The Lost Children's Foundation [lofi-jenkkiteknoa]

4 posts, 1 page, 953 views

Avatar
#1 • • e-cho Guest
tlcf_pl.jpg

THE LOST CHILDREN'S FOUNDATION

Stalkers (192kbps mp3, 9,11MB)
Warning Sign (192kbps mp3, 9,14MB)

(c) L. Laukkonen 1999-2000


Arkistojen kätköistä löytynytta minimalistista Detroit -vaikutteista lo-fi-teknoa kuriositeettina kuultavaksi. Soundi ja tuotannon taso on tyystin kamalaa ja tämä on seikka, johon ei voi enää juuri vaikuttaa, koska muussa muodossa kappaleita ei ole vuosikausiin ollut olemassa. Parannusehdotukset siis eivät johda toimenpiteisiin. Toivon mukaan joku saa näistä jotakin irti.
Avatar
#2 • • spw Guest
I like Stalkers.
Nice pumping lo-fi techno

4 out of 5

number scale rating: 5= excellent 4= good 3= fair 2= not good 1 = poor
Avatar
#3 • • Kalle Karvanen Guest
En puutu miksaukseen yms. koska sanoit että niitä ei voi enää korjata. Tiedät siis itsekin mitä sillä puolella on pielessä.

Warning Sign:

Mukava bassline ja yleisesti sopivan hämyiset soundit. Tosin ehkä hiukan liiankin trippaavaa mun makuun. Suurin ongelma on kesto ja rakenne. 3-4min kohdalla alkoi odottelemaan että tapahtuisi jotain uutta ja mullistavaa. Juuri ja juuri jaksaa kuunnella loppuun saakka, mutta vaatisi ehdottomasti tiputuksen ja käänteen tuohon 3-4min hujakoille.

Stalkers:

Mukavan jamittavaa ja pumppaavaa teknoa. Ei mitenkään hirveän erilaista kuin muut samantyyliset biisit, mutta hyvänkuuloista kuitenkin. Ainoa miinus tuosta 4:28 alkavasta breikkikohdasta. Kuulostaa ilman biittiä siltä kuin synkka kusisi, eli tässä vaiheessa porukalla menisi kyllä pasmat sekaisin lattialla. Eli kaipaisi hiukan selkeyttä tuohon. Lisäksi odottelin koko ajan koska ride lähtee :)

Pistä ihmeessä uudempiakin tekeleitä jakoon jos jotain löytyy.
Avatar
#4 • • e-cho Guest

Ainoa miinus tuosta 4:28 alkavasta breikkikohdasta. Kuulostaa ilman biittiä siltä kuin synkka kusisi, eli tässä vaiheessa porukalla menisi kyllä pasmat sekaisin lattialla. Eli kaipaisi hiukan selkeyttä tuohon.



Hehe :) Mukavaa, että tuolla kohdalla saatiin aikaan haettu tunnelma. Periaatteessahan tuossa kohdassa synkka kuseekin, synalaini kun menee sen aikana muistaakseni n. 5 kertaa hitaammin kuin muissa kohdin kappaletta.

Pistä ihmeessä uudempiakin tekeleitä jakoon jos jotain löytyy.



En ole pahemmin tehnyt teknoa ihan toviin, viime aikoina aika on mennyt lähinnä progen ja minkälie vinon kiksu-funkin tuottamiseen. Voisi kyllä taas tehdä jotain hieman katu-uskottavampaakin matskua kunhan saa noita tällä hetkellä kesken olevia juttuja valmiiksi. Tuosta Warning Signistä voisin haluta tehdä jonkin nykypäiväistetyn version.

Kiva kuulla, että maistui noinkin hyvin. :)