M: Klassikoita, housea, italoa, synapoppia, diskoa yms yms.

102 posts, 6 pages, 26,048 views

Avatar
#1 • • Edited Kalle Karvanen Guest
Moro!

Pientä levyhyllyn putsausta... Kaikki käytettyjä hyväkuntoisia 12" vinyyliä jollei erikseen mainittu. Privaviestiä mulle jos joku kiinnostaa.

Periaate on se vanha kunnon epäreilu first come, first served. Postiennakko toimii (tai sitten rahat tilille ja paketti maagisesti ilmestyy kotiisi). Jos Turussa tai lähiseudulla joku vaikuttaa tai on tekemässä elämysmatkan tähän suuntaan niin voidaan myöskin suorittaa vaihto ihan face-to-face periaatteella. Isommista läjistä alennusta.


Levyt aakkosjärjestyksessä:


00MPH! - The Journey - Loud & Proud - L&P001 - 6EUR
Progressiivista housea 90-luvun alkupuolelta. Kolme eri versiota: Strength Through Patience, Original Version ja Tokers Dub Mix.

101 - Just As Long As I Got You/I Got Rock'n Roll - ZYX Records - ZYX 6245-12 - 4EUR
Hithousehtavaa menoa vuodelta 1989. Kaksi biisiä, kuten ylhäältä näkyy.

2 House - Go Techno - Atlantic Records - A 7519 T - 6EUR
Housea vuodelta 1992. Miksauksia löytyy Todd Terryltä (3 kpl) ja Tony Humphriesilta (myöskin 3kpl). Löytyy raggahölötystä ja hooveria kuten myös Toddille omaperäisiä snareja :)

4-Six Drums - I Can Feel It - Digital Dungeon Records - UGBL 1004 - (Sininen 10"!) - 7EUR
Garagea 3:n eri version verran vuodelta 1995. Biisit ja versiot on tehnyt Isaac "IZE" Santiago. Kyseessä siis spessumpi läpikuultavan sininen 10". Versiot: Ize One Club Mix, Gun Fire Bits ja Muffled Beats.

ADULT. - Entertainment - Ersatz Audio - EZ 009 - 7EUR
Hyytävän hyvää electron ja synapopin sekoitusta suoraan Detroitista vuodelta 1999 Adultille ominaiseen tapaan. Levyltä löytyy muun muassa mahtava XZZX biisi! Neljä eri biisiä.

A-Ha - Take On Me - Warner Bros. Records - 920 336-0 - 7EUR
Synapoppiklassikko vuodelta 1985! Takuuvarma floorfiller! Tytötkin tykkää! A-puolella Extended Version, B-puolella lyhyempi Single Version ja bonusbiisi Love Is Reason. Keskiöissä lukee molemmilla puolilla TeePee.

Alagami - Deep Undercover - PRCX 122510 - 4EUR
Tuhtia räpäytystä. Vuodesta ei tietoa, mutta veikkaisin 90-luvun puoliväliä. Kyseessä yksipuolinen promo, jossa kaksi versiota: Phase 5 Re-Mix ja Original Version.

Albert One - Hopes & Dreams - One Records - ONE 003 - 7EUR
Ainakin 256 kiloisen Albert Onen italopaloa vuodelta 1987. Versioissa löytyy: Extended Dance Mix, The Love Mix ja Dance Mix. Albertin tulkinnassa on jotain omituista. Ehkä se johtuu syvästä kaikupohjasta tai jotain, mutta tästä tulee mieleen enemmän syntikkapoppi kuin italo. Hyvä biisi joka tapauksessa.

Aretha Franklin - Rock-A-Lott - Arista Records - RIST 20 - 5EUR
Narada Michael Waldenin tuottama biisi vuodelta 1987, joka on enemmänkin B-boy meiningin ja aikansa electron kuuloista kuin Aretha Franklinin. Nimikkobiisistä löytyy kaksi eri versiota; yli kahdeksan minuutin Street Mix ja Dub Mix. Bonuksena Look To The Rainbow biisi. Keskiössä leima ja kannessa vähän kulumaa.

Asia Blue - Connect - A&M Records - ABDJ 1 - 2x12" - 6EUR
2x12" promopaketti housea vuodelta 1992. Nimikkobiisistä löytyy yhteensä seitsemän eri versiota, eli aika paljon eri tyylejä. Kahdesta remiksistä vastaa Richie Rich ja toisen levyn kaikki kolme remiksiä on CJ Mackintoshin käsialaa. Kannesta puuttuu hieman paloja pinnasta parista kohtaa, mutta itse levyt ovat lähes minttejä.

Baby's Gang - Happy Song - Blanco Y Negro Music - MX 107 - 6EUR
Boney M:n samannimisestä biisistä italompi veto vuodelta 1983. Komea bassline ja kornit lyriikat takaavat hienon italokokemuksen! Tuottajina häärineet Alessandro Zanni ja Stefano Cundari takaavat että ei voida mennä metsään. Kansissa seikkailee Kari Salmelainen mursuviiksi look-a-like koulumaailmassa. B-puolelle Ice Cream, joka on periaatteessa sama biisi vähemmillä voxuilla.

Bad Boys Inc - Don't Talk About Love - A&M Records - AMYDJ 341 - 4EUR
Housea kaiketi 90-luvun alusta. Sisältää neljä eri versiota nimikkobiisistä: West End Remix, Motorcity Mix, Serious Rope Remix ja Serious Rope Dub.

Baha Men - Back To The Island - Atlantic - A 8500 T - 5EUR
Okei unohdetaan Who Let The Dogs Out sinkku kokonaan ja tämän lätyn Coconut Club Mix joka on ällöttävä, niin mitä saadaan: Vuodelta 1992 olevaa housea. Muut (ne kuunneltavat) versiot ovat: Da Hub Dub, Cheesy Organ Dub ja Yeah In The House Dub. Kiitokset dub versioista, joista on karsittu melkein kaikki lauleskelu pois.

Barry Blue - Dancin' On A Saturday Night ('89 Remix) - CBS - 655163 6 - 6EUR
Les Adamsin vuonna 1989 remiksaamaa discomaista menoa. Originaalihan on 70-luvun alusta. A-puolen pitkän Weekend Mixin jälkeen B-puolelta löytyy erillinen The Mornin' After (The Night Before) biisi ja lyhyt versio nimikkobiisistä.

Bizarre Inc. - Surprise - Mercury - MERX 462 - 5EUR
1996 vuodelta klubihousepoljentoa tjms. Versioista löytyy: Dancing Divaz Club Mix, Illin'tons Surprise Disco Dub, Tee 1 Club Mix (Todd Terry!) ja Beat Foundation's Jack-In-The-Box Mix. Kannesta tulee mieleen markkinat ja metrilaku.

Blackout - Gotta Have Hope - Multiply Records - 6EUR
Progressiivista housea tjms vuodelta 1999. Lainaa Avaruusseikkailu 2001 teemaa. Miksit: Dillon & Dickins Funk 2001 Mix, Truman &Wolff Power-Cut Mix ja Judge Jules Remix.

Blue Moon Orchestra - Will U Luv Me - Nervous Records - NER 20041 - 7EUR
Housea Nervous Recordsilla vuodelta 1992. Normaaleiden Club Mix, Edit ja Instrumental versioiden lisäksi löytyy kaksi versiota William Rosariolta D.A.T. Project nimellä. Ei muuta kuin puhelinluuri korvaan ja miksaamaan!

Blue Pearl - (Can You) Feel The Passion - Big Life Records - BLRT 67 - 6EUR
Nopeatempoista (paitsi Moralesin remix) vokaalihousea tjms vuodelta 1991. Versiot: Zen Mix, Rain Dance Mix ja Sex Mix. Rain Dance Mix on David Moralesin käsialaa ja muut on Youthin. Keskiöihin on merkattu bpm:t tussilla, muuten hyvä kunto.

Bobby Brown - My Prerogative - MCA Records - 257 703-0 - 5EUR
Yksi Bobby Brownin parhaista R&B, mikälie biiseistä vuodelta 1988. Tämän jälkeen ura onkin ollut melkoista alamäkeä, crackin ja Whitneyn parissa puuhastelua. Tuottajana on häärinyt Gene Griffin ja levyltä löytyy 8min pitkä Extended Remix ja toiselta puolelta Instrumental. Lisäksi bonuksena on Girl Next Doorin Extended Version. Nuorempi polvi varmaan tunnistaa tämän biisin sen yhden tussunvilauttajan coveroimana. DJ Samu on lätkäissyt kanteen tarransa ja heittänyt nimmarin keskiöön.

Bobby Jimmy And The Critters - Roaches - Panarecord International - PRI 2001 - 6EUR
Komediaräp ryhmä Bobby Jimmy And The Crittersin hieman vakavampaa tuotantoa. Apaattisen kuuloista electroräppiä vuodelta 1986. Laatulevy, josta löytyy vokaali ja instrumentaali versiot. Kansi on myös erityisen hieno, tai siis ainakin se osa missä neljä afroamerikkalaista jäbää hengailee puoleen reiteen asti ulottuvissa shortseissa. Katu-uskottavaa!

Bomb The Bass - Into The Dragon - Rhythm King Records - DOOD LP1 - 2EUR
Bomb The Bassin eka albumi täynnä hittejä. Levyltä löytyy muun muassa: Megablast, Say A Little Prayer, Beat Dat/Dis, Don't Make Me Wait jne. Laatukamaa vuodelta 1988. Levyssä pintaskraadua, joista muutama kuuluu muutamassa kohtaa pienenä klikkinä.

Boo-Yaa T.R.I.B.E. - Psyko Funk - 4th & B'Way - 440 510-0 - 6EUR
Räppiä tukevilla biiteillä vuodelta 1990. Tuottajana Tony G. Versiot: Remix, LP Version, Instrumental Remix ja Nomad Re-Touch Version.

Boozin' Bang'n' Dance Crew, The - Kiss My Ass - Kiss - KISSMX 001 - 3EUR
Suomen panos 80-luvun acid houselle :) Hirveetä samplepaskaa vuodelta 1988 jonka toteutus on 0, ideat -10, mutta silti löytyy tietty jengi (masokistit) jotka tästäkin diggaavat. Kaksi eri versiota: House Anarchy Mix ja Ruin the Accapella Mix. Kannessa yksi pieni repeämä ja itse levyssä peruskulumaa, ei mitään ihmeellistä.

Boys On The Block - Let It Be - Fantasy - D-286 - 5EUR
Maineikkaalla Fantasy lafkalla julkaistu coveri Beatles klassikosta. Tyylinä on jonkunlainen downtempo disco tjms. Lätty on vuodelta 1987 ja sisältää seuraavat versiot: Original, Short Version ja Instrumental.

Boys Town Gang - Can't Take My Eyes Off You/Slippin' - Rams Horn - RHR 3634 - 8EUR
Kuuluisalla Rams Horn lafkalla vuonna 1987 julkaistua discoa. A-puolen Can't Take My Eyes Off You-biisistä löytyy A Special Fased Remixed Version, joka kestää kolme sekunttia alle 10min. B-puolella meno jatkuu Slippin' biisin tahdissa, josta löytyy kaksi eri versiota: A Special R.E.M.I.X.E.D. Version ja TV Mix.

Boys Town Gang - Disc Charge - Arrival Records - DS 4149 - 4EUR
Gay imagon omaavan Boys Town Gangin albumi vuodelta 1982. Luvassa siis koko albumillinen tiukkaa disco tykitystä suoraan San Franciscosta! Kannet nähneet elämää ja levyssä pintanaarmua, mutta ei mitään syvempiä skraaduja.

Boytronic - I Will Survive - BCM Records - B.C. 12-2045-40 - 5EUR
Italo-discomainen raiskaus Gloria Gaynorin originaalista. Vuosi oli 1988 ja versiota löytyy Vocal ja Instrumental. Lisäksi B-puolella erillinen slovaribiisi Little Boy In Love.

Bronski Beat - C'Mon! C'Mon! (Remix) - London Records - BITER 7 - 5EUR
Trooppista teknoa tjms kahden eri version voimalla (originaali ja Tropical Mix (Ian Levenen käsialaa)) + hieno biititön Something Special biisi. Vuosi oli 1986.

Bros - When Will I Be Famous? - CBS - CBS 651270 6 - 5EUR
Brosin syntikkapoppi biisi vuodelta 1987. Sascha Funke samplasi tästä iskevän kertsin omaan samannimiseen julkaisuun Bpitchillä vuonna 2001. Kaksi eri versiota: Originaali ja The Contender Dub Mix. Lisäksi B-puolella on viimeisenä biisinä Love To Hate You.

Byron Stingily - Testify (The UK Remixes) - Nervous Records - NE 20317 - 6EUR
Byron Stingilyn Testify biisiä ovat remiksanneet tällä vuonna 1998 julkaistulla kiekolla Don Carlos, Forthright, Baby Blue ja Trouser Enthusiasts. Housea siis eri muodoissa, enimmäkseen klubivetoisena. Trouser Enthusiastsin remiksi on jopa hieman trancehtava! Oh hoh!

