Unda - Double Jam [2 Progressive Mixes]

17 posts, 1 page, 2,010 views

Avatar
#1 • • Edited Unda Guest
Tässä on nyt sitten viimeinkin lupaamani uusi miksaus. Tällä kertaa ajattelin tehdä kaksiosaisen miksin, joista ensimmäinen vähän rauhallisempi ja täysin kotikuunteluun suunnattu ja toinen sitten sitä tanssilattiasoundia.

CD1: LATE NIGHT VIBES
Ensimmäinen osan miksasin hyvin väsyneenä rankan työn ja huvien täyteisen viikonlopun jälkeen ja tulokseksi tuli vähän aiottua synkempi, mutta kuitenkin mielestäni omalla rujolla tavallaan kaunis paketti alun tech -vaikutteisista houseiluista lopun progeiluun, breaksien ja nättien melodioiden kera. Halusin tarkoituksella antaa biiseille tilaa eli miltei kaikki kappaleet kuullaan lähes kokonaisuudessaan itse miksaamisen jäädessä hieman taka-alalle.

CD2: DIRECTIONS
Toinen osa onkin sitten vastakohta ensimmäiselle. Tämä miksattiin vapaapäivänä pitkien yöunien jälkeen. Iltaan mennessä halu soittaa oli jo melkoinen ja päätin sitten nauhoittaa toisen cd:n. Tällä kertaa edetään alun melodiafiilistelyistä nopeasti rullaavampaan ja menevään progehouseen ja -tranceen. Yhden breaksibiisin jälkeen suunta muuttuu teknoon, jonka merkeissä loppumiksaus sitten kulkeekin.

Toivottavasti näistä on joillekin iloa ja edelleenkin kaikki palaute otetaan kiitollisuudella vastaan!


Tracklist CD 1: Late Night Vibes

1 Joshua Collins - Photosynthesis (JC Rework) [Airtight]
2 David Alvarado - Auburn [Ovum]
3 Blue Haze - Subtraction [Institution Online]
4 Swimming Pool Sound - Submergible [Darkroom Dubs]
5 Central Rush - Out Of Focus [Method]
6 Danny Howells - Jamloops Vol 1 [Sex On wax]
7 Blue Haze - Absorb [Institution Online]
8 Halogen feat. Nash T - On A Bridge (Blue Room Project Remix) [CPR]
9 Blue Room Project - Pacific Flat (Pole Folder & CP Rework) [CPR]
10 Yum Yum - Heavy Fluid (Main Element Remix) [Bedrock]




Tracklist CD 2: Directions

1 Luke Chable - Into The Storm [Bedrock Breaks]
2 Trafik - Your Light (The Forth Encoded Dub) [GU cdr]
3 Expressed Soul - I'm Waiting (Luke Fair Remix) [Fade]
4 First Life - Be One Of Us (Chris Fortier Remix) [InMusic]
5 Madoka - Distant Memories (Matthew Dekay Remix) [Private Reality]
6 Mechanic - Have One [cdr]
7 Killahurtz - West On 27th (Sleepfreaks Remix) [White Label]
8 Madoka - Coppola [Private Reality]
9 Jamie Stevens - Night Before (Momu Remix) [Looq]
10 Steve Porter & Chris Reavey - Oyster Crackers [Fade]
11 Franssen Vs Lowdown - Dead Man Talking [Intec]
12 Boriqua Tribez - Amigo [Wet Musik]
13 Dan Corco & Fred Carreira - The Last Man [Goodlife]
14 Oxia - Return [Goodlife]
Avatar
#2 • • timoteus Guest
Nonii...tulihan se sieltä :D Pistetäänpä kuunteluun ja kommentteja later :cool:

timoteus
Avatar
#3 • • introvert Guest
Tää pitää laittaa imuun. Tracklist näyttäs sen verran toimivalta deepiltä ja melodiselta progelta kun oot noi pari loistoa Mick Burnsinkin tuotosta heittänyt tähän. :) Kommentteja seuraa myöhemmin..
Avatar
#4 • • Jukka I Guest
Kolme ekaa biisiä kolahtivat toden teolla ja lopetusbiisikin on hemmetin tyylikäs. Mutta välimaastoon on eksynyt liikaa tylsää ja mitäänsanomatonta tribaali/groovausjunnausta, jotta tästä voisi kokonaisuutena innostua. Teknisesti pätevää jälkeä kyllä.
Avatar
#5 • • okiru Guest
Noniin kuunneltu muutaman kerran lävitse ja muutamia mietteitä:

