Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 662,491 views

Avatar
#261 • • vaavu Guest
Ärrinmurrin. Mä voisin ruveta kantamaan tollasta nauhaa, mutta mulla se olisi kyllä tarkalleen ottaen

"Hauskaa Ilman Humalaa"

Tuli kyllä mitta täyteen kun kävin täyttämässä uuden City-lehden bailukyselyn. En tiedä ketkä ne kysymykset oli laatineet, mutta joka tapauksessa selväksi niistä tuli että hauskanpito = hirveä känni + humalainen irtoseksi. Tyypillinen ravintolailta on näiden kysymysten valossa seuraavanlainen:

1) vedetään hirveät perseet
2) mennään ravintolaan ja yritetään pokata kaikkea mikä liikkuu
3a) jos flaksi käy, harrastetaan humalassa eläimellistä tumpulointia jota ei seksiksi voi edes kutsua
3b) jos flaksi ei käy, oksennetaan jonkun lattialle
4) podetaan aamulla hirveätä krapulaa ja muistinmenetystä

Eipä sitten kysymysten laatijoille tullut mieleen että ravintoloissa käynti voi joillekuille merkitä jotain muutakin kuin yllämainittuja asioita.

TJEU

Rehellisesti sanottuna tuo "Hauskaa Ilman Humalaa" olisi paljon radikaalimpaa tässä kuningas alkoholin penetroimassa yhteiskunnassa. Kukaan ei edes helvetti soikoon kyseenalaista alkoholin juomista!


EDIT: Paitsi Soininvaara tietysti, ikuiset respektit siitä hänelle.

[ 29 June 2001: Message edited by: Varvana ]
Avatar
#262 • • Bad Sector Guest

Originally posted by Varvana:
Tuli kyllä mitta täyteen kun kävin täyttämässä uuden City-lehden bailukyselyn.



Niinpä. City onkin yksi maailman junttimaisimmista lehdistä. Antipatioita herättää erityisesti se, että sielläpäin ilmeisesti kuvitellaan, että asioista tiedetään kaikki. Vai oletteko lukeneet Citystä yhtään konemusiikkia tai teknobileitä käsittelevää lausetta, joka ei olisi täynnä asiavirheitä? Muutenkin tuo on vähän Highlight/NRJ Pool party -porukalle suunnatu lehti. Onneksi meillä on platinum.ac

Huumejutusta sen verran, et mua vähän ainakin häiritsi, kun exä ei aikoinaan muistanut aamulla mitään edellisen illan bileistä.
Avatar
#263 • • Bella Guest
HEI RELATKAA VÄHÄN!! Ei elämää kannata aina ottaa niin hirveän vakavasti!! Nyt on sentäs kesä!
Avatar
#264 • • H.Abismo Guest

Originally posted by Varvana:
Tuli kyllä mitta täyteen kun kävin täyttämässä uuden City-lehden bailukyselyn. En tiedä ketkä ne kysymykset oli laatineet, mutta joka tapauksessa selväksi niistä tuli että hauskanpito = hirveä känni + humalainen irtoseksi.
[ 29 June 2001: Message edited by: Varvana ]



Taitaa olla geneettisella poltinraudalla finskien dnaketjussa toi kossulabeli.

Viinan vetoon suhtautumisen kehitys: ensin tää sekoilu vituttaa, sit onki hauskaa; vahingoniloista naurua känniääliöille ja sen jälkeen... lähinnä säälittää ja tulee surku.

Miks sääli? No ei kai täs yhteiskunnassa voi yksilöä kokonaisvaltaisesti syyttää jos siit tulee alkoholia ylistävä sätkynukke, sen vodkalimen ja hilfigerin hajun alla piilottelee myös uhri, jolle ei oikein muuta koskaan tarjottukaan; voiko siinä enää toista vihata? Ei. Eikä uhrattua elämääkään pidä vihata, siitä voi ainoastaan oppia. Vaikka viha onkin aliarvostettu tunne, niin kyllähän se ennen muuta kielii kyvyttömyydestä empatiaan ja vihjaa ehkä jopa itsetunnon ongelmiin...

Ja etten nyt kuulosta joltai vitun moosekselta ni kyllä minäkin vielä vihaan ja valkohehkuisesti, mut mä en ookkaa puhdasmielinen nietzcheläinen filosofi, joka saarnaa oman esimerkin voimalla; olen siihen aivan liian heikko. Mutta se ei myöskään estä yrittämästä. Tässä offtopic-perspektiiviä...

PiisAut!

- lomillehymiölomps -
Avatar
#265 • • Chipie Guest
Olen kyllä täysin samaa mieltä Varvanan kanssa.
Kävin kurkistamassa tuota Cityn kyselyä ja vastasinkin siihen, moni paikka jäi tyhjäksi.Samalla tuli lähetettyä ihmettelevä ja kiukkuinen palauteviesti kyselystä Cityn toimitukselle.
Toisaalta,antaa ördäkulttuurin edustajien temmeltää ja riehua rauhassa omissa karsinoissaan..mehän tiedämme mitä siellä tapahtuu ja missä ne ovat joten sieltä on helppo pysyä poissa Alkoelukat sen sijaan harvemmin löytävät meidän pippaloitamme..thank god.
Pohdiskelin jo pitäisikö väsätä HIM nauha,hauskaa ilman mitään..Kuulostaa vaan liikaa niin kovin askeettiselta ja viittaa vielä johonkin pitkätukkarokkipändiin-ei sellainen sovi mulle ollenkaan

¤C
Avatar
#266 • • a Guest
no nyt on kayty poliisi, valtio, kansanrakenne, iltalehti ja city lapi, mitas te haluatte vihata seuraavaksi ja syyttaa kulttuurinne pilaamisesta?

nimim. mina ainakin nautin suunnattomasti suomen valinpitamattomimmasta ja vittumaisimmasta ilmaistabloidista, joka ei edes yrita olla vakavissaan yhtaan minkaan suhteen :)

.a
Avatar
#267 • • Tres Guest

Originally posted by Chipie:
Pohdiskelin jo pitäisikö väsätä HIM nauha,hauskaa ilman mitään..