Candy J - Somethings They Never Change - Hotmix 5 - HMF 108 - 6EUR
Adoniksen ja Candy J:n tuottama korvakarkki. Mukavasti acid housen ja discon naittava biisi vuodelta 1988. Tytöt tykkää tästä tanssilattioilla. Neljä eri versiota: Club Mix (Kenny Jammin Jason & Candy J), Radio Mix (Candy J), The Razz Mix (Ralphi Rosario) ja Dub Train Mix (Kenny Jammin Jason).

Capricorn - 20 HZ/Didn't I - ToCo International - TOCO 2015 - 6EUR
Techno/house/tribaali jotain menoa 90-luvun alusta. Hyvää menoa ja meininkiä! Capricornin "läpimurtohitti".

Cars, The - Drive - Elektra - 966 934-0 - 6EUR
Slovareiden aatelia! Syntikat pauhaa ja kysellään kuka heittää sut himaan... tänään, tai oikeastaan vuonna 1984. Toivottavasti kuskina ei ole kannen valokuvassa takarivissä keskellä oleva tyyppi, joka näyttää enemmänkin murhaajalta kuin lempikuskilta. A-puolen hempeilyn jälkeen B-puoli tarjoaa My Best Friend's Girl ja Stranger Eyes biisit, joista varsinkin jälkimmäinen on aika tykki. Kyllä 80-luvulla vaan osattiin!

Chad Jackson - Hear The Drummer (Get Wicked) - Big Wave Records - BWRT 36 - 3EUR
Mark The 45 Kingiä häpeilemättömästi sampaava biisi vuodelta 1990. Jotain breakbiittiä tjms tämä nyt sitten on. Kaksi eri versiota: Extended Version ja Radio Edit. B-puolella lisäksi bonuksena High On Life (Live From Manchester), jossa oikeasti aika funky meno.

Charles Dockins Featuring Lynette Smith - Only You - 157 Shelter Records - SHL-1018 - 8EUR
Tukevaa garage vivahteista housea legendaarisella jenkkilafkalla vuodelta 1996. Sisältää neljä eri versiota: Original Vox, Instrumental, 4007 Vox ja 4007 Dub.

Chimes, The - Chimes, The - CBS - 466481 1 - 5EUR
Vokaaleilla varustettua downtempoa albumillisen verran vuodelta 1990. Sisältää mm. Heaven, I Still Haven't Found What I'm Looking For, Stronger Together jne.

Chris Owen - My Baby Loves Lovin' - Bang Trax - BANGX 125 - 4EUR
Suomalaista europoppia vuodelta 1989 myöhemmin dickin hommanneelta ex-naiselta. Tunnetaan myös Miisan tuottajana! Kyseessä siis kovin äijä. Levyllä kaksi eri versiota: Extended ja Radio.

Christal - I Live In New York - Beat Box (Sweden) - BB 8161 - 7EUR
Hieman keskivertoa parempaa italoa-diskoa vuodelta 1988. Kolme eri versiota: Extended Vocal, Extended Instrumental ja Vocal Edit.

Chrome Seduction - A Love Divine, (Release Yourself) - Synthétique Music - 4EUR
En tiedä menikö nuo kaikki infot ihan täysin oikein, koska keskiö on aika kryptattu, eli malliesimerkki siitä miten infoja ei pidä merkitä :) Kyseessä on kuitenkin housea vuodelta 1992. Kolme eri biisiä: Aural, Sensual ja Visual. Yhdessä oli pianoa joka kuulosti aika erehdyttävästi Mobyn 90-luvun tuotoksien vastaavilta...

Cleo - Go Go Dynamo - Many Records - MN571 - 7EUR
Go Go Dynamo! Tämän italorallattelun vuodelta 1986 tietää kaikki hiukankin korviaan auki pitäneet. Rumahkon kannen sisältä löytyy Vocal Version ja Club Mix.

Clubland - Themes From Outer Clubland - Btech - 9031-73016-1 - 4EUR
Albumillinen vokaalipitoista housea vuodelta 1991.

Coldcut - Some Like It Cold - Ahead Of Our Time - CCUT LP2 - 6EUR
Coldcutin kuuden biisin LP vuodelta 1990. Monenmoista biisiä on mukana. Miellyttävimmät ovat Original Box, Bass 4 Luv ja Find A Way, jossa vokaalit lurittelee Queen Latifah. Levyssä hiukan pintanaarmua, joka ei kuulu äänessä.

Colonel Abrams - Colonel Abrams - MCA Records - 252 705-1 - 4EUR
Herra Colonelin albumi vuodelta 1985. Sisältää hitin Trapped + muita meneviä ralleja, kuten esimerkiksi Speculation. Parilla biisillä mukana tuottamassa myös Cerrone, mutta ei kannata uskoa hypeä. Ne sen biisit nyt ei ole niin hääppöisiä tällä levyllä. Levyltä löytyy tietenkin myös ne pakolliset slovarit. Levyn kanteen vedelty tussilla urakalla BPM merkintöjä ja takakannesta löytyy merkinnät pienillä tarralapulla myös.

Colonel Abrams - Trapped - MCA Records - MCA-23568 - 6EUR
Mahtava disko/syntikka/house klassikko vuodelta 1985. Sanoissa tiettyä homofiilistä kun ollaan niin kiikissä. Itse kuitenkin tulkitsen tämän jotenkin alaikäiseen sekaantumiseksi, koska lyriikoissa puhutaan myös virkavallalle luovuttamisesta, mene ja tiedä. Joka tapauksessa ihan perkeleen kova biisi! Versioissa löytyy: A-puolella on Radio Version, josta löytyy Vocal, Dub ja A Cappella, eli kolme eri versiota. B-puolella Dance Version, josta siitäkin löytyy kaksi erilaista, eli Vocal ja Dub. Yhteensä siis viisi eri versiota. Kannessa kulumaa.

Corporation Featuring G.Q. Jay, The - Manila - Meal Power - MP 875467-2 - 2EUR
Jostain kumman syystä Manilalle tehty ylistyslaulu vuodelta 1988. Tyyliä en tiedä, koska tämä menee yli käsityksen muutenkin. Huumoripläjäyksenä toki toimii jollain tasolla. Kaksi eri versiota: Extended Rap & Guitar Edit ja Sampling Dynamite.

Cruisin' Gang Featuring Laura Fadinger - Tap Dancing - ZYX Records - ZYX 5207 - 5EUR
Omituista Tap Dancingistä kertovaa italoa vuodelta 1984. Sisältää vokaali ja instrumentaali versiot.

C'zar - I Remember - RA-RE - RA.RE 00486 - 10EUR
Hyvää ja hieman harvinaisempaa italo-diskoa vuodelta 1986. Normaali kaava, eli A-puolella originaali ja B-puolella Instrumental.

Dance Nation - Sunshine (Promo) - Black Hole Recordings - 5E
Ei se Suomen Dance Nation. Trancea vuodelta 2001, sisältää originaalin lisäksi Bradski & Jenski Mix:n ja Core Fineman's Feel Fine Remixin. Kyseessä on promo.

David Lang - Tomboy - Durium Records - DEX 13098 - 10EUR
Hieman harvinaisempaa italo-discoa vuodelta 1987. A-puolen originaalin lisäksi B-puolelta löytyy Instrumental. Perkeleen hyvä on!

Dayeene - Good Thing EP - Faze-2 - 12 FAZE 03 DJ - Promo - 6EUR
Kaikki on ihan ok ja ihanaa tässä munanpesuhouse vokaali pläjäyksessä. Aika pianovetoista kamaa ajalle uskollisesti (1992). Mukavaa dokailumusaa siis. Neljä eri biisiä: Good Thing, Who's Gonna Get You Back, Alright ja Body Action. Kyseessä promo.

Deborah Washington - Nothin' But Heartaches/Nowhere To Run (A Special Disconet Remix) - Rams Horn Records - RHR 3276 - 10EUR
Hyvää diskoa Deborahilta Disconet Remixinä vuodelta 1983. DJ:tä ajatellen biisin loppuun on laitettu kiva tomittelukohta kuten tämän ajankohdan diskotteluihin kuuluukin. Lafkana Hollannin Rams Horn. Levy on yksipuolinen, kuten nuo Rams Hornin Disconet Remixit yleensäkin.

Deja Vu - Move Your Waistline - City Sounds - PROCT 5 - 5EUR
...To the bassline jne jne, eli brittihousea. Sisältää nimikkobiisistä seuraavat miksaukset: The Ladies Dub, The Ladies Mix ja Sweat Mix. Lisäksi bonusbiisinä So Get With It (Got With It Mix). Vuodesta ei ole tietoa mutta varmaankin aika 90-luvun alussa mennään.

Delirium - Silence (Fade Mixes) - Nettwerk - 5 03770 39815 1 5 - 12EUR
Jumalauta katto auki! A-puolella Faden yli 11min Sanctuary Mix, B-puolella samasta miksistä Edit + Album Version Edit.

Delta, The - As A Child I Could Walk On The Ceiling / Tribaliser - Blue Room Released - BR 037 - Promo - TARJOA
Toinen puoli psytrancea tjms ja toinen hiukan teknompaa menoa. Vuosi oli 1997 ja kyseessä on promo tästä vaikeasti saatavasta lätystä. Tarjouksia otetaan vastaan.

Den Harrow - Day By Day (Remix) - Beat Box Sweden - BB 8138 - Promo - 7EUR
Den Harrown takuuvarmaa, herkkää italotulkintaa vuodelta 1987. Nimikkokappaleesta löytyy Remix versio ja 7" versio + B-puolella bonusbiisit Rock The Night ja Thank You D.J. Kyseessä promojulkaisu!

Den Harrow - Don't Break My Heart - Baby Records - 608 982 - 6EUR
Lisää Den Harrown italotulkintaa. Tuotannosta vastaa italon suuret tuottajanimet Turatti ja Chieregato. A-puolella nimikkobiisi ja B-puolella hieman eri versio Groove Don't Break My Heart nimellä. Vuosi oli 1987 ja levy laatua!

Deskee - Kid Get Hyped - Big One Records - 5E
Varhainen Westbam tuotos. Soundiltaan jotain house/tekno tyylistä/vaikeasti määriteltävää.

Diesel And Ether - I Can't Sleep (Mixes) - Sound Of Stockwell - SOST 5007 - 6EUR
Hyvältä soundaavaa housea Briteistä vuodelta 1993. Levyltä löytyy kolme eri miksiä: Rumble Mix, Radio Edit ja Bert's Ministry Mix.

Dingo - Kerjäläisten Valtakunta - Kräk! - KRÄLP 18 - 1EUR
Dingon, muistaakseni, toinen albumi. Vuosihan on 1985, Pave Maijanen on tuottanut, tukkamuoti on ihan perseestä ja huiveja on enemmän kuin lääkäri määrää. Biiseistä löytyy Nahkatakkinen Tyttö, Autiotalo yms. floorfillerit. Kannet melko heikossa hapessa kun sun mutsi on kuitenkin Dingomanioissaan hiplaillut ne hajalle. Levyssä myös pintanaarmua, mutta ei mitään syvempiä haavoja, toisin kuin sun mutsilla jota Neumann ei koskaan pyytänyt bäkkärille...

D.J. Friendly - Drop A J.D./Drop The K.D - Ugly Bug Records - DB 001 - 4EUR
Jonkin sortin housea kahden biisin verran vuodelta 1993. Paha määritellä minkä tyylistä, ilman vokaaleja kuitenkin mennään ja aika nopealla tempolla.

D.J. Jazzy Jeff & Fresh Prince - Girls Ain't Nothing But Trouble - Chic - 6.20684 - 6EUR
Jazzy Jeffin ja tuoreen prinssin, eli Will Smithin (tai kuten keskiöissä on typotettu Wilf Smith) yksi tunnetuimmista biiseistä. Old school rappia vuodelta 1986. Sisältää jopa hauskan tarinan ja tietenkin totuuden. B-puolella joku semi-paska feministilesbomuijaräppäri heittää vastakkaisen näkemyksen Guys Ain't Nothing But Trouble nimisellä biisillä.

Donna Summer - A Love Trilogy - Oasis - 4E 062-97630 - 7EUR
Ruotsipainos Donna Summerin vuoden 1976 albumista. Tuottajina häärineet kultasormet/viikset Giorgio Moroder ja Pete Bellotte. Disko on homman nimi ja se hoidetaan kunnialla kotiin. Hiton hyvä levy!

Donna Summer - Four Seasons Of Love - Casablanca Records - NBLP-7038 - 6EUR
Donna Summer jatkaa rakkauden vatvomista toisellakin vuoden 1976 albumilla. Tuottajina häärineet edelleen kultasormet/viikset Giorgio Moroder ja Pete Bellotte. Diskolla mennään ja hyvin mennäänkin. Moroder mies ei petä, eli kyseessä taas kertaalleen hyvä levy! Levyssä pientä pintanaarmua ja kannessa kulumaa, mutta se ei haittaa kuumaa diskotunnelmaa. Oho, melkein jopa riimaa.

