Skystrike V1.0

3 posts, 1 page, 724 views

Avatar
#1 • • Mitro Guest
Tossa olis tommonen rebirth-vääntö:
http://www.students.tut.fi/~koski7/songs/Skystrike.mp3

Ihan pelkkä Rebirth vaan käytössä, ei mitään ulkoisia käsittelyjä. Strereokuva ja miksaus voi olla vähän käsi, tein tämän vanhalla compaqin koneella, missä oli sisäänrakennettu 5W monokajari. :(

Musakoneesta hajos Radeon, eikä oo ollu varaa ostaa uutta vähään aikaan.
Avatar
#2 • • I Guest
Kaverilla on tossa hyvät leadit. Mut oisko innostuttu liikaa? Vaikka ne muuttuu aina tasasin väliajoin ne rupee silti kyllästyttää jossain vaiheessa. Rytmirumpu härdelliä vois ehkä korjailla ja kehittää. Mulle uppoavissa biiseissä on aina vähän jotain progefiilistelyä joten tässäkin jäin sitä kaipailemaan.


Ihan alussa oleva kuvio on hyvä. Eka minuutti. Ehkä käyttäisin sen itse jossain keskemmällä vaikka ekasta bassottomasta kohdasta lähtee. Tyyliin sillä leadi kunnolla sisään. Ja alkuun ihan jotain rytmikuvioo. Jotain sinnepäin. Ja sit jatkossa jotenkin vähän hienovaraisemmin käyttää noita saundeja. Joku hyvä piano saundi tai joku vielä lopuksi heittää jotain hyvää melodiaa. Pisteenä i:n päälle sinne loppuun.

Siellä on siellä täällä biisiä jotain hyviä kuvioita joita käyttelisin vähän eri järjestyksessä ja hiukan hiottuna. Ja vaikka siitä rakennettais biisi ihan noita trance melodioita silmälläpitäen on niitä liikaa. Kyllästyttää jo. Vähän hillitymmin. Ja se joku pianosaundi sinne loppuun huutaan. :excellent:
Avatar
#3 • • Mitro Guest
Ihan hyvä huomio, onhan siinä monenlaista melodiaa. No jahka saan tän paremman koneen kuntoon, ni maittais tehdäkin jotain asialle. En kyllä tiedä mistä saisin hyvän pianosoundin, ku ei tossa ole kuin muutama alkeellinen analoginen vempula käytössä. Täytyy jostain yrittää etsiä joku samplen tapainen sitten.

Kiitos ideoista.