Verified by Visa -palvelun kautta:
tsekkaa lisätietoja palvelusta.

Tervetuloa shoppaamaan elektronista musiikkia!

http://foryourears.com/

NOW THEY LISTEN
Avatar
#15 • • Foryourears.com Guest
Foryourears.com | Electronic Music MP3 Downloads

karma.gif

KARMAROUGE RECORDS SPECIAL

Karmarouge Records (Cologne, GER) on yli kolmen vuoden ajan puskenut ulos laadukasta Cologne-soundia ja onnistunut kehittämään oman erityisen minimaalisen housen ja teknon yhdistävän tyylinsä julkaisuillaan, jotka soveltuvat niin tanssilattioille kuin kotikuunteluunkin. Labelin tunnetuimpia artisteja on Gabriel Ananda, jonka tuotantoa ovat julkaisseet myös mm. Trapez, Utils ja Treibstoff.

Karmarougen koko katalogi on nyt saatavilla myös Foryourears.com:ista digitaalisessa muodossa. Labelin kahdeksas levy ilmestyy syyskuussa sekä vinyylillä että Foryourears.com:issa, ja sillä kuullaan mm. Märtini Brösin remiksi - levyn ennakkojulkaisusta digitaalisessa muodossa lisää infoa myöhemmin!

--> KARMAROUGE RECORDS digitaalisesti, olkaa hyvä!

Muutama suora linkki ääninäytteisiin (M3U playlist):

--> Gabriel Ananda: Wild Cherry EP
--> Maik Loewen: Mezcal EP
--> Gabriel Ananda: Atropa Belladonna EP


***

DESERT PLANET - videopeli-elektroa ja 8-bittistä retroilua, joka pysyy ällistyttävän uskollisena 80-luvun pelisoundeille ja fiilikselle, mutta onnistuu silti olemaan uuden kuuloinen toimiva kokonaisuus hyvää musiikkia. Desert Planetin "Asteroid Hopper" albumi vuodelta 2001 saatavilla nyt Foryourears.com:ista, uusi albumi tulossa pian linjoille - the game is not over!

--> DESERT PLANET RECORDS


FORYOUREARS.COM
Now They Listen

--
Uutisia Karmarougesta ja muista Foryourears.comin labeleista saat helposti liittymällä postituslistallemme.
tai lukemalla RSS-feediämme.
Avatar
#16 • • Foryourears.com Guest
SÄVEL, IMATRAN VOIMA & JAXX

Vihdoin jo aiemmin lupailtu Sävel Recordingsin katalogi saatiin rysäytettyä kauppaan, vuoden -97 teknoa/housea detroit-hengessä: Nordic Soul System, Monoformia ja The Modulators. Mastereiden metsästämiseen meni aikansa, mutta iloisena uutisena samalla löytyi vanhaa julkaisematonta Sävel-matskua josta tullaan vielä kuulemaan :)

33.gif

--> http://foryourears.com/index.php?main=labels&sub=savel

Imatran Voima jysähti myös pöydälle samalla, ei paskempaa! Ekana kaupassa uutuusalbumi The Church of Latterday Maggots 9.90EUR, myöhemmin sit Kostamus Recordsin koko katalogia pyritään saamaan linjoille alusta asti. Tsek out:

34.gif

--> http://foryourears.com/index.php?main=labels&sub=kostamus

Hymyssä suin ilmoitamme myös, että olemme juuri solmineet Espanjalaisen Jaxx Records Distributionin kanssa yhteistyösopparin ja alamme jakelemaan heidän labeleitaan digitaalisesti! Ekat labelit linjoilla lähiaikoina. Jaxx jakelee about neljääkymmentä mielenkiintoista labelia maailmalla, mukaanlukien esim Synewave, Heroes, Tsunami, Warm Up, Deafmosaic, Gunjack ja Highlandbeats.

Tämä kaikki ja vähän päälle:
http://foryourears.com/
Now They Listen
Avatar
#17 • • Foryourears.com Guest
FORYOUREARS.COM | Electronic Music MP3 Downloads

Stop the press! Foryourears.com tarjoilee Asymmetricin katalogin digitaalisesti!