Donna Summer - I Remember Yesterday - Atlantic - ATL 50 378 - 5EUR
Donnan albumi missä on se klassikko I Feel Love. Moog huutaa Bobia apuun, komeeta menoa! On ne muutkin biisit jeppistä diskoa kun tuottamassa on ollut Moroder mies ja Pete Bellotte. Saksalainen Atlantic julkaisu. Komeasti Donna levittelee takakannessa törkeän kokoisessa tukkasysteemissä ja punaisissa hutsubootseissa. Alkoikin tehdä mieli kahvia.

Donna Summer - Once Upon A Time... - Casablanca - NBLP 7078 - 7EUR
Diskokissa Donnan tupla albumi gatefold kansilla vuodelta 1977. Giorgio Moroderin tuotantoa! Levyn ehdoton huippuhetki on Now I Need You, jossa syntikat huutaa viiksivallu Moroderin käskytyksessä kuolemaa. Albumilta löytyy toki muutakin kelpoa diskoa, mutta pelkästään tuon yhden biisin takia ostin itse tämän aikoinaan. Kansissa kulumaa.

Don Pablo's Animals - Ibiza II - Meal Power - MP 846754-4 - 2EUR
Meal Powerin eri mestoista kertova sarja jatkuu. Vähän kuin olisi Folke Westin matkassa. Nyt on vuorossa Ibiza! Kovaa samplausta Don Pablo on ainakin harrastanut. Tyylinä onkin jonkunlainen pianohouse/sample pläjäys. Haikat tietenkin hakkaavat koko ajan! Vuosi on taas 1988 ja versioita löytyy kaksi: Big Family Edit ja Bonus Beat Machine.

Dreadheads - Now You Need Me - Fire & Ice Records - 4E
Aika jämerää klubisoundia tämäkin. Enpä osaa paremmin määritellä.

D-Ren 1 - Inside - Ugly Music - UGM 006 - 6EUR
Deepimpää brittihousea vuodelta 1996. Löytyy kolme eri mixiä: Room 4 Robots Refix, Refix The Mix ja Stereo Mix.

Dyone - I Want Your Love - First Choice - Komix 12 - 5EUR
Housea pienoisella garage touchilla. Sisältää seuraavat miksaukset: Premier Club, NYC Dub ja Premier Dub.

Eat Static - Epsylon - Planet Dog - BARK 009T - 2x12" - 6EUR
Eat Staticin neljän biisin, olisiko tämä nyt sitten EP, vuodelta 1995. Eipä tästä sen enempää ole sanottavana, kun ei ole mun kuppi teetä. Keskiöistä löytyy kirjoitusta. Levyjä joutuu ajamaan hiukan isommalla neulanpainolla. En tiedä onko vika prässäyksessä vai onko kulunut. Ei ainakaan soundillisesti kuulu mitään outoa, mutta silti vaatii enemmän painoa.

Ed The Red - It's Alright - Wizz Records - WIZR14 - 6EUR
Alunperin jenkkiläisellä Bottom Linella julkaistun biisin remiksit löytyy tästä Wizz Recordsin julkaisusta. Kyseessä siis housea vuodelta 1994. kolme remiksiä Lovelandilta ja yksi Funky Disco & Nu Groove posselta. Groovy!

Ennio Morricone E LA Sua Orchestra - Per Un Pugno Di Dollari - RCA Camden - CAS 10186 - 4EUR
Eli suomeksi Vain Muutaman Dollarin Tähden leffan musat Ennio Morriconen orkesterin kepittämänä. Pientä pintanaarmua löytyy, joka voi tämän kaltaisessa musiikissa hiukan kuulua hiljaisemmissa kohdissa. Kannessa irvistää Clint mutka kädessä!

En Vogue - Hold On - Atlantic - 5EUR
Aika laidback/RnB tjms menoa tässä tyttönelikon sinkussa. Vuosi on 1990 ja versioita löytyy kolme: Radio Version With Intro, Extended Version ja Seven Inch Edit.

Erasure - Chorus (Promo) - Mute Records - P12 MUTE 125 - 6EUR
Erasuren Chorus biisistä löytyy Youthin trancepainotteisempi remix ja Dave Bascombe remix sekä Snappy biisistä remiksit Justin Robertsonilta ja Martyn Phillipsiltä. Vuosi oli 1991 ja kyseessä on promo.

E-Smoove - She - Focus Recordings - FOC020 - 4EUR
Klubimaista house/tekno menoa yksipuolisella lätyllä vuodelta 2001. Tosiaan ainoastaan yksi biisi yhdellä puolella.

Evelyn Thomas - High Energy - 601 362 - 7EUR
Helvetin ruma kuvakansi kätkee alleen klassikon ja todellisen hitin vuodelta 1984. A-puolella orkkis ja B-puolella instrumentaali. Kovat on tomittelut breikkikohdassa!

Evelyn Thomas - Only Once In A Lifetime - Rams Horn - RHR 3757 - 10EUR
Evelyn Thomaksen disco/hi-energy biisistä löytyy kolme eri versiota: Originaali, Nightmare Dub Mix ja Radio Edit. Ehkä kovempi (tai ainakin klassikompi) on B-puolen toinen biisi, klassikoiden klassikko High Energy, josta Original 12-Inch Version! Omg tuota breikkikohdan tomittelua. Rams Horn julkaisu on vuodelta 1988. Kannesta puuttuu palanen Evelynin naaman kohdalta, itse levy hyvässä kunnossa.

Exposé - What You Don't Know - Arista - AD1-9837 - 6EUR
Acid housea, synapoppia ja ehkä jopa discoakin yhdistelevä biisi vuodelta 1989. Tietyn tyylin määritteleminen tälle on yhtä vaikeaa kuin vaalirahoituksen selvittäminen. Hyvä meininki on kuitenkin taattu. Versioissa löytyy: Atomic Mix, Might Hurt You Beats, Radio Mix, Bass Mix ja Crossover Mix. Kanteen kirjoiteltu pariin paikkaan melko pienellä BPM:tit.

F-14 - F-14 - Pirate Records - 4EUR
Reiv-soundia Italiasta vuodelta 1991. Sisältää kolme eri versiota, kaikkien nimi on F-14 :)

Fancy - Flames Of Love - Mega Records - MRLP 3112 - 6EUR
Fancyn italo/synapoppia albumillinen vuodelta 1988. Tuotannossa häärännyt Anthony Monn.

Fans, The - Olé Olé Olé (The Name Of The Game) - ZYX Records - ZYX 5750 - 2EUR
Helvetin huono biisi vuodelta 1987. Kannessa lukee Der Urlaubshit 1987 Aus Spanien. Onnea heille. No, jokatapauksessa biisin tietää kaikki. Tästä hyvä työkalu vaikkapa rankempaan teknoon. Aijai kun kaikkia hymyilyttää kun tämän miksaa vaikka jonkun Drop Bass Networkin julkaisun kanssa yhteen. A-puolella voksuversio ja B-puolella instru. Kannet kuluneet.

Farley 'Jackmaster' Funk & Jessie Saunders - Love Can't Turn Around - DJ International/BCM Records - D.J. 12-1001-30 - 4EUR
Chicago talossa! Yksi house/acid house klassikoista vuodelta 1986! Versioista löytyy: Club Mix, Dub Can't Turn Around, House Remix ja Houseappella. Joku innokas imppaaja on kaatanut yhteen kohtaan levyn reunassa liimaa, joka on kuivunut aika ikävästi. Tämä myös kuuluu A-puolella noin minuutin ajan pienenä klikkaamisena.

Fast Eddie - Hip House - Simply Vinyl (S12) - S12DJ230 - 6EUR
Klassista Fast Eddieä! Simply Vinylin uusintaprässissä vuodelta 2005, kaksi eri versiota (LP Version ja Nightmare Mix) tästä loistavasta biisistä. Kolkki raikaa, biitit on kireät ja Fast Eddiellä on asiaa (ei kuitenkaan liikaa), joten toimii!

Fast Eddie - Most Wanted - DJ International - Test Pressing - DJ999 - 7EUR
Fast Eddien hip-house vuodelta 1990. Versioista löytyy samat kuin itse viralliseltakin julkaisulta, eli: Fast Eddie's Club Mix, Fast Eddie's Instrumental, Julian "Jumpin" Perez Mix ja Rocky Jones Mix. Levy on testipainos valkoisilla "test pressing" keskiöillä, joissa hieman kirjoitusta. Ei kantta, ainoastaan paperipussi, kuten näissä testipainoksissa yleensäkin.

Firefly - Stay (No Time) - Mr Disc - MD 31558 - 7EUR
Italoa synapoppi mausteilla vuodelta 1984. Nimikkobiisistä löytyy Dance Version, Radio Version ja Instrumental Version. Tämän lisäksi B-puolella bonusbiisinä Feel Alright. Etukanteen kirjoitettu tussilla BPM lukema ja takakanteen jotain mistä en saa selvää + pvm: 19/2-85.

Firewall - This Is Not A Lovesong - Promo - 6EUR
Muutaman vuoden takainen coveri PIL:n samannimisestä klassikosta. Versioita löytyy kaksi. Toinen hieman teknompi ja toinen hitusen electrompi. Kyseessä siis promo, missä ei pahemmin ole mitään infoja.

F.R. David - Words - Carrere - CARS 67.920 - 5EUR
F.R. Davidin albumi vuodelta 1982, joka on nimetty hänen hittibiisinsä mukaan. Wordsinhän nyt kaikki tietävät, sen verran hirveää paskaa se on. Levyltä löytyy kuitenkin joitain himmeän hyviä vetoja, kuten Pick Up The Phone, joka rullaa kivasti italodisko hengessä. Muutama muukin oiva veisu löyty. Loput levystä onkin sitten slovareita ja muuta kammotusta, jota voin suositella masokisteille.

Freeez - I.O.U. (Megamix) - Virgin - 600 902 - 5EUR
Biisin tietävät about kaikki. Sehän on Arthur Bakerin tuottama ja tässä "megamixissä" mukana myös John Robie ja herra bongorumpu-Madonnan-ex John "Jellybean" Benitez. Tarjolla siis puhdasta euforiaa A-puolen koko 8:38 keston ajan. B-puolella onkin I Dub U, joka "yllättäen" on karsitumpi versio A-puolesta. Bonuksena random pianoluritteluja sisältävä We Got Jazz biisi.

Freestyle - Modiga Agenter - SOS Recording - SOSLP 058 - 2EUR
Ei se Tony Butlerin porukka vaan ruotsalaista synapoppia vuodelta 1982. Pakko edelleen myöntää, että ruotsalaiset osasivat aikoinaan synapopin. Kannet hieman kärsineet ja niissä on leima + keskiössä on myös leima.

Fun Fun - Happy Station (Scratch Version) - Teldec - 6.20 271 - 6EUR
No nyt on Fun Funia! Klassikkobiisi, josta kaksi eri versiota: Club Mix ja Ben Liebrandin Scratch Version. Kanteen joku germaani kirjoitellut kuulakärkikynällä (onneksi pienellä) Birgit Schewb:n osoitteen. Vastaukset vain kuvan kera!

Gabrielle - Because Of You - Go! Discs - GODX 109 - 5EUR
Brittihousea vuodelta 1994. Sisältää viisi eri miksausta: Man. City Mix, Corporation Xpress, 7" Version, Delta House Of Funk Vocal ja Delta Dubwize. Delta remiksit on Ashley Beedlen käsialaa.

George Kranz - Din Daa Daa '91 - Cardiac Records - 3-4016-0 - 6EUR
George Kranzin omituisesti sanoitetusta Din Daa Daa biisistä vuoden 91 versioita. Levyltä löytyy: Anniversary Mix, Din Daa Daa's Doin' It Featuring Doug Lazy (Edit), Din Daa Daa's Doin It ja Doin' It Dub. Ratta tatta tatta tatta jne jne

George Mc Crae - Rock Your Baby - T.K. Productions - 5E
Mitähän tämä nyt sitten on? Rhythm'n'soulia? Sisältää kuitenkin äijän isoimman hitin eli nimikkobiisin, josta Anniekin teki "oman" version Totally 002:lle, josta se löytyy nimellä Rokkibaby.

Gillian Lane - Take My Heart Away - Rams Horn Records - RHR 3267 - 10EUR
Hieman haikea diskobiisi vuodelta 1983 legendaarisella Rams Horn lafkalla. Biisiin on heitetty kehiin hieno pumppaava Giorgio Moroder/Bobby O henkinen bassline + tiukka tomittelu breikkikohta kuten aitoon 80-luvun alun henkeen kuuluukin. Kaksi eri versiota; A-puolella ilmeisesti ns. extended ja B-puolella radiosoitto versio.

Goldie Featuring KRS One - Digital - FFRR - FX 316 - 5EUR
Hah, löytyi vielä hyllyn pohjalta tällainenkin, vaikka luulin jo myyneeni kaikki teini-iän junkka/rumpubassot yms. Eli Goldien veisu, jossa hoilaamassa KRS One. A-puolella orkkis ja B-puolella Armand Van Heldenin remix. Vuodelta 1997, jolloin Goldie vielä näytti melkein ihmiseltäkin!

