TYTTÖKERHO: Dark Side of the Force 5.12. @ Päiväkoti, Tku

5 posts, 1 page, 1,539 views

Avatar
#1 • • Tyttökerho Guest
TYTTÖKERHO: Dark Side of the Force

pe 5.12.2003 klo 21.00 – 03.00

@ Päiväkoti (Kaskenkatu 3, Tku)
Liput: 3 e

juliste_net.jpg


Tyttökerhon syksyn viimeisen illan teemana on Dark Side of the Force – matka magiaan ja syntien suloiseen maailmaan. Ensi-iltansa saavat mykkä lyhytelokuva L.U.S.T. ja diakuvasarja RIKOS. Voice of the Dark Mind –esityksessä ihanainen Lotta Svartsjö (I’DeeS) tulkitsee tummanpuhuvia kappaleita Stardust Dancers taustanaan. Lisäksi viulisti Mervi Myllyoja tarjoilee musiikillisena iltapalana kiehtovia mustalaissävelmiä. Levyjä pyörittää totuttuun tapaan Tyttökerhon vakkaritiskijutta Siili yllätysvieraineen.

* * *

L.U.S.T. (2003)
Mari Lahti, Mari Lehto & Helena Lohtaja

L.U.S.T. on komediallinen mykkä lyhytelokuva, jonka tarina kertoo naisrokkareiden maailmanvalloituksesta ja rankasta kiertue-elämästä.


* * *

RIKOS (2003)
Reetta Neittaanmäki

RIKOS on diakuvasarja syntisistä naisista ja mustista sukista.


* * *

LOTTA SVARTSJÖ
Lotta Svartsjö on laulanut ja tanssinut koko pienen ikänsä. Hän laulaa I’DeeS -bändissä, jonka toinen albumi Feed Me julkaistiin lokakuussa 2003. Lotta oli myös mukana mm. tänä syksynä Linnanmäen Peacockissa esitetyssä maailman ensimmäisessä rock-musikaalissa Hairissa.

LottaS.jpg


* * *

STARDUST DANCERS
Stardust Dancers on joukko ammattitaitoisia tanssijoita ja viihdyttäjiä, joiden esiintymisessä yhdistyvät iloinen energia, asenne ja karisma. Ryhmän ohjaajana ja koreografina toimii Minna Huunonen, joka on 25-vuotisella tanssijan urallaan ehtinyt opettamisen ja ohjaamisen lisäksi tanssia monissa projekteissa aina Yhdysvaltoja myöten.

StardustDancers.jpg


* * *

SIILI
Siili emännöi Tyttökerho-iltoja vakkaritiskijuttana. Hän on soittanut Päiväkodin residenttinä enemmän tai vähemmän aktiivisesti vuodesta 2001. Lisäksi Siili muodostaa yhdessä Maria Monsterin kanssa Zoo sauvage -kollektiivin. Siili luonnehtii soittamaansa musiikkiaan seuraavasti: ”Soitan teknon, housen ja diskon sekoitusta funk- ja härömausteilla”. ”Come & shake that booty with me”, hän kehottaa.

Siili.jpg


*******************************************************

Tyttökerho-illoissa toiminnan päätekijöinä ovat tytöt. Klubi-iltaan toivotetaan tervetulleeksi kaikki tyttöpositiiviset ihmiset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tyttökerho tykkää tytöistä, pojista, eläimistä, tarroista, elektronisesta musiikista, vakavasta vouhotuksesta, pinnallisista hömpötyksistä ja kaikesta muusta kivasta, aina itseironialla ja ilman. Jos sinulla on kutkuttavia ideoita ja/tai haluat muuten kommentoida, pistä meilaten [email protected].
Lisätiedot: http://www.paivakoti.biz
Avatar
#2 • • pirunkorento Guest
:excellent:
Avatar
#3 • • susi Guest
Adler considered the darker side of human nature as a potential that could develop in individuals if their feeling of community was not sufficiently developed. He saw this darker side, not as an inevitable characteristic of all people, but as a probable reaction to early childhood neglect, abuse, or pampering. These overburdening influences inhibit the development of the feeling of community and frequently lead to mistaken conclusions about oneself and life. In these cases, the generic striving for significance may deteriorate into destructive striving for power over others. However, it is not the original childhood circumstances that "cause" the dark side to emerge in adults -- it is their unchanged, mistaken opinions of themselves and others, as well as their unchanged, unconscious, fictional goals (the choice of wrong directions).
Avatar
#4 • • siili Guest
Timo Kervinen: "Taikuuden avulla pyritään saamaan aikaan yliluonnollisia vaikutuksia, jotka ovat sosiaalisesti hyväksyttäviä. Taikuudella tahdotaan siis aikaansaada hyvää kuten esimerkiksi parantaa omaa menestystä avioliittomarkinoilla, parantaa karja- tai metsästysonnea tai parantaa tauteja. :happyroll: Siksi sitä kutsutaan joskus valkoiseksi magiaksi. Taikuus on ikivanhaa ja siitä tuli rangaistavaa vasta kun esivalta katsoi sen uskonnolliseksi toisinajatteluksi ja sääti sen rikokseksi. Taikuus, vaikkakin hyvää tarkoittavaa, oli hyväksytyn uskonnon kanssa kilpailevaa toimintaa. Taikuudesta käytetään myös nimitystä valkoinen magia.

Noituudella taas tarkoitetaan vahingollisten seuraamusten aikaansaamista yliluonnollisin keinoin. Noituuden avulla uskottiin voitavan mm. surmata ihmisiä. Noituus on ollut rangaistavaa niin kauan kuin tiedetään. Vahingoittavaa noituutta on kutsuttu myös mustaksi magiaksi." :scared:
Avatar
#5 • • pirunkorento Guest
:D