Perttu Lindroos - Techno Live Session @ Home (30min)

5 posts, 1 page, 869 views

Avatar
#1 • • master bator Guest
Tuli nauhoiteltua tällainen livesessio. Jossain vaiheessa tulee jonkinmoista kämmiä, mutta kaipa se on livesoitannassa ihan sallittua :)

Perttu Lindroos - Techno Live Session 101203

Ehkäpä tiedoston nimi kelpaa nyt xybollekin ;)
Mutta kertokaapa mielipiteenne.

Edit: Niin ja kiitokset ajj:lle serveritilasta!
Avatar
#2 • • Sogax Guest
hmmm.. mättölive ja oikeastaaan mikä tahansa live kyllä kaipaa klubin hämäryyttä ja tanssikansaa, joka inspiroi kunnon sfääreihin. No tätä tässä aikani olen kuunnellut ja ihan kuunneltavaahan tämä on. Idea vähän hapuilee alussa, mutta hiljalleen alkaa jotain inspistä löytyä. Alku retrokilkuttimineen toi mieleen ScanX:n Earthquaken. Ei siinä mitään, Earthquake on pirun hyvä biisi. Hell ei ole hänkään kaukaa haettu. Oli tässä matskussa ripaus tuntemattomampaa Mercenaryäkin.

Plussaa sopivasta toistosta. Useat tekno"livet" sortuvat yleensä joko liiallisen toistoon tai useimmiten liian nopeasti vaihtuviin elementteihin kun kaikki omat ideat ja saundit pitää väkisin tunkea lyhyeen aktiin mukaan. Onhan tässäkin vähän irrallista menoa ja ne alun deeppailut jäivät kuin yksittäiseksi ilonpilkahdukseksi. Toiston ja kolinan sietää ja siihen uppoaa jos biitti kolisee lujaa. Esim. 10-15 minsan koheillq tms. on aika hassu jyystöosio poljentabasarinsa kanssa. Ei pistä oikein lentoon, mutta voisi olla jopa viehättävää, jos pauketta olisi viety rohkeammin vaikkapa low spirit suuntaan. sellaista muna pystyssä love parade pauketta ilman happy hardcore saundeja.

Ote meinaa vähän lässähtää vartin jälkeen. Ihan kivoja kolinajuttuja siellä kilahtelee, mutta väkinäisen oloisesti. Koitan kuvitella itseni strobojen keskelle tämän setin tahtiin ja uppoaminen saattaisi ainakin omalta kohdaltani olla vähän väkinäistä ja lyhyinä spurtteina.

Loppuosion elektrojutuissa tatsi kohoaa ja setti alkaa tuottaa tunnelmaa. Lopun kybä minsaa on muutenkin yhtenäisen oloinen. Samoin alkuosion deepimpi kolina siinä 5-10 minsan paikkeilla hiveli. Eli tarjonta on tiivistetysti lyhyitä makupaloja tilkittynä vähemmän toimivilla jutuilla.

Kotikuuntelu on ehkä vajavainen perseenheilutusmittari, mutta tämä setti jätti välinpitämättömän olon kokonaisuutena ja kiinnostuneen olon irrallisina pätkinä. Mutta live, elektronimusan live tai miksaus tai molemmat yhdessä, joka kasaa jotain uutta inspiraation ja hetken johdattelemana on hyvä juttu. Savusumu iski muuten kertaluokkaa kovemmin.
Cutoff

Posts: 14

#3 • • Cutoff
Hyvältä kuulostii tää live.
Soundi on hyvä ja tylsäksi ei pääse meneen. Elektrompi biitti upposi hyvin...varsinki tuolla loppupuolella oleva. Älyhyvä hei!
Avatar
#4 • • Jukka I Guest
Aika monta biisiä tässä menee ihan sun parhaimmistoon. Kokonaisuutena varsin tiivis paketti ja meininkiä riittää. Toistossa ei missään vaiheessa mennä puuduttavuuksiin asti, ja koko ajan on pienimuotoista hienosäätöä/kikkailua elävöittämässä.

Hyvä!
Avatar
#5 • • Osiriz Guest
Taattua Peetua taas kerran! :)
Mutta välillä tuli kyllä hetkiä jolloin olisi tahtonut jotain lisäkettä. Mutta enimmäkseen niin setti potki vallan mainiosti. *thumps up*