Grace Under Pressure - Make My Day - ??? - 11-658118-20 - Promo - 6EUR
Housea pienoisella garage touchilla jostain 90-luvun puolivälistä. Kyseessä on promo, joten lafkasta ei tietoakaan, mutta versiot ovat nämä: 10 Minutes Of Soul (huijarit: kesto 8:33!), The Dubb, Bruce Forest Club Mix ja Roger's Forest Mix. Viimeinen remix on tuon likaiselta latinolta näyttävän lihaskimpun eli Roger Sanchezin työtä.

Gusto - Let's All Chant - Manifesto - FESX 13 - 5EUR
Guston clubihousempi/teknompi versio Michael Zager Bandin Let's All Chantista vuodelta 1996. Originaalin "Gusto's Move To The Party Mix" version lisäksi löytyy Full Intention 'Full Intended Mix', Johnny Vicious New York Remix ja Jules & Skins Mix. Kannet hieman kuluneet

Harri Vs Visnadi - Vespa - Bomba Records - Bomb 12007 - 6EUR
Kaksi versiota nimikkobiisistä; toisella puolella hieman tribaalimpi tjms versio ja toisen puolen versio on melkolailla aikansa progressiivista housea. Aika oli vuosi 1994. Kannet hieman kuprulla, mutta itse levy timmissä kunnossa.

Have A Nice Day Featuring Sam - Have A Nice Day - Ariola - 4EUR
Perinteistä 90-luvun alun samplehousebreikkiravejotain musaa. En osaa luokitella, mutta kolme eri versiota löytyy: Sam Mix, 7" Version ja Latin Mix (Instrumental).

Headhunter - Is Sexual - Solid Pleasure - SPLT7 - 5EUR
Jonkin sortin housea rullaavalla basslinella. Vuodesta ei ole tietoa (villi veikkaus: 90-luvun puoliväli), mutta kolme eri mixiä löytyy: Daniel Harrison's Planet Groove Mix, Sally Fieldings Dub Trance Mix ja White Trash Neckbite Mix.

Hiver & Hammer's Hands On Divine - Step By Step - Kontor Records - K199 - 5EUR
Kuten nimikin jo kertoo niin uusia versioita Divinen Step By Step biisistä vuodelta 2001. Oman kontribuutionsa ovat antaneet Zombie Nation, Christopher Just & Linn Simmons sekä tietenkin Hiver & Hammer. Tällaista tänään, huomenna jotain muuta.

Human League, The - Dare - Virgin - V-2192 - 6EUR
Mahtava synapoppi albumi vuodelta 1981. Sisältää monia ikivihreitä, esimerkiksi: Love Action (I Believe In Love), Don't You Want Me ja Things That Dreams Are Made Of. Human Leaguen parhaimpia hetkiä!

Human Resource - Dominator - 98 Remixes Volume 2 - cel 015b - 6EUR
Hooveria! Harvoja biisejä maailmassa jossa nilfisk-soundin olemassaolo on oikeutettua. Levyllä vuonna 1998 duunatut remixit, joita löytyy neljä kpl: Klubbheads Hectic Klubb Mix, Michel De Hey Futuremix, Atlantic Ocean Speedub ja Dub Foundation Club Dub.

Icarus - Stone Fox Chase - ZYX Records - ZYX 5929 - 5EUR
Mielenkiintoisen kuuloista (hillbilly) synapoppia/teknoa vuodelta 1988. Kaksi eri versiota: '88 Remix ja Dance Remix. Takakannesta on lähtenyt pala pintaa irti koko kannen matkalta.

Il Diskokaines - Lick The Alphabet - Diskokaines - DK001 - 8EUR
Jotain uusio-italoa vuodelta 2005. Perustuu vahvasti Cori Josias - Takin' It Straight disko/italo hittiin vuodelta 1983. Neljä eri versiota, joita ovat duunanneet mm. The Revolving Eyes, DJ Elin ja Ajello. Vokaaleja heittää Princess Superstar ja masteroinnista vastaa Patrick Pulsinger. Soitettu kerran, kannessa yksi kulma hieman vääntynyt.

Instant Funk - (Just Because) You'll Be Mine - Rams Horn Records - RHR 3260 - 8EUR
Parasta A-luokkaa olevaa diskoa vuodelta 1983! Instant Funk tunnetaan ehkä paremmin hitistään I Got My Mind Made Up, mutta tämä hyvin samantyylinen biisi ei jää juuri yhtään jälkeen. A-puolella normaali hiukan yli 5min kestävä versio ja B-puolella Extended Club Version, joka on yli 8min pitkä. Miksauksessa ollut häärimässä Shep Bettibone. Kannen takaseinämä repeytynyt hieman matkaa ja kannessa yksi tussi ja yksi kuulakärkikynä merkintä.

Intruders, The - Warm And Tender Love - Streetwave - MKHAN 43 - 6EUR
Leppoisasta disko/downtempomaisesta nimikkoraidasta löytyy kaksi eri versiota: Extended ja Radio Edit. B-puolen Rise To The Occassion on kuitenkin IMO parasta tällä levyllä. Tiukat pianot/basslinet lisäävät kierroksia nimikkoralliin verrattuna ja diskovaihde lyödään kunnolla silmään. Vuosi oli 1985 ja lafkana Morgan Khanin Streetwave.

Irene Cara - Breakdance - Epic - EPCA 12-4105 - 5EUR
Giorgio Moroderin siirryttyä Euroopasta jenkkeihin hän keskittyi enimmäkseen leffojen soundtrackeihin. Irene Cara hoilasi Flashdancen tunnarin ja Irenen levyltä on irroitettu tämäkin vuonna 1983 duunattu biisi, joka on siis Moroder miehen tuottama. A-puolella Long Version, jota ei Irenen albumilta löydy ja B-puolella Instrumental. Biisistä itsessään kyllä tunnistaa tämän ajan Moroderin musiikin, sen ollessa tuollaista synapoppimaista vääntöä.

Jamie Principle - Hot Body - Smash Records - 422-866 933-1 - 5EUR
Steve "Silk" Hurleyn ja Jamie Principlen tuottamaa housea vuodelta 1992. Taattua laatua! Viisi eri versiota: Silky Soul 12", Silky Dub Traxx, Original Mix, E-Smoove Groovy Mix ja Maurice's Underground Mix. Näistä kaksi viimeistä B-puolella olevaa ovat syynä omistaa tämä levy.

Janet Jackson - Miss You Much - A&M Records - 4EUR
Janetia ajalta ennen kuin tissi tuli näkyviin, eli vuodelta 1989. Mukavan leppoisissa kasarimeiningeissä mennään. Musiikki on ajalle tyypillistä rikkobiitti lätkytystä pienellä houseviballa, mutta mielenkiintoiseksi homman tekee yksi mix nimikkobiisistä, jossa taustalla huutaa TR-808 :) Sisältää kolme eri versiota nimikkobiisistä ja bonuksena You Need Me-biisin.

Jeanie Tracy - Don't Leave Me This Way - Bellaphon - 120-07-173 - 5EUR
Reipasta Hi-NRG/disco menoa vuodelta 1985. Tuottajana Tip Wirrick! Molemmilla puolilla eri versio biisistä. Kuvakannet, jonka oikeasta alalaidasta joku on kuitenkin repäissyt pienen palan irti.

Jim Gilstrap - Swing Your Daddy - Roxbury Records - RLX-102 - 9EUR
Soul jamppa Gilstrap pistelee albumillisen verran jytää! Lätty on vuodelta 1975 ja tuottamassa on häärinyt Wes Farrell ja Kenny Nolan.

J.M. Silk Featuring Steve "Silk" Hurley - Jack Your Body - RCA - PT 41 182 - 7EUR
Klassikko vuodelta 1987! Joka jätkän kokoelmiin kuuluvaa housea. Neljä eri versiota: Club Your Body, Dub Your Body, Home Made Mix ja Steve "Silk" Hurley Remix. Keskiöihin kirjoiteltu muun muassa BPM merkintä. Samaten kannessa on BPM merkintä ja jotain muuta kryptistä merkkikieltä.

J.M. Silk - Shadows Of Your Love - DJ International - DJ-777 - 5EUR
Steve Hurleyn duunaamaa housea vuodelta 1986. Klasaribiisi ja niin on Steven ja Keith Nunnallyn kuteetkin kannessa. Neljä eri versiota: House Mix, Acappella/Beats Mix, Fierce Mix ja Original Mix. Kansi kärsinyt liiallisesta kuolaamisesta aiheuttaen vasemman alakulman suttaantumisen/hiiltymisen/rakoilemisen.

Jody Watley With Eric B. & Rakim - Friends - MCA Records - 257 536-0 - 6EUR
Suurimmalle osalle varmasti tuttu ralli, johon oman osuutensa heittää Eric B & Rakim. Kaksi eri versiota nimikkoraidasta: Extended (yli 8min!) ja 7" Version + bonuksena Private Life biisi. Vuosi oli 1989.

Joe Smooth Featuring Anthony Thomas - Goin' Down - DJ International - DJ-943 - 6EUR
Kunnon homoilu bassline ja muutenkin diippi meno, ehkä jopa hieman diskohtava. Vakuuttavaa jälkeä herra Smoothilta vuodelta 1987. Kaksi versiota, normi voxu ja dub. Pienehkö tarra keskiössä.

Joy Salinas - Rockin' Romance - ZYX Music - ZYX 6571-12 - 5EUR
Housea vuodelta 1991. Hieman eurohouse/italo vivahteita mutta pysytään kuitenkin rajan paremmalla puolella. Kolme eri versiota: Bump-Bump Mix, Dub Mix ja Radio-Bump Mix.

Jules - I Want To... - ARS Production - ARS 3657 - 10EUR
Hemmetin hyvää italoa vuodelta 1985. Mukava bassline, kivat voxut ja muutenkin oikein munakas biisi. A-puolella voxuversio ja B-puolella instrumentaali. Herkässä kuvakannessa paidaton jäbä näpyttelee kitaraa, eli aitoa italomenoa. Kannessa myös hieman mustaa tussia.

Kaos - Over You - MCA Records - MCA 12-53911 - 5EUR
Kevin Saundersonin Kaos projektin ajalleen tyypillistä (hyvässä mielessä) housea vuodelta 1990. Remiksaajina Komix, MK ja... Kevin Saunderson, jonka miksi on selkeästi paras näistä. Kunnon house/teknoläpsymeininki!

Kenny Thomas - Best Of You - Cooltempo - Coolx243 - 5EUR
Aika letkeetä mid/downtempo vokaalihousea tjms rallattelua vuodelta 1991. Miksit: Sunshine Mix, Touchdown Mix ja 7" Edit.

Kerri "Kaoz 6.23" Chandler - Raw Grooves - Large Records - LJ-016 - 7EUR
Kerrin housea vuodelta 1995. Kuten nimikin sanoo niin hiukan raaemmissa grooveissa ja garage vaikutteissa mennään. Neljä eri biisiä, jotka on järkevästi nimetty: One, Two, Three ja Four. Nerokasta!

K-Klass - Rhythm Is A Mystery - Deconstruction - 12R 6302 - 6EUR
Housea sieltä paremmasta päästä vuodelta 1991. Taisi olla aikoinaan jonkinmoinen hittikin. Kolme eri versiota: Remix, Percussion Mix ja kaiketi orkkis. Keskiöissä BPM merkinnät.

Kool & The Gang - Celebration (S.A.W. Remix) - Club - JABX 78 - 2EUR
Kool & The Gangin varmaan tunnetuin biisi 80-luvun hittikolmikon, Stock, Aitken & Waterman käsittelyssä vuonna 1988. Klubivetoisemmaksi muutetun S.A.W. Remixin lisäksi löytyy originaali 7" versio ja bonusbiisi Rags To Riches. Kannet heikossa hapessa ja levyssä pintanaarmua, joka hieman kuuluu raidan alussa ja hiljaisimmissa kohdissa. Ei mikään katastrofi kuitenkaan.

Kool And The Gang - Cherish Remix/Fresh & Misled Special Mix - Polarvox/De-Lite Records - DEX 003 - 4EUR
A-puolen kaikkien tunteman slovarin (tässä joku remix siitä) lisäksi B-puolelta löytyy hieno yhdistelmä biiseistä Fresh ja Misled. Diskosta puhutaan ja vuosi on 1985. Kannet ovat kärsineet jonkun verran.

Kool Rock Steady - Let's Get Hyped - DJ International - DJ 973 - 8EUR
Hip-Housea legendaarisella DJ International lafkalla vuodelta 1989. Hip Hop Mix on Kool Rock Steadyn käsialaa, muut neljä miksiä Tyreen. Kannet kuluneet, mutta ne on perusmustat ilman mitään printtiä, joten ei vaikuta stondikseen.

Kylie Minogue - Enjoy Yourself - PWL - HF-9 - 3EUR
Kylie tädin albumi vuodelta 1989. Tuottajina häärineet 80-luvun hittitehtailijat Stock, Aitken & Waterman, joten taattua poppia tiedossa.

Kylie Minogue - Step Back In Time - PWL Records - 2EUR
Stock, Aitken & Waterman tuotantoa, eli vuodelta 1990. A-puolella Walkin' Rhythm Mix ja B-puolella instrumentaali.