Inigo Kennedyn levymerkki Asymmetric pistää kaikki julkaisunsa saataville MP3-musiikkitiedostoina yhteistyössä Foryourears.com:in kanssa. Yhteistyö alkaa kymmenen ensimmäisen Asymmetric-julkaisun merkeissä, jotka ovat nyt saatavilla - ja lisää tulossa.

Katso Asymmetric-katalogi Foryourears.com:issa

Kaikki biisit saatavilla 192kbps full stereo MP3-tiedostoina, LAMElla pakattuina. Yksittäinen biisi 0.99EUR, kokonaiset julkaisut pienemmällä hinnalla.


Asymmetric on vuosien varrella julkaissut yksilöllistä ja erottuvaa futuristista soundia Inigo Kennedylta, UK:n techno-pioneerilta, joka on tullut maailmalla tunnetuksi julkaisuistaan mm. Missilellä ja Zetillä, ja on tehnyt yhteistyötä muun muassa Umekin, Regisin ja Surgeonin kanssa. Lisää tietoa miehestä ja labelista osoitteessa http://www.asymmetric.co.uk.


Muuta uutta: venäläinen Shaped Harmonics (katalogi) tarjoilee maukasta IDM:ää erikoisin sävyin, Aphex Twinin, Orbitalin ja muiden erikoisuuksien ystäville samantyylistä kamaa. Karmarougen uusi julkaisu Artificial Plastico EP myös saatavilla!


***

FORYOUREARS.COM
http://foryourears.com/
Now They Listen!
Avatar
#18 • • Foryourears.com Guest
FORYOUREARS.COM | Electronic Music MP3 Downloads

Moving to higher bitrates - get a free track download - Exogenic Breaks coming up

* * *

Foryourears.com is moving to 256k VBR MP3s encoded with LAME's --alt-preset extreme setting for the highest possible quality in a compact filesize. Our catalogue will be gradually converted to the higher bitrate, but don't worry - if you download tracks now you will be able to fetch the new versions as soon as they are online.

We are also running a user survey at the moment to hear your opinion and wishes about optional bitrates, pricing etc. By answering these questions, you will get a *free track download* and if you participate before the 25th of November you also get a chance to win a free CD album -
Ural 13 Diktators 'Techno Is Dead' !

Check out at http://foryourears.com/

* * *

EXOGENIC BREAKS CATALOGUE

exogenic.gif

Exogenic Breaks releases will be available for download at Foryourears.com shortly! Artists include Accu, Brothom States, Reuna and PJVM - who has a new album coming out in Spring 2005 - and many more.

The label and publisher Exogenic Records was started in 1996 as a result of a lack of outlets for the numerous talented electronic music artists in Finland. Exogenic Breaks Records was later branched out to concentrate in beats, breaks, drum & bass, jazz and anything else that might tickle our fancy.

The full Exogenic Breaks catalogue will be online in the coming weeks.

Check out the Exogenic Breaks website at
http://www.exogenicbreaks.com/

- - -

FORYOUREARS.COM
Now They Listen
http://foryourears.com/
Avatar
#19 • • Foryourears.com Guest
FORYOUREARS.COM | Electronic Music MP3 Downloads

Gabriel Ananda (GER) is back on the block with Karmarouge Records on his debut album 'Tai Nasha No Karosha'. The full album will be pre-released exclusively at Foryourears.com as digital 256k VBR MP3 files on Monday, 22nd of November! Street date for double-vinyl: 6.12.2004.

62.gif

Like no one else Gabriel Ananda has proved during the past year that sturdy and rocking techno does not need to consist of sample structures lacking any melodic qualities. Because this is the reversion to detroitish values - the pairing of great emotional gestures and the uninevitable might of the 4 to the floor. You have probably heard of the man on Karmarouge, Trapez, Iron Box Music and many other labels.

Stay tuned for the pre-release at Foryourears.com on 22nd November !

Pre-listen playlist:
http://karmarouge.de/playlists/kr10.m3u


http://foryourears.com
Now They Listen
Avatar
#20 • • crash Guest
the new gabriel ananda release is truly hot shit. especially der sinn des lebens is a TUNE.