Kahviin kuuluu sokeri. Se tuo kahvin maun esiin juuri oikealla tavalla. Sokeriton kahvi on todella mautonta verrattuna siihen jos siihen laittaa sen pari teelusikallista sokeria kuppia kohden. Ero on järkyttävä.
Olimme vuosi sitten lomailemassa maassa, jossa suodatinkahviin laitetaan jo valmistushetkellä noin 4 lusikallista sokeria sekä maitoa reilusti. Kahvilasta jos juoman tilasi, tuli se tuollaisena eteen. Kahvi oli tummapaahtoista ja vahvaa. Parin viikon aikana tuohon versioon tottui sillätavoin, että reissun jälkeen olen aina laittanut kupilliseeni sen vähintään 2 lusikallista sokeria.
Iso latte vaatii sen kaksi makeutusainetablettia (=liukenee todella nopeasti) ja silloin voidaan vasta ruveta keskustelemaan juoman mausta.
Itse paahtoasteista, valmistusmenetelmistä ja muista en jaksa nyt ruveta avautumaan, sillä sille on jo olemassa
topicci.
Ps. Kahviin aina täysmaitoa. Rasvatonta maitoa ei koskaan.