Rautaisen hyvä miksaus kyllä! Todella nättii deeppii meininkii ja diggaisin tämmöstä kuunnella esim. Kerman Winter Gardenissa. Hyvin toteutunut progressio ja tällästä vibaa harvemmin löytyy jengin miksauksista. Big upps! Mainioita viisuja oot kyllä valinnut. Ehdottomia suosikkeja ovat 'Subtraction', 'Out of Focus' ja 'Heavy Fluid'. :hearts:

Muutama vaihto oli ehkä liian alusta tuotu sisään silleen et tunnelma ehti melodian hieman kadota esim. 3 -> 4. Ja minusta Howellsin biisin pois jättäminen olisi ollut ässä valinta. Jotenkin ei maistunut meitsille tossa välissä oikein :( . Ja tuo taitaa olla BRP:n remiksi (tai Blue Hazen, ei voi muistaa kumpi) tosta 'On A Bridge' kipaleesta.

Summa summarum:
Tykkäsin todella paljon ja jää soimaan winampiin pitemmäksikin ajaksi. Hyvää deepimpää menoo kauniilla melodioilla. Myös tekninen osuus oli kunnossa. En mitään moitittavaa pahemmin huomannu. Tosin kuuntelen aina setit progressioo ajatellen, joten minulle laukat ja miksaus ei ole se olennainen osa (vaikka tosin isot kämmit sitä haittaakin. Pieni hakeminen ei haittaa ketään). Ja laitoit miksauksen ajallaan vielä jakoon - siitä iso plussa :D Ei ollut pelkkää uhoomista :) Hienoa jäbä. Jatka samaan malliin ja iso kiitos vaivannäöstä jälleen kerran.

-mika
Avatar
#6 • • Unda Guest
Kiitoksia molemmille palautteesta! Kaipaisin sitä kyllä vielä reilusti lisää ja nyt on toinenkin osa sitten arvosteltavana :)

Toisessa osassa on sitten hiukka enempi menoa ja meininkiä, niin ehkä nekin, jotka eivät siitä nenänkaivuusta innostu rohkenisivat kommentoimaan.. ;)
Avatar
#7 • • olliS Guest
Onpas kyllä levottoman maistuva tracklist tuossa cd2:ssa :heart:

kuunteluun ->
Avatar
#8 • • Unda Guest
Lisäsin Cue -sheetit molempiin mikseihin. Ovat ainakin suuntaa antavia, jos eivät ihan millisekunnilleen kohdallaan..
Huom! Ne ovat sitten wav -fileille tehty joten niitä joutuu varmaan muuttelemaan, jos muussa formaatissa polttaa levylle. No, te jotka niitä käytätte niin tiedätte niistä enemmän kuin minä.. :)

Otan varmaan muutaman cd:n tänään VooDoo:hun mukaan, joten multa voi tulla kyselemään...
Avatar
#9 • • Tapi T Guest
Sanoisin, että paras ja ennen kaikkea tyylikkäin kuulemani progemiksaus sitten Ollin Broken Heartin.

Molemmat CD:t jytää kovaa ja varsinkin Directionssin aloitus saa kyllä puntit heilumaan ja lopun teknommat saundit tuo vielä lisää vettä myllyyn. Itseasiassa oli pakko kuunnella levy kahteen kertaan.

Late Night Vibes on ehkä aavistuksen verran diipimpi, mutta ainakin mulle toimisi tanssilattialla lähes yhtä hyvin kuin Directions. Kaikki biisit ovat hyviä ja ohjelmointi on osunut mielestäni täydellisesti nappiin.

Kouluarvosana kokonaisuudesta 9½. Nyt kyllä hilaat sen persees makkarista jonku klubin dekkien taakse! :mad:
Avatar
#10 • • Unda Guest

Sanoisin, että paras ja ennen kaikkea tyylikkäin kuulemani progemiksaus sitten Ollin Broken Heartin.

Molemmat CD:t jytää kovaa ja varsinkin Directionssin aloitus saa kyllä puntit heilumaan ja lopun teknommat saundit tuo vielä lisää vettä myllyyn. Itseasiassa oli pakko kuunnella levy kahteen kertaan.

Late Night Vibes on ehkä aavistuksen verran diipimpi, mutta ainakin mulle toimisi tanssilattialla lähes yhtä hyvin kuin Directions. Kaikki biisit ovat hyviä ja ohjelmointi on osunut mielestäni täydellisesti nappiin.

Kouluarvosana kokonaisuudesta 9½. Nyt kyllä hilaat sen persees makkarista jonku klubin dekkien taakse! :mad:



Kiitoksia kehuista. Omasta mielestäni tuo cd2 on paljon onnistuneempi, mutta hyvä että Late Night Vibeskin maistuu.. :)

Noissa cd-versioiden tracklisteissä on sitten semmonen kämmi käynyt, että Jamloops puuttuu sieltä kokonaan.

