Chile, Argentina, Uruguay

3 posts, 1 page, 1,323 views

Avatar
#1 • • X-pertti Guest
Oon lähdössä kolmen viikon Etelä-Amerikan reissulle ja kaipaisin vähän matkavinkkejä klubbailuun liittyen. Ilmeisesti ainakin Pacha-clubi Buenos Airesisssa on tsekkaamisen arvoinen:) . Onkos kellään kokemuksia tuolta suunnalta?
Avatar
#2 • • Edited Jaggeri Guest
Itselläni kokemukset rajoittuvat vain Brasiliaan ja sielläkin lähinnä sambailuun, mutta isoissa kaupungeissa ug kukoistaa ja bilettä löytyy kunhan ymmärtää paikallista kieltä. Hinnat nykyään perin halpoja. Ja onhan tänä vuonna ensimmäistä kertaa RioParade tarkoituksena järjestää http://www.rioparade.org maalis-huhtikuussa, jossa tekis niin mieli käväistä.

Mutta kerro ihmeessä kokemuksistasi, kun palaat takaisin kierrokselta!

ps. E-Ameriiikoissa matkustaminen on erittäin edullista paikallisilla lentoyhtiöillä (kyllä ne yleensä pysyy ilmassa) ja pitkän-matkan yöbusseilla säästää hotelliöiden määrässä, suosittelen.
Avatar
#3 • • X-pertti Guest
No tässä sitten vähän tarinaa reissusta:


CHILE:)

Santiagosta löytyi varsin mukava ja ug-henkinen La Feria -niminen klubi. Paikassa oli "members only -ilta", mutta kaksi jonossa ollutta paikallista jannua onnistui puhumaan meidät sisälle. Myös tyttöystäväni espanjankielen taidolla oli ratkaiseva merkitys sisäänpääsyyn... Paikka oli kaksikerroksinen noin 1000 hengen klubi joka muistutti tiloiltaan "hieman" Gloriaa. Musiikki oli minimalistista housea tech-mausteilla (tämän tyyppinen saundi vaikutti olevan suosituinta myös muualla Chilessä, josta en ollut lainkaan pahoillani). Valot olivat todella yksinkertaiset, ainoastaan runsaasti punaisia roikkuvia lamppuja. Tämä ei kuitenkaan haitannut, sillä paikassa oli todella hyvä PA ja paljon ystävällisiä paikallisia joihin oli helppo tutustua.

Seuraavat isommat bileet olivat Valparaisossa järjestetyt Micro Mutec -ulkoilmakestit. Mesta oli TODELLA upea. Tuhannet ihmiset tanssivat suuren laiturin päällä kaupungin edustalla. Kaupungista hohtavat valot loivat ainutlaatuiset tunnelman bileille. Soittamassa oli peräti 9 liveä, mutta parhaiten mieleen jäi Miss Kittinin dj-setti, joka toimi kybällä!! Jonkinlaisen gurun maineessa näytti olevan Chileläistä alkuperää oleva Ricardo Villalobos, joka väänti kolmen tunnin liven kahden saksalaisen hemmon kanssa. Erikoisuutena bileistä voisi mainita suht avoimen pajauttelun tanssilattialla sekä huomattavan runsaan määrän trendi takatukkia. Siis joka toisella jannulla oli takatukka:eek: Kertakaikkiaan loisto bileet fiilikseltään.

URUGUAY:)

Punta Del Esten lomakohteessa sijaitseva Sonic (entinen La Marocca) klubi aukesi vasta kahdelta aamuyöstä ja täyttyi tasaseen tahtiin rikkaista Argentiinalaisista teineistä. Hieno klubi, mutta järkyttävän huono PA... Saundi oli niin huono, että keskityin suurimman osan ajasta kittaamaan kaljaa sekä keskustelemaan Paraguaylaisten juppiteinien kanssa. Mesta on muistaakseni tuttu joltain Global Underground kokoelmalta.

ARGENTIINA:)

Itku meinasi päästä Buenos Airesissa, kun kaasimme taksilla Pachan pihaan... Klubi oli siirtynyt lomakauden takia 200 km päähän rantalomakohteeseen:mad: Ajeltiin siinä sitten taksilla ympäri kaupunkia ja yritettiin ummikkona löytää bileitä. Juuri kun oltiin luovuttamassa, niin irkkupubissa housea soitteleva dj neuvoi meidät Big One -nimiseen paikkaan. No klubi oli nimensä veroinen... Aivan saatanan iso rave-temppeli!! Neljä kerrosta, joista kaikista näkymät alakerran suurelle tanssilattialle. Pachan missaus ei enää niin paljoa harmittanutkaan. Musana soi rankka proge ja meno oli villiä. Ihmisiä useita tuhansia ja yksi parhaimmista klubiäänentoistoista joita olen kuullut (ainoastaan New Yorkin edesmenneen Twilon voi laittaa etusijalle). Upea paikka. Suosittelen lämpimästi jos joku tonne suuntaan joskus lähtee.