kreikka

7 posts, 1 page, 2,188 views

Avatar
#1 • • Edited Genepool Guest
mannerkreikasta ei löytynyt omaa topikkia joten tässä sellainen. poikkesin pikaisesti ateenassa ja thessalonikissa ja totesin että kreikan klubiskene ei todellakaan ole saanut ansaitsemaansa huomiota maailmalla...

ateenassa mesta oli plus soda, osoitteessa ermou 161. vetää n 1500 ihmistä ja on kuulemma aina täynnä, tanssilattia on mageesti monessa eri tasossa, parvella upottavia sohvia ja esitanssijat tolkuttoman ööö, esteettisiä ;) kreikkalaisen ruuan yliannostuksesta johtuen pääsin itse klubille vasta puoli kahden maissa, jan carbon oli just lopettelemassa ja nick warren aloitti, ja yleisö meni täysin pähkinöiksi :eek:

bileet kestää niin kauan kuin jengi pysyy tolpillaan, me lähdettiin nuquu 09.30 ja kahjot kreikkalaiset jäi vielä bailaan residenttinsä kanssa :001: plus sodaan on lähiaikoina tulossa ainakin desyn masiello, saeed & palash ja dave seaman, lisäinfoo http://www.plussoda.com

thessaloniki taas teki vaikutuksen epävälimerellisellä siisteydellään. bileet oli sunnuntaina ja paikassa nimeltä venue thessaloniki, jonne oli ihan järkyttävä jono jo iltakahdeksalta! venuessa on jo soittanut mm burridge, pappa, deep dish, seaman, kleinenberg, tomiie ja lawler... ei oikein vakuuta :001: klubille mahtuu hilpeät +2000 ihmistä ja tila toimii loistavasti, ääni on hyvä ja screenit ja valtavat kyntteliköt tuo vähän glamouria.

paikalliset on kerrassaan ihania ja vieraanvaraisia, tarjoamassa kaikille kaikkea mahdollista koko ajan, mikä tietysti johtaa siihen että kaikki ovat loppuyöstä onnellisesti solmussa :010: posse on todella hyvin messissä, tuntuvat tietävän kaikki biisit ja osaavat käyttäytyä. englannilla pärjää hyvin, ja nyt siellä osataan myös muutamia suomenkielisiä hävyttömyyksiä :D

mestan kotisivut on http://www.venue-thessaloniki.com ja meitsin bilearvostelu löytyy osoitteesta http://www.xpander.nl > party reviews.

eli kaikki kreikkaan ilman ennakkoluuloja, hävittämään ne lapsuuden pakettilomien aiheuttamat "mjitä kuulu, osta kalja" traumat. multa saa paikallisten promoottorien ja bailaajien yhteystiedot jos haluaa asiantuntevaa seuraa :)
¡ Previous post about a year ago !
Avatar
#2 • • Kair Guest
oiskohan kellään sit tietoa ateenan levykaupoista sekä muista klubeista/bileistä? oon lähössä 20. päivä.
google ei hirveästi ainakaan mulle kertonut.
Avatar
#3 • • Genepool Guest
kreikkalaiset ei paljon netista perusta mut taa on varmaan paras saitti

http://www.clubzone.gr

venue varkizas nakyy olevan nick warren ja jan carbon 24.9. ja jos haluat tsekata euroopan tan hetken kuumimman bilemestan niin hoidat itsesi mykonokselle: http://www.cavoparadiso.gr

taal on ollut ainakin sasha, morales, tod terry, cattaneo, rampling, warren, zabiela, howells, seaman, ll vega ja lawler n kuukauden sisalla eika puitteetkaan jata paljon toivomisen varaa :cool:

40.jpg

hago!
Avatar
#4 • • Tapsa Guest
:hearts:
Avatar
#5 • • Moraani Guest



jos haluat tsekata euroopan tan hetken kuumimman bilemestan niin hoidat itsesi mykonokselle: http://www.cavoparadiso.gr



Joojoo, oon joskus nuoruudessani ollut viikon Mykonoksella ja oli kyllä aivan helmi paikka, vaikka Kreikka turismilla täytetty lihapullapaikka onkin. Silloin Mykonoksella oli pääasiassa saksalaisia ja italialaisia paikallisten lisäksi ja oli kyllä aikamoista meininkiä, eikä suomea silloin ainakaan kuulunut, mikä taas on meininki jossin Rhodoksella yms. Käytiin useampaan otteeseen juuri tuolla cavoparadisossa. Tuli kyl nyt niin nostalgiset fiilikset että. Auringonnousussa rannalla bailaten uuu!
Avatar
#6 • • Kair Guest
kiitokset tiedoista.

ateenaan on nyt perehdytty jonkin verran.
tähän aikaan vuodesta oli hieman hiljaista klubi tarjontaa.
looppimättöteknoa ja progea oli tarjolla.
joten ei tullu tällä kertaa kummemmin isoja klubeja tarkastettua.

levykaupoista voisin suositella:
exarhian alueella.
discobole (Harilaou Trikoupi 17 www.discobole.gr).
house, techno, dnd, hiphop...
asiantuntevaa henkilökuntaa ja hyvät kuuntelu mahdollisuudet.
määrällisesti hieman pienempi kuin streetbeat levyvalikoimaltaan.

Rock & Roll Circus (Sina 21).
soul, funk, disco, old school rap, jazz, new wave....
samantapainen kuin black & white helsingissä mutta laajemmalla ja halvemmalla soul valikoimalla.
Omistaja on erittäin mukava hahmo ja osaa hommansa.

Monastirakissa (metro pysäkin läheisyydessä) on sunnuntaisin kirpputori jossa oli aika paljon levyjä myynnisä ja lähistöltä löytyy Ifestou katu, jolta löytyy monta levykauppaa joissa kannattaa käydä pengomassa erittäin halpojen hintojen takia.

kaikki kaupat löytyvät helposti kartan ja helpon metro verkoston avulla.

tuossa vielä linkki ateenan levykauppoihin:
http://www.harrys-athens-greece-guide.com/cultural-rare-record-stores-vinyl-athens.asp
Avatar
#7 • • Villa Guest
Mulla oli päivä aikaa Ateenassa enkä löytänyt yhtään levykauppaa! Jos tuon Discobolen olisin löytänyt, niin olisin varmaan seonnut ja jäänyt sinne!!

Asiasta vähän toiseen,
kyselin tuosta Thessalonikista ennen siellä käyntiä eräässä pienemmässä kylässä ja tapasin yhden ruotsalaisen tytön, enkä muistanut millään kaupungin nimeä (parin amstelin/heinekenin jälkeen) ja sekin, kuten monet muutkin sanoo tuon paikan jotenkin "Saloniki", "Salonika"?.. Mistä tuo tulee? Onko joku lyhennys vai?

Sitten tuli mieleen että Serresissä erään kadun kulmassa (punaset tai siniset valot tekstissä) oli joku siisti melko pieni klubi-kahvila, jotain klassikko-housea soittivat. Ja vaikka paikka ei ollut mikään suuri, tunnelma oli hieno. Sattuuko joku tietämään paikan?

Ei voi kyllä mitään, tuonne on päästävä takaisin vaikka viimesillä rahoilla.

:hearts: