89 posts, 5 pages, 15,285 views
No, ainakin saatiin taas Plattariin yksi turha valitus- ja höpinäthreadi lisää ennen kuin edes asiasta oli sen kummemmin mitään tarkkaa tietoa.
Tossa ois Mr Välimäelle aika hyvä paikka saada se viimeinen, puuttuva tähti...
Kieltämättä Kaivohuoneella olisi potentiaalia Michelin-ruokapaikaksi sopivalla henkilökunnalla, mutta Suomen kovin syrjäinen sijainti tekee monet raaka-aineiden hankinnat mahdottomiksi.
muistikuvani mukaan stadissa toimi yksi kolmen tähden michelin-ravintola 90-luvun puolivälin tienoilla
ei mahdottomaksi kai kuitenkaan? muistikuvani mukaan stadissa toimi yksi kolmen tähden michelin-ravintola 90-luvun puolivälin tienoilla, eli eiköhän se mahdollista olisi, jos tahtoa riittää.
Mm. useat suomalaiset ravintoloitsijat ja alaa läheltä seuraavat ovat moneen kertaan vakuutelleet kolmen tähden olevan näin syrjäisessä maassa mahdottomuus. Pitkät etäisyydet tavarantoimittajiin ja pienet volyymit ovat tähän syynä.
Esim. Chez Dominique on jo ravintolana niin pieni, ettei heillä yksinkertaisesti voi jäädä rahaa kolmeen tähteen vaadittavaan tuotekehittelyyn. Lisäksi kolmen tähden ravintolan miljööltä vaaditaan ainutlaatuisuutta, jota ainakaan ravintolan nykyinen sijainti ei pysty tarjoamaan.
koittakaas herkkusuut valita haluutteko lisää bilemestoja vai tähtiä :p
Voin vaan naureskella täällä, jotkut tietävät miksi. :D
Nauretaanko yhdessä?:003: :001:
Kaivo ei koskaan mielestäni ollut mikään hirveän mukava biletila. Sisustus ei ole kovin klubimainen, mukavia istumapaikkoja on vähän ja paikka lahoaa pystyyn. Tilana hyvin otollinen bileille, iso tanssilattia ja chillipuoli, mutta ei yhtään viihtyisä. Screenin ihmiset on nähnyt kohtalaisesti efforttia tehdäkseen paikasta paremman näköisen, siitä pisteet, mutta eipä sitä voi täysin muuttaa.
Remontti tulee mielestäni hyvin tarpeeseen. Kuten sanoin jo aikaisemmin, paikka tosiaan tuntuu lahoavan. Kaivon bileiden jälkeen vaatteet haisevat sen perinteisen tupakan lisäksi aina homeelle ja Kaivolla on aina jotenkin todella tunkkanen ilma.