Hubi's loopback device...

3 posts, 1 page, 1,079 views

Avatar
#1 • • Edited 029 Guest
joop, probleemi on seuraavalainen...

Vanhana FT2-äiäjänä nää Midihommat ja kompin kasaaminen sekkarilla tuntuis olevan träkkerin verrattuna vain "melkein jees" ja tyhmää korvikkeen etsintää... Tahtoisin siis nyt saada esim Renoisen ( koska se tukee melkein kaikkia selkärangasta tulevia ft2-käskyjä) ladattavissa olevan version synkattua Cubaseen.

En tarvii mitään asio-shittiä tähän vaan pelkästään sen et jos tekee esim breikkejä niin biisit on synkissä kun kelaa eli tukis SPP:tä. Renoisen vapaasti ladattavissa oleva versio käsittääkseni tekee tän... (?)

Tahtosin kuitenkin kuulla joiltakin kokeneilta miten tää kannattais oikeesti tehdä... Midipiuhoja en oikeestaan voi juuri nyt irrottaa hardiksesta ja laittaa johtoo vaan ulostulosta sisäänmenoon ja synkata sekkareita tällä tavalla vaan tahtosin tähän ongelmaani ihan virtuaalisen midiportin, joka toimis oikeesti.

Onko kellään (suht) idioottivarmoja kokemuksia et toimiiko vaikka hubi's loopback tai vastaava virtuaalinen midiporttimeininki hyvin XP:ssä ja esim Cubase SX:n tai vastaavan (logic ...) sekkarin kanssa??

oon koittanut saada tällästä setuppia futaan jo muutaman viikkoa ilman onnistumista, eli...

All help appreciated... ;)
Avatar
#2 • • txgov Guest
Hubi's loopback ei kait ainakaan toimi millään W2K:ssa XP:stä en tiedä. Oletkos kokeillut Midi Yokea?

http://www.midiox.com/

-T
Avatar
#3 • • 029 Guest


Hubi's loopback ei kait ainakaan toimi millään W2K:ssa XP:stä en tiedä. Oletkos kokeillut Midi Yokea?

http://www.midiox.com/

-T



juups, kiitos :)