2 Strong: LAIdbACK iltamat 18.2Ke & 10.3Ke

6 posts, 1 page, 1,683 views

Avatar
#1 • • 2 Strong Guest
2 Strong: LAIdbACK iltamat 18.2Ke & 10.3Ke

laidbackback2_04.jpg


18.2.2004 Keskiviikkona Livenä lavalla:

))) BOOTY (((
)) MARISKA ((
+ Dj Wiljam with guest


booty.jpg

))) BOOTY (((

Helsinkiläinen Booty pumppaa melodista funkkia ja roots-tietoista rnb:tä niin, että bassotaajudet jytisevät.

Viisihenkisellä kokoonpanolla syntyy tiukka ja intiimi soundi, jota sävyttävät napakat kitarakompit, ilmava rhodes-piano ja smoothit vokaalit.

Laulaja Olli Harma on sekoittanut funkkia ja poppia biiseihin, joiden innoitteet löytyvät paitsi omakohtaisesta elämästä artisteista kuten Jill Scott, Jamiroquai, Rufus, Stevie W, Omar ja Lauryn Hill.

Tavallaan kyse on jonkinlaisesta modernin rnb, Justin Timberlaken ja kumppaneiden, sekä 70-luvun soulin hedelmällisestä symbioosista.

Tätä keitosta on tarjoiltu Bootyn kaksivuotisen taipaleen aikana muun muassa Mocambossa, Klaus Kurjessa, Espan lavalla ja Vanhalla – paikoin heiluvalle, paikoin tanssivalle yleisölle.

Helmikuussa listaan liitetään Kerman Laid back -klubi, ja keväällä 2004 keikkailu jatkuu vuorotellen rennolla ja repäisevällä tempolla, yhtyeen musiikkia mukaillen. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on myös ensimmäisen omakustannelevyn työstäminen.

Bootyssa soittavat Tero Palo (basso), Markku Reinikainen (rummut), Shigeki Tamura (kitara), Olli Harma (laulu, kitara) ja Antti Kujanpää (rhodes).

Kavereiden taustoista ja sivuprojekteista löytyy muun muassa reggaeta (Dashing waves), suomisoulia (Cortina jets), big bandejä (Boston promenade, HOS big band) sekä suomirappia (Mariska). Booty on kuitenkin sydäntä lähinnä, kuuluu vanha georgialainen kansanviisaus.

Enjoy your Booty!

mariska-rap-k01.jpg

))) MARISKA (((

mariska syntyi helsingin vallilassa -79. hää kävi soittamaan klassista pianoa seitsenvuotiaana ja paljon ehti soittaakkin kunnes innostus lopahti teini-iässä ja punk alkoi kiinnostaa huomattavasti enemmän.

Mariska liittyi 'oheisvasara'-nimisen hardcore punk-yhtyeen toiseksi solistiksi (vuosiluku on hämärän peitossa) ja yhtye keikkaili niin suomessa kuin euroopassakin.
Näinä vuosina mariska ei vielä kirjottanut omia biisejä lukuunottamatta yhtä, 'ruma näytelmä', joka on ulosanniltaan hieman erilaista kuin nykyinen tuotanto.

Lauluhommat bändissä jäivät ja mariska muutti englantiin, lontooseen opiskelemaan muinaiskreikkaa ja latinaa '98. siellä hän liittyi punkyhtye 'stratford mercenaries'in riveihin kosketinsoittajana. keikkoja sillä kokoonpanolla heitettiin muutama ympäri u.k.ta kunnes bänditouhut loppuivat ja mariska keskittyi kirjoittamaan omia biisejä.

Ilmaisukeinona rap alkoi kiinnostaa yhä enemmän ja joskus 2000 vaihteessa mariska tapasi WWC-porukan jotka rupesivat jelppimään aloittelevaa artistia. WWC tuotti myös demon 'tee ze',jonka myötä myöhemmin mariskalle tarjottiin levytyssopimusta suomessa. mariska muutti takaisin suomeen '02 kesällä tekemään levyä.
Nykyään hänen tuottajana toimii Jayem joka häärää myös live-kokoonpanossa dj:nä.

Diskografia:
singlet:
'tarkasta tämä' 2002
'a.n.t.e.e.x.i.' 2003

albumi: 'toisin sanoen' 2002
Uusi albumi tulossa näinä päivinä !



10..2004 Keskiviikkona uus yritys, viime kerran ikävän peruuntumisen takia:::

PLUTONIUM 74 (www.plutonium74.com)

+Dj Wiljam joukkoineen

pluto_etukansi.gif

))) PLUTONIUM 74 (((

Plutonium 74 is a band comprising a varying number of young players with very diversified musical interests.

Their skillful blend of styles is a bit like a showcase of the musical movement that has been bubbling under the mainstream rock scene in Finland and especially Helsinki for the past few years.

The music integrates folk, reggae, dub, hip-hop, funk and a bit of jazz with strong tunes and a disctinct sense of Finnish melancholic rock


laidbackfront2_04.jpg
Avatar
#2 • • ..SACHRIAS.. Guest
Siisti flaba Ville.
Tänne..
Avatar
#3 • • 2 Strong Guest
Tässä vähän kuvia Laidbackin 1v. synttäreiltä 5.1.2003 kermasta

http://www.2strong.tk
Avatar
#4 • • 2 Strong Guest
TÄNÄÄN supa paaatiiii !!!!!

Live:
BOOTY
MARISKA

DJs:
WILJAM
SACHRIAS
DIRTYCOP

Nolla Euroo sisään.
Avatar
#5 • • 2 Strong Guest
Tänään siis PLUTONIUM FUCKING 74, Livenä. Älä jätä väliin...
Avatar
#6 • • ..SACHRIAS.. Guest
Taas se aika viikosta!
:cool: taskussa tuoksuu Talebaninlanta...