Laser Cowboys - Killer Machine - Italoheat - ITH 008 - 5EUR
Italomaista tai jotain synapopin kaltaista kikkailua vuodelta 1986. A-puoli menee kategoriaan "ihan jees". B-puolella jonkinlainen klassisen musiikin tjms yritelmä Ouverture nimellä. Takakansi kyllä palkitsee, kun tämän levyn tehnyt duo spedeilee koko rahan edestä. Jätkillä on jotkut "hienot" aseet ja pyöräilyhanskat. Kai tässä jotain Terminator teemaa haetaan, mutta voi vittu miten pihalla ihminen voikaan olla. Etukannessa on edustava piirustus samoista jätkistä, joista toinen näyttää siltä että tarvii heroiinia kun pukkaa hikeä ja toinen on muuten vaan homobaarista karanneen näköinen. Oikein naurattaa. Ainakin vähän.

L.A. Splash - I Don't Like Peanuts - White Records - 609 283 - 3EUR
Jotain räppiä tjms vuodelta 1987. He eivät tykkää pähkinöistä! Neljä eri versiota: Radio Version, Early Morning Munich Mix, Original US Dance Mix - Long Version ja Original US Dub Version. A-puolta on ollut remiksaamassa joka paikan höylä Jürgen Koppers. Tuotannosta vastaa Jack White ja Jerry Rix.

L.A. Style - James Brown Is Dead - Bounce Records - IND 618.6 - 7EUR
Originaali Bounce Records julkaisu vuodelta 1991. Jo Techno & Dance kokkareistakin tutusta klassikosta on mukana neljä eri versiota: Original Mix, Take Outs, Rap Version ja Rap Remix Version. Tuottajanahan on häärinyt hieman yllättävästi Denzil Slemming, joka on yksi alias Michiel van der Kuy:lle, joka tunnetaan paremmin Hi-NRG/italo jutuistaan muun muassa Laserdancesta. Keskiöihin molemmille puolille merkattu punaisella RPM lukema, eli 33. Ollut kaiketi vaikeaa tietää millä nopeudella soittaa ilman merkkausta.

Latin Thing - Latin Thing - Faze-2 Records - 12FAZE33 - 5EUR
Nimestä huolimatta ei hirveän latin vaikutteista. Vuonna 1996 julkaistu house/progressiivinen house/ehkä jopa hiukan transahtava biisi, josta löytyy viisi eri versiota: Latin Intruder Mix, Alive Mix, Eat Me Edit, Aquarius Stacked Up Remix ja Elders & Betters Mix. Yhteen noista oli lainattu Stakkerin Humanoidia aika sumeilematta.

Laura Pallas - Emergency! - Record Shack Records - SOHO(T) 16 - 5EUR
Varsin pätevä hi-NRG, disco, italo biisi saatanan timmillä breikkikohdalla vuodelta 1984. Tuottajina Ian Levine ja Fiachra Trench. A-puolella vokaali ja B-puolella instrumentaali.

Lavinia Jones - Sing It To You (Dee-Doob-Dee-Doo) - Virgin Schallplatten GmbH - DINST 142 - 5EUR
Biisi jossa lauleskellaan tuota nimen suluissa olevaa osaa jopa luvattomankin paljon. Aika moni on varmaan kuullutkin vaikka nimi ei välttämättä kelloja kilauttaisikaan. Kolme eri versiota: Deep Recess Handbag Central, Deep Recess Sing It Dub ja A Night At The Club Mix. Vuosi oli 1995 ja plussaa tulee kannessa olevasta kuvasta, jossa Jonesilla on sopivan läpinäkyvä paita. "Hihih"

Lectrolux - Gimme A K - TeC - TEC F - 6EUR
Kaksi eri versiota: Lectrolux's Fat Beats Mix ja F1's Divine Intervention Mix. Ensiksi mainittu on nimensä mukaisesti isolla biitillä rullaavaa lätkytystä, ehkä voisi jopa luokitella big beatiksi. Toisen puolen versio on sitä itseään eli hard housea. :D/

Lee Marrow - Cannibals (Baa-Boù - Baa Boù) - Discomagic - MIX 276 - 8EUR
Italo-discoa vuodelta 1985. Tällä kertaa liikutaan hieman eksoottisissa viidakkotunnelmissa, kuitenkaan lipeämättä täysin mauttomuuden puolelle. Sisältää kolme eri versiota: Baa-Boù - Baa-Boù, First Version ja Instrumental.

LeGéar - Crashin' Down - Polarvox - ENAT 124 - 5EUR
Hi-NRG menoa vuodelta 1985. Tulee hieman mieleen Bobby Orlando, eli vitun jees. Nimikkobiisistä löytyy Mega Dance Version ja Dance Version. Bonuksena Hold Me Tight niminen biisi, joka onkin sitten se hitaampi herkistely. Keskiössä leimaa/tussia ja kansi hieman heikommassa hapessa. Itse levy kuitenkin priimaa.

Limahl - Love In Your Eyes - EMI - 1C K 060 20 1157 6 - 5EUR
Giorgio Moroderin tuottama slovari vuodelta 1986, josta löytyy kaksi eri versiota: Yli 7minuuttinen Extended Version ja lyhyempi 7" Version. B-puolella myös menevämpi Love Will Tear The Soul. Extrapojot kansikuvasta jossa Limahlin takatukka varastaa kaiken huomion.

Liquid - Time To Get Up - XL Recordings - XLT 40 - 5EUR
XL Recordingsin vuoden 1993 julkaisu. Hieman euro housen puolelle lipsahtavaa musisointia neljän biisin edestä. Kannessa vähän kulumaa.

Loftis - I'll Be There For You - DJ International - DJ-927 - 6EUR
Perinteikästä pianohousea vuodelta 1990 legendaarisella DJ International lafkalla. Neljä eri versiota, mm Joe Smoothin Mix!

London Boys - My Love - Ultra Phone - 6.20824 - 4EUR
Lontoon poikien synapoppi/disko meininkiä vuodelta 1987. A-puolella vokaali ja B-puolella instrumentaali. Bonuksena taas kertaalleen "hienot" kannet, joista ei oikein tiedä itkeäkö vai nauraa.

Loni Clark - U - Sorted Records - SO 20102 - 6EUR
Jenkkihousea pienoisella garage vivahteella maineikkaalla Sorted lafkalla vuodelta 1994. Tuottajana on häärinyt Lem Springsteen Mood II Swingistä. Syntikoita on hakannut Satoshi Tomiie ja remiksausta on harrastanut Johnny Vicious ja Tom Moulton. Neljä eri versiota: Slinky Vocal, Play-Doe Dub, "U", Me And Boogie ja Tom's Radio Edit.

Louie Louie - Girl Who Seduced The World - Synthicide Records - 1301-1 - 6EUR
Italo-discomaista menoa vuodelta 1987 mukavilla soundeilla (+ COWBELLillä!!!). Kolme eri versiota: Dance Club Mix, Radio Edit ja Instrumental.

Luke Featuring The 2 Live Crew - Banned In The U.S.A. - Luke Records - 0-96440 - 6EUR
Historiapläjäys: Aikoinaan George Lucas nosti syytteen Lukea vastaan (Luke Records tunnettiin aiemmin nimellä Luke Skyywalker Records). Sitten itse levyyn. Eli kyseessä on Banned In The USA sinkku. Kyseinen biisi lainaa aika hyvin Pomon Born In The USA biisiä, joten tämä yhdistettynä 2 Live Crewiin kertoo jo jotain. Neljä eri versiota: Radio Mix, Radio Instrumental, Black Mix ja Percapella. Vuosi oli 1990.

Malcolm McLaren And The Bootzilla Orchestra Featuring Lisa Marie - Something's Jumpin' In Your Shirt - Epic - 2EUR
Kova on taustatiimi: Tuottajina mm. Bootsy Collins, Malcolm McLaren ja Phil Ramone. Remiksiä on ollut vääntämässä Mark Moore ja William Orbit. Kuitenkin biisi on...mitä on. Jonkunlaista "housea" vuodelta 1989. Tässä siis nimikkobiisistä Walk The Body Remix ja toisella puolella toinen biisi: All Night Long. Kannessa joku bpm-tarra.

Man 2 Man - Cuba / Try My Love - ZYX Records - ZYX 5982 - 6EUR
Hahahah! Vittu mikä puku tällä äijällä on kansikuvassa. Sori, mutta ei pysty sanoin kuvailemaan. Tai no yritetään: maastokuviokuosi, jonka värit on keltainen, sininen, oranssi ja punainen. Uskomatonta! Ja naama ihan pokkana :) Cuba biisi ei nyt kovinkaan ihmeellinen ole, mutta B-puolen Try My Love on melko puhdasveristä italoa. Sitä onkin ollut väsäämässä Man Parrish, joten sekin jo kertoo jotain. Mutta tuo kansi edelleen... Voi luoja! Kannen alaosa hieman revennyt (levy yrittää tulla ulos).

Mantronix Featuring Wondress - Got To Have Your Love - Capitol Records - 2CL 559 - 4EUR
Mantronixin hiphop biittejä ja voksuja yhdistelevää housea vuodelta 1989. Taisi olla aikoinaan iso hitti. Kolme eri versiota: Club With Bonus Beats, Hard To Get Rap ja Luv Dub, joista ensimmäisessä tosiaan varsin pätevät bonari biitit. Kannessa pienellä hieman kuulakärkikynää ja leima.

Mantronix - Take Your Time (Remix) - Capitol Records - 060-20 3909 6 - 4EUR
Mantronixin vokaalihousemenoa hänelle ominaisella rikkobiitillä vuodelta 1990. Kolme eri biisiä; Take Your Time (Beat You Down Mix), Got To Have Your Love (Illinois Mix) ja Don't You Want More (LP Version), joista viimeinen nojaa vahvasti tiedätte kyllä mihin sampleen.

Man Two Man - Who Knows What Evil - Break Records - 186134 - 5EUR
Man Two Man, nuo iiiiiihaaanaat homoestetiikan lähettiläät, eli Miki (RIP) ja Paul Zone tässä rallattelevat Ian Levinen ja Fiachra Trenchin tuottamalla (oikeasti) hyvänkuuloisella Hi-NRG biisillä vuodelta 1986. A-puolella voxu veto ja B-puolella Nightmare Dub Mix. Kannet perus Break Records kannet, josta hieman lähtenyt pintaa irti yhdestä kohtaa, kun joku ei ole tykännyt hintalapusta ja päättänyt poistaa sen.

Mariana - Talk About Love - Il Discotto Productions - ART 1069 - 10EUR
Ehkä legendaarisimman italo-disco lafkan, Il Discotton tuotos vuodelta 1986. Kyseessä on tuollainen mid-tempo italo letkeily mukavilla sanoilla. Sisältää kaksi eri versiota: Special D.J. Mix ja Dub Version.

Master Genius - Let's Break - Break Records - 308335 - 3EUR
Megamix tyylinen lätty, joka liikkuu synapopin, disen yms rajamaastoilla. Kaiketi nimestä päätellen breikkaukseen tarkoitettu :) Tuotannosta vastaa Adams ja Fleisner.

Max-Him - Japanese Girl - ZYX Records - ZYX 5350 - 6EUR
Max-Him kertoilee japsitytöstä italon tahtiin. Helvetin kova bassline tässä erittäin kelvossa italobiisissä, joka on maustettu "itämaisella" shitillä. Tiukkaa menoa vuodelta 1985 kahden version voimin, eli: vokaaliversio ja instrumentaali. Kannen apaattisuudesta extrapisteet.

M.B.4 - Ewok Celebration & Star Wars - Il Discotto - ART 1022 - 7EUR
Legendaarisella Il Discotto lafkalla julkaistu italomainen Star Wars levy. Tuotannossa häärinyt Mario Boncaldo ja Marco Marati, joista Mario tunnetaan paremmin puolikkaana duosta Klein & MBO. B-puolelle Do, Do, Phone Me! Kansissa kulumaa.

Mijk van Dijk - More - Superstition - Superstition 2079 - 6EUR
Mijk van Dijkin julkaisu vuodelta 1997. Neljä eri versiota: Original Album Vinyl Version, Snitzer & McCoy MC Dub, Mijk Van Dijk Remix ja Stereo's En Trance Remix (Stereo Jackin remiksaus).

Mirage - The Jack Mixes - BCM Records - BC 12-2009-40 - 2EUR
Miragen perusmeininkiä eli helvetisti biisejä megamix muodossa vuodelta 1987. Levyltä löytyy neljä eri Jack Mixiä, eli Jack Mix #1-3 ja Into The Groove (Medley). Kannessa BPM-merkintä.

Monie Love - Grandpa's Party - Chrysalis - 612 344 - 5EUR
Housahtavaa Monie Love menoa vuodelta 1989. Versiot: Music Mix, Beat Bix ja Seven Inch Mix.

Monie Love - I Can Do This - Cooltempo - COOLX 177 - 5EUR
Voimakkaasti Whispersin klassista "And The Beat Goes On" biisiä samplaava raita, johon Monie Love heittää räpäytykset päälle. Tuottajana on häärinyt DJ Pogo ja Danny D. Vuosi on 1988. Levyltä löytyy Uptown Mix ja Downtown Mix + B-puolella raita Feels So Good.