No anyways, lisää palautetta vielä kaivattaisiin, haukkuakin saa jos ei maistunut.. :)
Avatar
#11 • • Homegrove Guest
Hmmm, vallan mainiota.

Ykkös cd maistui allekirjoittaneelle paremmin, todella kiva fiilis.

Kakkosessa se breakki-biisi välissä ehkä hiukan rikkoi flown...

Poltin CD:lle ja tulee varmasti kuunneltua, isot pointsit First Life - Be One Of Usista joka on kyllä hienosti tuotu takaisin. Tyylikäs biisi.

Miksaukset menivät nappiin paria korjausta lukuunottamatta. :)
Avatar
#12 • • kolina Guest
Kuuntelin ton CD2:n. Hyvä hyvä!! Kauttaaltaan rullaava kokonaisuus laadukasta progetrancea. Erityispropsit noista loppupään teknommista soundeista, jotka yllättivät positiivisesti. Lisäksi mielenkiintoa herätti toi Sleepfreaks Remix tosta Killahurtz - West On 27th -raidasta. Nimittäin samasta biisistä "A Tribe Called KHz remix" on yks mun all-time-favorite:istä. Se ei vanhene koskaan!! Tämä tulee varmasti kuunneltua useempaan otteeseen. Kommentit tosta sun CD1:stä myöhemmin tulossa. :)
Avatar
#13 • • Unda Guest



Poltin CD:lle ja tulee varmasti kuunneltua, isot pointsit First Life - Be One Of Usista joka on kyllä hienosti tuotu takaisin. Tyylikäs biisi.



Joo, huippuremiksi kyseessä, buildaa ihan mahtavasti toi biisi.. :eek: Originaalia en oo kuullut, mutta kääntöpuolella oleva toinen miksi on vissiin artistin omaa käsialaa ja ei ollut hullumpi sekään...

Lisäksi mielenkiintoa herätti toi Sleepfreaks Remix tosta Killahurtz - West On 27th -raidasta. Nimittäin samasta biisistä "A Tribe Called KHz remix" on yks mun all-time-favorite:istä. Se ei vanhene koskaan!!



Joo, ei tosta biisistä huonoa remiksiä varmaan saisikaan. Tämä on muutenkin aika uskollinen originaalille muistaakseni, pitäs varmaan etsiä se jostakin hyllyjen kätköistä.. Uusihan tämä remiksi ei ole, vaan on näkynyt joillakin kokoelmilla viime vuosina...

Kiva, että miksaukset on maistuneet :)
Yhteensä yli 500 downloadia tähän mennessä, joten mukavaa että ootte jaksaneet latailla...
Avatar
#14 • • Unda Guest
Kiitoksia kaikille palautteesta vielä kerran.. kiitos myös teille, jotka ette ole tänne asti mitään jaksaneet kirjoittaa, mutta olette kuitenkin tulleet hihasta nykimään ja kertomaan mietteitänne :)

Näitä voi nyt kuulla myös Slipissä viikon ajan. Joudun ottamaan miksaukset pois serveriltä lähipäivinä, mutta sen jälkeen voitte vaikka lähettää privaa jos oikein epätoivoisia olette näiden suhteen... :D
Avatar
#15 • • Mikko Guest

kiitos myös teille, jotka ette ole tänne asti mitään jaksaneet kirjoittaa, mutta olette kuitenkin tulleet hihasta nykimään ja kertomaan mietteitänne :)



eipä kestä :D etenkin toi jälkimmäinen setti kyl osuu just mun makuhermoon, korkeelta ja kovaa.
Avatar
#16 • • ville e Guest
Sen verran monta kertaa tuo ykköslevy on Villen cd-soittimessa pyörähtänyt, että ehkäpä nyt on jo aika pistää jotain fiidbäkkiä tännekin ... eli tykkään kyllä todella paljon! Varsinkin setin keski- ja loppuvaiheen fiilistely on juuri sellaista soundia joka kauneudessaan vetoaa kyllä meikäläiseen ihan mielettömän hyvin. Ja hienoa on myös se, että oot osannut pitää temmon sen verran rauhallisena, että biisejä ja niiden rakentumista ehtii seurailla kunnolla vähän hitaamminkin syttyvä :)

Jottei jäisi epäselvyyksiä, niin pitää nyt vielä todeta, että kyllä kakkoslevykin on oikein hyvä. Mutta toi lepposampi ykköscd tipahtaa meitsille vaan kovemmin. :)
Avatar
#17 • • pixel juice Guest
Hjuvaa shittiä!
Diggailin varsinkin myöhäisillan viboista.