Samick YR-670ARS

3 posts, 1 page, 1,446 views

Avatar
#1 • • txgov Guest
Ostin tuossa äskettäin käytettynä tuollaisen Samickin sähkökitaran, jonka takana on pieni tarra YR-670ARS. Kitara on osapuilleen Jackson mallinen strato pickup konfiguraatiolla h+s+h. Tuumimpa tässä onko jollainen jotain infoa, mm. valmistusvuodesta tai suunnittelijasta (kopio se on kuitenkin)? Kyseistä mallia kun ei tunnu netistä löytyvän.
ARS ilmeisesti viittaa Artist Seriesiin. Kitara on kuulto-viininpunainen ja talla, potikat ja virittimet kullanvärisiä.

tietoa?
Avatar
#2 • • Sniff Guest
noh, samickin nettisivut kannattaa varmaan tsekkaa... toisaalta oot varmaan kattonu jo;)

toivottavasti ei oo hirveen vanha malli, koska ainakin ennen samickit oli jarjestään aika kurjia. nykyään ne näköjään rippaa perusfenkkujen ja gibsonien lisäksi prs:ssää, ibanezii ja b.c.richiikin. näyttää kyllä ihan hyviltä noi uudet mallit, en kylläkään valitettavasti voi antaa kommenttia toimivuudesta kun en tosiaan ole vuosiin samickiin koskenu...
onko kaikki hardware samickin omaa?
mitä puuta/puita siihen on käytetty?
tavallaan kiinnostais mihin suuntaa ko. lafkan kehitys on menny...
Avatar
#3 • • txgov Guest

Originally posted by Sniff

onko kaikki hardware samickin omaa?
mitä puuta/puita siihen on käytetty?
tavallaan kiinnostais mihin suuntaa ko. lafkan kehitys on menny...



Kaula ja body taitaapi olla vaahteraa ja otelauta ruusupuuta. rauta on varmaankin samickin omaa, mikit on päällystetty samickin tarroilla. :)

otelaudasta löytyy hain evää ja sillain.

Samick taitaa olla sellainen merkki että useat sitä vihaa ja jotkut se on iloisesti yllättänyt. Onneksi ja epäonneksi kitarat ovat melkolailla yksilöitä. Tässä yksilössä body soi kauniisti.
Artist seriesiä on valmistettu joskus ainakin vuosina 98-00, mutta voi olla vanhempaakin. Mun yksilö oli tehdas kielissä ja aivan priima kunnossa, enpä sitä olisi muuten ostanutkaan. :D Mikit menee vaihtoon varmaan jossain vaiheessa ja koteloon häiriösuojausta joutuu rakentelemaan foliosta.

Jossain oli puhetta että Samickin tehtailta menisi suoraan joitain osia toisien valmistajien kitaroihinkin, mutta enpä tiedä.

..Ibanez S-370 (only) in my mind....la la laa.....

-t