Monie Love vs Adeva - Ring My Bell - Cooltempo/Chrysalis - 4E
Räppihousea vuodelta 1990. Mitäs tästä nyt enempää osaisi sanoa.

Mr. Lee - Get Busy - Jive - 1274-1-JD - 1EUR
Hiphousehan se rules ja Mr. Leen julkaisu on yksi tämän genren klassikoista suoraan vuodelta 1989! Nimikkobiisistä on mukana neljä eri versiota: Club Mix, Radio Mix, Chicago Mix ja Hit Man's House Mix. Kannessa kulumaa ja levyssä pientä pintanaarmua sekä yksi pahempi skraadu Chicago Mixin kohdalla, joka kuuluu hetken aikaa pienenä särähdyksenä (muutaman kierroksen ajan yhdessä kohtaa).

My Friend Sam Featuring Viola Wills - It's My Pleasure - Network Records - NWKT 47 - 7EUR
Housea vuodelta 1992 tunnetulla Network lafkalla. Vokaalit heittää Viola Wills. Remixeistä löytyy myös hieman garage painotteisempaa menoa. Neljä eri versiota: Andrew Komis Remix, James Bratton Remix, Club Mix ja U.S. Radio Edit.

Natural Selection - Do Anything - WEA International - 4EUR
Downtempo menoa vuodelta 1991. Nimikkobiisistä löytyy seuraavat neljä versiota: Justin Strauss Remix, Just Dubbin Dub, Just Right Mix ja Just Right Dub.

Neville Watson - Bleeding Through/Up Yours - Clone Jack For Daze - C#JFD01 - 8,50EUR
Yhdellä Clonen uusista alalafkoista vastikään julkaistu uusi Neville Watson levy. Tyylillisesti liikutaan Chicago housen ihmeellisessä maailmassa. Kahden biisin lisäksi Up Yoursista löytyy Sergen (Clonen omistajan) ja Gerdin (mm. Amplified Orchestra) jackkaava remix. Kävi kämmi tilauksen kanssa, joten tuli tuplakappaleet. Levy siis koskematon.

New Guys On The Block - On The Dance Floor - Polarvox/Sugar Hill Records - SH-456 - 6EUR
On The Dance Flooria on ollut tuottamassa mm. Sugar Hill lafkan pomon poika Joey Robinson Jr. sekä Instant Funk yhtyeen Bunny Sigler. Tuloksena on hieno diskobiisi, josta pystyy aistimaan hieman 80-luvun electro/hip hop vaikutteita. Vuosi on 1983 ja originaalin lisäksi löytyy B-puolelta Instrumental.

Nomad - Just A Groove - Rumour Records - RUMAT 33 - 4EUR
Nomadille ja ajalleen tyypillistä housea vuodelta 1991. Kolme eri versiota: Orkkis, Vocal Attack ja Rave Mix. Kannen takaosan suuaukko on hieman revennyt, mutta joku on pelastanut tilanteen teipillä, joten ei hätää.

Nush - Nush - ZYX Records - ZYX 6866-12 - 4EUR
Progressiivista housea tjms pienellä tribaali touchilla vuodelta 1992. Neljä eri versiota: Nosh Not Nush Mix, N.Y. Strings Mix, Original Mix ja Venus Future Primitive Mix.

Nu Shooz - Are You Lookin' Somebody Nu - Atlantic - 0-86531 - 6EUR
Uudet kengät? Mitä helvettiä? Synapoppia, acid housea ja ihan tavallista housea oudosti yhdistelevän porukan lätty vuodelta 1988. "Nokkelan" sanaleikin omaavasta biisin nimestä löytyy kolme eri versiota: Club Mix, Club Mix Edit, Acid Shooz Mix. Tämän lisäksi löytyy bonusbiisi, The Truth, jossa mukana myös Maceo Parker. Eikä tässäkään vielä kaikki! Lisäksi löytyy BPM merkintä kannesta ja pari leimaa keskiöistä.

O.C. Connection - Let You Go - Razor Records - RAZR 002 - 5EUR
Housea pienoisella Garage touchilla Brittiläisellä Razor Records lafkalla. Kolme versiota: Travis Nelson Remix, Atlanta Mix ja Basement Mix. Ei tietoa vuodesta.

Off-Shore - I Can't Take The Power - CBS/Dance Pool - 656034 6 - 4EUR
Pianoon ja vokaalikoukkuun (I Can't Take The Power) luottavaa housea vuodelta 1990. Mikäs siinä, toimiihan tuo. Aikoinaan toiminut varmaan vielä paremmin. Kaksi eri versiota. A-puolella Riva-Mix ja B-puolella Aronow-Mix. Keksiöihin merkkailtu BPM-lukemat.

Oliver Cheatham - S.O.S. - Injection Disco Dance Label - 234.747 - 6EUR
Leppoista diskoa vuodelta 1986. Löytyy hienot pianot yms. A-puolen originaalin lisäksi B-puolella on Instrumental Dub Mix.

Oliver Freitag - A----Head - Blackout - 4EUR
Omituista teknoa saksanmaalta vuodelta 2003. Kaksi biisiä: A----Head (Acid H---- Mix) ja 4 The Future.

OST - American Gigolo - Polydor - 2391 447 - 6EUR
Giorgio Moroderin tuottama soundtrack vuoden 1980 mieshuora leffaan. A-puolen karkkina hieno yli kahdeksan minuuttia kestävä Call Me, johon vokaalit kiskaisee Deborah Harry aka Blondie muija. Ehkä eniten Moroderin kultakautta muistuttaa A-puolen viimeinen biisi Night Drive. B-puolella hiukan letkeämpää menoa. Takakannesta on lähtenyt hiukan pintaa pois, ei paljoa kuitenkaan.

Overweight Pooch Featuring Ce Ce Peniston - I Like It - A&M Records - 5EUR
Housea vuodelta 1991. Featuroimassa legendaarinen Ce Ce Peniston. Peräti seitsemän eri versiota, joista kuusi on remiksannut David Morales. Se yksi johon David ei ole sekaantunut on Lp Radio Mix Edit. Remikseissä keyboardeja on hoidellut Eric Kupper.

Listaus jatkuu parin postauksen päässä...
Avatar
#2 • • Micci Guest
Vieläkö tallella? Mulle kaikki...

Marko Laine - Above The Law - Djax Records - DJAX-UP-269 - 8EUR

Marko Laine - Mosaic - Djax Records - DJAX-UP-248 - 8EUR

Marko Laine - Shuffled - Djax Records - DJAX-UP-258 - 8EUR

V/A - Now That's Aciieed - Flim Flam Records - FFR 33002 - 6EUR (sis.mm. Inner City - Big Fun, Humanoid - Stakker, Baby Ford - Chikki Chikki Ah! Ah!, Rickster - Night Moves, jne jne)
Avatar
#3 • • erik Guest
Goddamn!
Noi olis kyllä kelvannu meikälleki...
:009:
Avatar
#4 • • Edited Kalle Karvanen Guest
...Jatkoa:

Pat & Mick - Let's All Chant - PWL Records - PWLT 10 - 3EUR
Michael Zager Bandin Let's All Chant hittiä samplaava biisi vuodelta 1988, jonka takaa tuottajapuolelta löytyy 80-luvun kultasormet: Stock, Aitken & Waterman. B-puolen On The Night jatkaa samoilla linjoilla. Kannet kärsineet aika pahasti + keskiöissä kirjoitusta tussilla.

Patrick Boothe - Never Knew Love Like This Before - Streetwave - STR A 13 2596 - 6EUR
Morgan Khanin Streetwave lafkalla vuonna 1982 julkaistua diskoa. Kannen etiketin mukaan feattaamassa on Earth, Wind & Firen Horn Section ja täytyy kyllä myöntää että toimii. A-puolella orkkis ja B-puolella Instrumental.

Patrick Hernandez - Born To Be Alive - Aquarius - AQS YL 156 - 6EUR
Discoa koko albumillisen verran vuodelta 1979. Tunnetuin biisi on mukavasti rullaava nimikkoraita, mutta hyvin ne muutkin biisit pintansa pitää. Levyssä pintanaarmua, mutta ei mitään pahempaa.

Paul Parker - Too Much To Dream - Sound Of Scandinavia - SOSLP 115 - 6EUR
Patrick Cowleyn tuottama albumi vuodelta 1983. Tiukkaa syna/bassline tykitystä seitsemän raidan verran. Sisältää mm. hittibiisit Shot In The Night ja Right On Target. Toimii kuin Paulin rintakarvat kannessa! Levyssä hieman pintanaarmua ja kannet vähän kuluneet, mutta ei mitään vakavampaa.

Peter Brown/The J. Geils Band - Can't Be Love/Do It To Me Anyway/Freeze Frame - Unidisc - SPEC-1534 - 4EUR
Tupla A-puolinen levy, sisältäen diskoa molemmin puolin. Bändit ja biisit ovatkin jo tuossa ylhäällä. A-puoli on alunperin vuodelta 1980 ja AA-puoli vuodelta 1985. Itse levy on vuodelta 1991.

Phoneheads - Peak Position - Infracom! - Promo - IC 041-1 - 3EUR
Alunperin tuplana kulkenut promo on jossain matkan aikana kutistunut vain yhdeksi levyksi. Eli vain toinen levy mukana ja siitäkään mulla ei ole hajua kumpi se on. No jos jollekin kelpaa niin nopeaa rumpubassoa tiedossa parin biisin verran + yksi letkeämpi biisi. Vuosi oli 1999.

Pianoman - Blurred - FFRReedom Records - TABX 243 - 4EUR
Blurria lainaava biisi vuodelta 1996. Liikutaan jossain housen ja/tai progressiivisen housen maastoissa. Neljä eri versiota: Pianoman Original Club Mix, P.C.P Classic Piano Mix, Hed Boys Seka Mix ja Hed Boys Move To The Groove Seka Dub. Kahden viimeisen Hed Boys remixin tekijä tunnetaan paremmin nimellä Joey Negro.

Prince - When Doves Cry - Warner Bros. Records - 920 228-0 - 7EUR
Princen yksi parhaimmista vuodelta 1984. B-puolella 17 Days, mutta A-puolen nimikkoraita on se juttu! Hieno syntikkapoppi biisi, jossa on herkät sanat :)

Prince Charles And The City Beat Band - Beat The Bush - Virgin - VS 610-12 - 9EUR
Hakkaa puskaa! Hienoa funkkia, electroa ja synapoppia yhdistelevä maxi vuodelta 1983. Upeaa rullausta. Versioista löytyy: Originaalin yli yhdeksän minuuttisen version lisäksi melkein yhdeksän minuuttia kestävä B-puolen versio Mixers De-lite ja Bonus Beats. Keskiössä toisella puolella pienehkö leima ja kanteen kirjoitettu BPM, joka näyttää olevan 120.

Princess Ivori - Wanted - Supreme Records - SUPET 163 - 5EUR
Perinteistä 90-luvun alun tyttöräppiä/low tempo electroa. Kolme eri versiota: Mantronix Remix, N.Y. Twilight Mix ja Club It 90 Version. Eka versio on, yllätys yllätys, Kurtis Mantronixin remiksaama. Kannesta puuttuu hieman paloja pinnasta muutamasta kohtaa.

Priscilla - Save Your Love - Streetheat - STH 12319 - 6EUR
Jännä yhdistelmä italoa, discoa sekä eurohousea hyvällä tavalla ja maulla. Vuosi on hämärän peitossa, mutta jotain 80-luvun loppua eletään. Kaksi eri versiota: Original ja Instrumental.

Quartz - Distant - Burning Records - D 001 - 7EUR
90-luvulta haiskahtavaa housea. Löytyy neljä eri miksiä: Organic Mix, D's Dub Mix, Pacha Club Mix ja D's Club Mix. Mukaan mahtuu niin dubimpaa kuin hieman garage vetoistakin menoa. Voxut heittää Lisa Jane.

Queen Samantha - The Queen Samantha - SOS Recording - SOSLP 014 - 3EUR
Hyvää diskoa albumillinen jostain 1980-luvulta. Hauskana faktana takakansi sanoo että: "Listening test by Pioneer hi-fi system", joten pitäisi olla timmiä soundillisestikin! Kannet totaalisen hajalla, etukannesta puuttuu pala ja takakansi on revennyt, levy kuitenkin ok.

RAF - I Don't Want To Lose You - Carrere - 6168426 - 5EUR
A-puolen nimikkoraita on hieman italolta kuulostavaa diskomeininkiä vuodelta 1985. Tässä(kin) tapauksessa se karkki kuitenkin löytyy B-puolelta, jossa biisinä on Black And Blue. Aivan helvetin loistava ralli, jonka rumpupuoli on kyllä esimerkillisen hyvin hoidettu. Kansissa tussimerkintä ja kulumaa.

Ralphi Rosario/Fingers Inc - U Used To Hold Me/Washing Machine - Trax Records - TRX BTB-001 - 10" - 7EUR
Kaksi ehdotonta klassikkoa samalla 10":lla! Kyseessä vuoden 1996 painos Traxin britti sidekickiltä. Biiseistä itsessään on turha sanoa mitään, kaikkienhan nämä pitää tietää ja jollet jo tiedä niin tässä oiva tilaisuus sivistää itseäsi. Kannessa maininta että sisällä: "free record box sticker", mutta yllätänkö jonkun jos sanon, että joku kieromielinen on pöllinyt tämän!

Rapination And Kym Mazelle - Love Me The Right Way - Arista - 74321 128091 - 6EUR
Housea vuodelta 1992. Studiossa on häärinyt Kymin lisäksi Rapino Brothers. Neljä eri versiota: The Real Rapino 12" Mix, Gee & Professor 7" Mix, Bollente Mix ja Angelino's Tekniko Mix. Keskiöihin on merkkailtu söpöllä vihreällä tussilla jotain.

Rozalla - I Love Music - Epic - 659893 6 - 6EUR
Remiksejä löytyy! Levyllä on kuusi raitaa joista kaksi on remiksannut itse Roger Sanchez, kaksi Development Corporation, yhden Stonebridge ja yhden Rhythm Inc. Senpä takia tyyleissäkin löytyy aina normaalista housesta discompaan soundiin kuin garage houseenkin. Kannessa lukee että tämä on irroitettu Carlito's Way leffan soundtrackistä. Vuosi on 1994.

Rozalla - This Time I Found Love - Sony Music Entertainment - 5E
Klubeille päin kallistuvaa housesoundia vuodelta 94. Sisältää Beatmastersin remiksin.

Sa-Fire - Boy, I've Been Told - Mercury (US) - 870 514-1 - 6EUR
Electromaista menoa vuodelta 1988. A-puolesta tulee etäisesti mieleen Shannon, Trinere tai Debbie Deb. B-puolella Latin Rascal pistääkin hirvittävän copy paste menon päälle ja pätkii biisiä mielenkiintoisesti. Versiot ovat siis: Club Mix, 7" Version, Rascal Dub ja Two In A Room Dub.

Sandra - Paintings In Yellow - Virgin - 4E
Sandran äijä Michael Cretu edelleen tuottajan puikoissa. Ei yllä ihan The Long Play:n tasolle, mutta taattua Sandraa kuitenkin luvassa.

Savage - Celebrate - Emergent Records - EMRX 104 - 10EUR
Italoa vuodelta 1986. Sisältää normaalin pidemmän version ja Radio Version. Kannessa kulumaa.

Seal - Crazy (The William Orbit Remix) - ZTT - ZANG 8 TX - 7EUR
Haulikolla naamaan ammutun määkijän biisi paranneltuna William Orbitin toimesta. Vuosihan on 1990. Versioista löytyy: William Orbit Remix, Accapella Mix, Do You Know The Way To LA Mix ja Chick On My Tip Mix. Ihan kreisiä.

Secret Service - Greatest Hits - Sonet Grammofon AB - SLP-2715 - 6EUR
Ruotsin synapoppi ihmeen kootut hitit 80-luvun alusta. Sisältää mm. Flash In The Night, Ye-Si-Ca, Ten O'Clock Postman jne jne.

Secret Service - Let Us Dance Just A Little Bit More - Extended Dance Mix - Sonet - SEC-9 - 7EUR
Ruotsin synapoppi ylpeys Secret Service paukuttelee sitä itseään, eli synapoppia vuoden 1985 tyyliin! Tiukasta biisistä löytyy neljä eri versiota: Extended Dance Mix, 7" Single Version, Early Version ja Very Very Late Version. Kanteen on joku vedellyt BPM merkinnät ja kirjoitellut "ei toimi". Saanen olla eri mieltä.

Secret Service - Say, Say/Medley - Sonet Grammofon AB - SEC-12 - 4EUR
Ruotsin synapoppi ihme jatkaa vuonna 1987 samoilla hyväksi havaituilla linjoilla kuin aiemminkin. A-puolelta löytyy letkeä Say, Say biisi ja B-puolelta Medley Secret Servicen kovimmista hiteistä (mm. Let Us Dance Just A Little Bit More, Ye-Si-Ca, Flash In The Night jne). Kannessa ringwearia ja levyn keskiössä leima.

Sigue Sigue Sputnik - Success - Parlophone - 12 SSS 3 - 5EUR
SSS:n myöhempää tuotantoa joka on lähtöisin 80-luvun hittikolmikolta Stock, Aitken & Waterman. A-puolelta löytyy nimikkobiisin Extended versio, B-puolelta 7" Mix ja bonaribiisi Frankenstein Cha-Cha-Cha, jossa kunnon bassline kierrätystä aiemmasta hitistä. Hämmentävää porukkaa. Kannessa leimaa, BPM:ää, kuulakärkikynää ja kulumaa. Kaikkea kuitenkin aika pienellä ja vähän.

Silver Pozzoli - Chica Boom - RCA - PT41452 - 6EUR
Silver Pozzolin niitä parempia italobiisejä vuodelta 1987. Versioista löytyy normaalin voxuversion lisäksi Instrumental ja 7" Version.

Simone - My Family Depends On Me - EastWest Records America - 0-96261 - 6EUR
Strictly Rhythm Recordsilta lisensoitua garage (?) housea vuodelta 1991. Neljä eri versiota: Club Vocal Mix, Dependant Instrumental Mix, Family Club Vocal Mix ja Dub Instrumental Mix. Lisäksi löytyy Acapella. Levyn keskiöön on vedetty tussilla bpm merkinnät.

Soft Cell - Tainted Love/Where Did Our Love Go - Vertigo - 7EUR
Vuoden 1981 hittibiisi ja klassikko. Alunperin Gloria Jonesin raita, josta Soft Cell teki oman syntikkaversionsa. Myöhemminhän tätä biisiä ovat raiskanneet useat eri tahot aina androgyyneihin asti. A-puolella yhdistelmä Tainted Love ja Where Did Our Love Go. B-puolella Tainted Dub (Incorp. Where Did Our Love Go).

Soul II Soul - A Dreams A Dream - 10 Records - 5EUR
10 Recordsilla julkaistu housettelu, jonka on tuottanut Jazzi b & Nellee Hooper.

Soul II Soul - People - Ten Records - 6EUR
Jazzie B:n ja Nellee Hooperin Soul II Soul bändin melko sielukasta housea vuodelta 1990. Sisältää 12" Mixin ja Alternative #2 version jonka on remiksannut Timmy Regisford.

Steve Summers - Shake The House - Clone Jack For Daze - C#JFD02 - 8,50EUR
Yhdellä Clonen uusista alalafkoista vastikään julkaistu uusi Steve Summers levy. Tyylillisesti liikutaan raaemman Chicago trackin ihmeellisessä maailmassa. Sisältää kolme kovaa biisiä. Kävi kämmi tilauksen kanssa, joten tuli tuplakappaleet. Levy siis koskematon.

Sweet Peach - Disco Fuck/Hard Suck - 99 North - 99 NTH 2 - 4EUR
Dillon & Dickinsin tuottamaa housea/hard housea (ei mitään polccaa kuitenkaan) vuodelta 1995 lontoolaisella 99 North lafkalla. Löytyy saksofonia, väsynyttä vokaalia ja kaikkea ajalle ominaista. Kai joku Angel on aikoinaan tätä soittanut. Kaksi eri versiota/biisiä.

Taco - Got To Be Your Lover - Teldec - 6.20908 AE - 5EUR
Sitä itseään eli italo-diskoa vuodelta 1988. Mukavan oikeaoppinen bassline säestää Tacon herkkiä vokaaleita samalla kun voi ihailla Tacon vitun rumaa kuvaa levynkannessa. Tästä on on Puttin' On The Ritz:t yms paskat kaukana. Kolme eri versiota: Maxi Version, Instrumental ja Single Version. Kannessa hieman kirjoitusta ja levyssä pientä pintanaarmua, joka ei vaikuta soundiin.

Taffy - Once More/Walk Into Daylight - Ibiza Records - IBZ 422 - 7EUR
Sitä itseään eli italo-diskoa kahden biisin (molemmat hyviä) voimin vuodelta 1986. Basslinet, synat ja kitarat laulaa kuten kunnon italossa kuuluukin. Kannet hieman kuluneet.

Taracco - Sultana - 10EUR
Hyvää instrumentaali italoa/Hi-Nrgiä vuodelta 1984. A-puolen pitkän version lisäksi B-puoli tarjoaa "Drums Only" version, joka uhkaa jättää jopa Miami Vicen tunnarin toiseksi kannujen hakkaamisessa. Veikkaisinpa että Alden Tyrellkin tykkää tästä :)

Taste Of Sugar - Hmm Hmm - Subway - SUBWAY 029 - 5EUR
New beattiä tjms vuodelta 1988. Sisältää nimikkobiisistä normaalin version ja Instrumentaalin.

Timebomb - Pump - Digital Dungeon Records - UGBL 1002-1 - (Sininen, yksipuolinen, läpinäkyvä 10") - 7EUR
Aka Scottie Deep. Eli yksipuolinen sininen ja läpinäkyvä levy vuodelta 1995, jossa ko. biisistä Mass Transit Mix. Nimi on enne, eli pumppaavaa housea.

Tina Fabrik - Non Stop - Prism Records - PDS 430 - 7EUR
Nykiläisellä Prism Records lafkalla ulos tullut Tina Fabrikin biisi vuodelta 1982. Perkeleen toimivaa diskoa tiukalla basslinella ja muijavoxuilla! B-puolella Non Stop-Music, eli lätyllä kaksi versiota. Keskiöissä molemmin puolin merkintä "DJ" tai "DT". Voi myöskin olla "OJ" tai "OT". Kannattaa ostaa ja selvittää!

TLC - Get It Up - Epic - 3EUR
TLC:tä vuodelta 1993 Poetic Justice leffasta. Eipä mulla muuta sanottavaa. Kuusi eri versiota: 12" Remix, 12" Hip-Hop Remix, Radio Edit, LP Version, Hip-Hop Radio Mix ja Quiet Storm Mix.

Tribal F.M. - Ye Ye - Suntune - SUT 040 - 6EUR
Nokkelimmat pokkelimmat jo varmaan arvasivatkin että tribaalihousehan tässä vuodelta 1997. Bongoja on enemmän kuin lääkäri määrää ja muutenkin meno on aika alkukantaista. Frank 'O Moiraghi tämän on duunannut. Italiasta hänkin, kuten Cannibal Holocaust, mutta se taas ei liity tähän. Kolme eri versiota: Frank 'O Tribe Mix, Frank 'O Tribal Mix ja Frank 'O Percussions.

Unknown Artist - The World Of Left Foot - Basement 282 - PT04 - 5EUR
Lähes vokaalitonta brittihousea garage touchilla tjms. Aika työkalulevy. Sisältää kolme nimetöntä kappaletta nimettömältä artistilta.

Urban Dance Squad - Deeper Shade Of Soul - Arista - AD-2072 - 5EUR
Ray Baretton tunnetusta originaalista väsätty coveri vuodelta 1990. Melko downtempo fiiliksillä edetään. Sisältää versiot: Dance Mix, Freak Mix ja Single Version. Keskiöihin on vedetty BPM lukemat tussilla.

Urban Soul - Show Me - King Street - KSS 1067 - 7EUR
Legendaarisella King Street lafkalla julkaistua Roland Clarken duunaamaa housejumitusta vuodelta 1997. Sisältää kaksi David Moralesin versiota (Def Instrumental Mix ja Def Club Mix) sekä originaalin.

V/A - Beat This - The Hits Of Rhythm King - Stylus Music/Rhythm King Records - 6E
Rhythm King Recordsin kokoelma sis. mm seuraavat rallattelut: Bomb The Bass - Say A Little Prayer, S'Express - Theme From The S'Express, S'Express - Superfly Guy, Baby Ford - Chikki Chikki Ahh Ahh, Hotline - Rock This House jne jne)

V/A - Comin' From Tha D (Installment 3.0) - Intuit-Solar - ITU-2001 - 6EUR
Detroit electroa kokoelman muodossa, vuodelta 1999. Biisit: Ectomorph - The Haunting (Adult Remix), Le Car - Cinematic-Automatic (Heinrich Muller Remix), Keith Tucker - Face Your Fate (D. Wynn Remix) ja Punisher - Mirage (DJ T-1000 Remix). Sanomattakin on selvää, että näillä biiseillä/remikseillä ei voi mennä metsään. Kannet vaihtuneet jossain matkan varrella, eli tässä levyssä on Installment 1.0:n kannet.

V/A - Dance On It Ooh! You Love It - 2 - Rams Horn - RHR 3465 - 2EUR
Jopas on vammainen nimi levyllä. Kyseessä on yksipuolinen yhteenmiksattu diskolevy legendaarisella Rams Horn lafkalla. Mukana mm. Loleatta Holloway, First Choice, Man Parrish, Boys Town Gang, Paul Hardcastle jne jne.

V/A - Get Up And Dance - Polarvox - 2x12" - 6EUR
Polarvoxin tiukka 80-luvun kokkari johon on lyöty italoa, räppiä jne. Levyn biisit ovat maxi versioita (eli pitkiä, ei mitään edittejä). Ainakin seuraavat viisut löytyvät: Evelyn Thomas - High Energy; Gina X - Drive My Car; Grandmaster, Melle Mel And Furious Five - We Don't Work For Free; Paul Hardcastle - Guilty; Evelyn Thomas - Masquerade; Flying Lizards - Sex Machine; Grandmaster And Melle Mel - White Lines jne...

V/A - It's In The Mix - Streetheat - STH 5001 - 4EUR
Omituinen levy. A-puolella on neljä biisiä, jotka on miksattu yhteen, kuitenkin niin että itse biisit soivat pitkään, myös siinä kohtaa missä biisi vaihtuu toiseen. A-puolen biiseistä kaksi on Jimmy Bo Hornea: Spank (85' Remix) ja Let's Do It (85' Remix). Lisäksi A-puolella on Eruptionin Where Do I Begin (Dutch Remix). Päräyttävin A-puolen biiseistä on kuitenkin Latin Rascalsien Axel F. (Hammer Edit). Biisissä joku jamppa räppää Eddie Murphystä ja sen urasta. Todella omituinen kappale. B-puolelta löytyy Newcleusta. Let's Jam on saanut uuden muodon New Remix nimellä. Ei paha, mutta omituinen versio tämäkin. B-puolen päättää Its In The Mix miksaus, jossa onkin kaikki edellä mainitut ja Bustin - Think (About It) megamix meiningillä.

V/A - Music From The Motion Picture Foxes - Casablanca Record & Filmworks, Inc. - CALP 5056/CALP 5057 - 2x12" - 12EUR
Tuplalevy Foxes leffasta vuodelta 1980. Giorgio Moroderin kasaama levy, johon hän on tehnyt myös osan musiikista. Löytyy Donna Summerin On The Radiota, jotain perusrokkia, Cheriä (yök, vaikka onkin aika jeppis biisi tässä), Giorgio Moroderin Hollywood Dreams, joka on aika hyvä, Janis Ianin Fly Too High, mikä on jo todella hyvä (tästä muuten löytyy samalta levyltä instrumentaali), mutta... Potin räjäyttää totaalisesti Giorgio Moroderin Valley Of The Dolls (Instrumental) biisi. Voi jumalauta miten tiukkaa groovailua yli 10min ajan! Moroderia parhaimmillaan. Tätä biisiä ei saa mistään muualta kuin tältä tuplalta ja sen takia kyseinen levy itsessään on hankkimisen arvoinen! Kannessa kulumaa.

V/A - Rap Attack II - SOS Recordings - SOSLP 113 - 6EUR
Kohtuu laimeista kansista huolimatta, hemmetin kova kokkari ajalta jolloin beatboxit pauhasivat ja äijät pyörivät päällään, eli old school hiphopia. Täynnä klassikoita, mm: Grandmaster & Melle Mel - White Lines (Don't Do It), Sugar Hill Gang - Giggalo, West Street Mob - Break Dance-Electric Boogie, Grandmaster Flash - New York New York, Melle Mel & Duke Bootee - Message II, Sugar Hill Gang - Kick It Live From 9 To 5, jne...

V/A - The Best Of Italo-Disco Vol. 12 - 2x12" - ZYX Records - ZYX 70012 - 9EUR
Klassisen ZYX:n Best Of Italo-Disco sarjan 12:sta osa tuplavinyylinä. Sisältää sitä itseään eli italoa. Tekijöistä mainittakoon muun muassa: Brian Ice, Dana, Aleph, Mike Francis, Barbara jne jne.

V/A - The House Sound Of Chicago - Megamix Vol. 1 - The Dance-House-Power-Remix - BCM Records - D.J. 33-1006-45 - 5EUR
Upeisiin gatefold kansiin verhottu levy, jolla on miksattuna useita hittibiisejä putkeen (mm. Jack Your Body, Mystery Of Love, Love Can't Turn Around jne). Vocal Megamixejä löytyy kaksi kappaletta: Latin Mix ja Jackin' Mix. Levyn kovin veto on kuitenkin Dub Intrumental Version, josta on karsittu turhat vokaalit pois, jolloin rajat missä biisit vaihtuvat hieman hämärtyy ja kyseistä 8 minuuttista raitaa voi luulla melkeinpä omaksi kappaleeksi.

Vanilla Ice - Ice Ice Baby - SBK Records - 060-20 4112 6 - 6EUR
Klassikko vuodelta 1990! Yksi parhaimmista basslineista ikinä! Nuff said! Levyllä kolme eri versiota: Club Mix, Radio Mix ja Radio Mix Edit.

Velore & Double-O - Your Ugly - Ten Records - TENT 183 - 2EUR
Ten Recordsin synkkiä hetkiä. Hiphoppia joka kertoo tarinaa jostain rumiluksesta. Okei räpit vielä menettelee, mutta wannabe Run DMC taustat tjms ilman skillsejä on viimeistään ne mitkä kusee naamalle. Sinua on varoitettu :)

Velvet Lipps feat. Rose Zone - French Kiss - Beam Records - 2E
Kyllä. Kyseessä on aikas törkeä ripoff Lil Louisin klassikosta. Ei mitään ihmeellistä taivaan alla. Bonuksena ehkä eniten koviten isoin keskiö ikinä!

Victor's Revenge - I Don't Know - Razor Records - RAZR 004 - 4EUR
Laatuhousea jostain 1990-luvulta. Tyylinä on tuollainen Razor Recordsille tyypillinen vokaaliton meno. Kaksi eri versiota: Basement Mix ja Travis Nelson's Ignorant Mix.

Village People - Y.M.C.A./In The Navy - Old Gold - OG 4091 - 7EUR
Kahdesta ehkä homoimmasta biisistä ikinä pitkät versiot. A-puolen Y.M.C.A. vetelee kevyet 6:47 (nimetty Disco Mixiksi) ja B-puolen laivastoaiheinen biisi 6:21. DJ ystävälliset alut kuuluvat asiaan. Julkaistu maineikkaassa Old Gold sarjassa.

Walter Carlos - A Clockwork Orange OST - Warner Bros. Records - BS 2573 - 7EUR
Hyvä kirja, hyvä leffa ja hyvä soundtrack. Walter on ympännyt klassisiin sovituksiinsa mukavaa elektronisen kuuloista soundia. Tietenkin aina voi kuunnella Singin' In The Rainia tai William Tell Overturea riippuen tekeekö mieli hakata joku vai panettaako. Kansi teipattu alaosasta ja levyssä hieman hiusnaarmuja, ei kuitenkaan mitään snap, crakle & pop juttuja, mutta ottaen huomioon musan luonteen nämä voivat kuulua hiljaisemmissa kohdissa.

Watergates - Never Gonna Give You Up - Bump 'n' Hustle - Promo - 6EUR
Brittihousea vuodelta 1992. Janette Sewell heittää A-puolen Club Mixissä voksut. B-puoli onkin omistettu instrumentaalille. Kyseessä siis promo.

Weather Girls - It's Raining Men/I'm Gonna Wash That Man Right Outa My Hair - Old Gold Records - OG 4022 - 4EUR
Läskien mimmien disehittibiisi vuodelta 1982. B-puolella toisen dise I'm Gonna Wash That Man Right Outa My Hair.

Wham! - Wake Me Up Before You Go Go - Epic - TA 4440 - 6EUR
Pojan joka tykkää kosketella poikia julkisilla paikoilla kovin bändi ja tässä varmastikin heidän tunnetuin synapoppi/poppi biisinsä vuodelta 1984. Nimikkobiisistä löytyy normaaliversio ja instrumentaali. Bonarina A Ray Of Sunshine biisi. Kannessa kulumaa.

Wizz - Get Fuzzed Up - Curve/Round Recordings - 6EUR
Levis mainoksesta tuttua musaa vuodelta 1999. Genreä on vaikea määritellä, mutta menee johonkin funky house big beat linjalle. Enpä tiedä. Mixeissä löytyy: Supermuff Bigfuzz Mix, Fast Fix Mix ja Deluxe Electric Mistress Mix.

Yazz - Where Has All The Love Gone - Big Life - BLR8T - 5EUR
Yazzin euro/acidhousemainen biisi vuodelta 1989, josta löytyy A-puolelta Ghetto Mix ja B-puolelta U.S. Extended Remix. A-puolen remixistä vastaa Mark Saunders ja B-puolesta The Beatmasters. Kannessa BPM merkintä.
Avatar
#5 • • Kalle Karvanen Guest
Läjä levyjä lisätty! Jos joku kiinnostaa niin toimikaa kuten ekassa postauksessa on neuvottu.

Jos en vastaa privoihinne niin älkää hätääntykö, mulla on hiukan kiirettä loppuviikosta joten vastaus voi venyä aina sunnuntaihin saakka. Aina yhtä epäreilu first come, first served otetaan kyllä huomioon :)
Avatar
#6 • • ipe Guest
Yazoo - Upstairs At Eric's - Mute Records - 6E

mulle tää. laitan privaa.
Avatar
#7 • • Micci Guest
Oliko tää
> V/A - Now That's Aciieed - Flim Flam Records - FFR 33002 - 6EUR
Sis.mm. Inner City - Big Fun, Humanoid - Stakker, Baby Ford - Chikki Chikki Ah! Ah!, Rickster - Night Moves, jne jne



---vielä tallella?
Avatar
#8 • • Kalle Karvanen Guest

Oliko tää


> V/A - Now That's Aciieed - Flim Flam Records - FFR 33002 - 6EUR
Sis.mm. Inner City - Big Fun, Humanoid - Stakker, Baby Ford - Chikki Chikki Ah! Ah!, Rickster - Night Moves, jne jne



---vielä tallella?



Juu on, pistin sulle privaa
Avatar
#9 • • djsakke Guest
ihan tasta ohimennen voisin mainita kun tuolla pohdit etta mita genrea tuo "harri - phuxache" edustaa. tuohan on juurikin tyypillista ensimmaisen progressive house -aallon matskua, oliko nyt 93 vai 94 julkaistu. ei siina mitaan hyva biisi, loytyy omastakin hyllysta, jatkakaa. harmi ettei nyt ole varaa sijottaa levyihin, tuossa on hyvia plattyja.
Avatar
#10 • • Kalle Karvanen Guest

ihan tasta ohimennen voisin mainita kun tuolla pohdit etta mita genrea tuo "harri - phuxache" edustaa. tuohan on juurikin tyypillista ensimmaisen progressive house -aallon matskua, oliko nyt 93 vai 94 julkaistu. ei siina mitaan hyva biisi, loytyy omastakin hyllysta, jatkakaa. harmi ettei nyt ole varaa sijottaa levyihin, tuossa on hyvia plattyja.



Joo se on hiukan vaikeeta mulle miettiä noita genrejä koska yleisesti ottaen jaan musiikin hyvään ja huonoon. Siksi noi voikin olla hiukan hassusti ilmaistu. Hyvä että tuli tämäkin selväksi :)
Avatar
#11 • • espoo_rumpshaker Guest
Thomas Bangalter - Trax On Da Rocks - Roule - 6E

gimme gimme - are you interested in trades too or sale only?
Avatar
#12 • • Kalle Karvanen Guest

Thomas Bangalter - Trax On Da Rocks - Roule - 6E

gimme gimme - are you interested in trades too or sale only?



You got pm!
Avatar
#13 • • Kalle Karvanen Guest
Muutama levy lisätty.
Avatar
#14 • • Edited wyvern Guest
Mulle seuraavat jos ovat viellä jäljellä :)?

Donna Summer - I Remember Yesterday - Casablanca - 6E
Divine - Walk Like A Man/Man Talk (HUOM: 7"!) - Polarvox - 4E
Baby Ford - Children Of The Revolution - Rhythm King Records - 10EUR
Patrick Hernandez - Born To Be Alive - Aquarius - 5E

Vastailetko maililla: [email protected]x
Toimitus vois olla jossain täällä turun kauniissa ympäristössä.

edit: vaino hullu kaveri poisti maili osoitteen
Avatar
#15 • • Aulis_G Guest
Saitko PM:ää? Tais olla jotain smäidää tossa lähetyksessä...
Avatar
#16 • • Kalle Karvanen Guest
Hiukan levyjä taas lisäilty
Avatar
#17 • • Kalle Karvanen Guest
Läjä levyjä lisätty!
Avatar
#18 • • Kalle Karvanen Guest
Lista päivitetty ja muutama levy lisätty mm. Junior Vasquez - X ja Hysterix - Talk To Me.
Avatar
#19 • • Kalle Karvanen Guest
Päivitystä listaan ja lisää levyjä myyntiin.
Avatar
#20 • • Kalle Karvanen Guest
Päivitys ja lisätty mm:

Haus-Mylly - Remix Schysteemi - Power
Kid Loops - Alien Resident/Digital Beatdown - Filter
Tangerine Dream - Tangram - Virgin Records
Van Basten - Lizard King - Brute Records
Key To Life Featuring Monica Hughes - Faithful (Is It Whatcha Want) - Sub Urban