Tai vaan yksinkertaisesti
hihanauha jossa lukee
'Hauskaa'; muuten pitää
alkaa erikseen erittelemään,
mitä ei juuri sillä kerralla
satu olemaan mukana. Vrt.
'Hauskaa ilman bullterriereitä'
tai 'Hauskaa ilman lippalakkia'
jne.
Avatar
#268 • • H.Abismo Guest

Originally posted by a:
no nyt on kayty poliisi, valtio, kansanrakenne, iltalehti ja city lapi, mitas te haluatte vihata seuraavaksi ja syyttaa kulttuurinne pilaamisesta?



Jenkkejä!!! Ryssiä!!! Narkkareita!!! Streittareita!!!Homoja!!! Heteroita!!! Bi-seksuaaleja!!! Poliiseja!!! Rosvoja!!! Intiaaneja!!! Karjapaimenia!!! Valkoista!!! Mustaa!!! A:ta!!! B:tä!!! C:tä!!! jne... Kaikkia muita paitsi itseäni!!!!!!

Tuskimpa kukaan haluaa vihata mitään, mut pelostahan se lähtee; sitä alkaa vihata mitä pelkää. Eikä sitä helpolla myönnä pelkäävänsä itseään...(viha rakkauden vastapoolina on hieman eri juttu, tai täsät en kyllä ala jauhaa ku en osaa... siitä löytyy läppää mm. Also sprach Zarahustrassa ja tietty Uudessa Testamentissa)

Miten se pätee tässä tapauksessa? Ihmiset jotka vihaavat city-lehteä (enkä yksilöi ketään!) ilmeisesti pelkäävät sen vaikutusten yltävän loppujen lopuksi myös omaan itseen ja omiin henkilökohtaisiin valinnanmahdollisuuksiin ja tämä projisoituu preesensissä vihan tunteena, "nyt riittää, ettei sitten...!!!". Probleeman poistan yrittämällä elää preesensissä ja vain tässä. Ei ole tulevaisuutta jossa minulle voisi käydä huonosti (tosin ei ole tulevaiusuutta missä minulle voisi käydä hyvin...), joten se ei vaikuta tänään. Yleisiä perusteita, mutta pätevät myös täällä douppitopicissa.

mekaanikon huomio tän ja liha-topicin välillä on erittäin hyvä. johtunee juuri siitä että perusteisiin mentäessä noustaan koko ajan yleisemmälle tasolle, JA HYVÄ NIIN!

Peace Out!

- rakkaushymiöviha -
Avatar
#269 • • H.Abismo Guest

Originally posted by Tres:
Vrt.'Hauskaa ilman bullterriereitä'
tai 'Hauskaa ilman lippalakkia'
jne.





Hauskaa Ilman Vaatteita saatais olla hiukka makaaberi, mut osuu ja uppoo...

Mut mä otan mallia Älypäistä; TVLPNV, (tv-luvattomat plattarilaiset natseja vastaan...) Tunnetteko jo vallankumouksen kuumaa tuulta?! Nyt poistuu köyhyys ja vääryys! Ride The Whirlwind! (kyllä huomaa et loma lähestyy...)

Oudointa koko hommassa on tää hinku uniformuihin. "Ku mull on tää ni mä julistan olevani kunnollinen ihminen." Mitäs se tyyppi joll ei merkkejä oo? Siit tulee hyvin äkkiä alempiarvoinen; sitä ku vältätte, ni julistakaa mitä vain! Testify!!!

PiisAut!

- mustahymiöpaita -
Avatar
#270 • • vaavu Guest

Originally posted by a:
nimim. mina ainakin nautin suunnattomasti suomen valinpitamattomimmasta ja vittumaisimmasta ilmaistabloidista, joka ei edes yrita olla vakavissaan yhtaan minkaan suhteen



City on lähinnä vain säälittävä. Kuvittelevat tietävänsä aina mikä on hot ja pinnalla ja khoolia, mutta todellisuudessa toimituksen keski-ikäistymisen myötä ovat liukuneet koko ajan enemmän kohti takatukkajunttiutta. Ja nimenomaan, Citylehti on itsestään niin vakavissaan kuin olla ja voi, ainakin omasta trenditietoudestaan. Tekevät mukahassun jutun Keravasta, tajuamatta ollenkaan että ovat itse vajonneet saman paikkakunnan tasolle.

Anyways, jos jotain vittumaisuutta haluaa, niin Aktivist tai Cult ovat siinä suhteessa parempia.
Avatar
#271 • • a Guest
niin, aktivist ja culthan ovat paljon ammattitaitoisempia tiedonlahteita, jotka eivat koskaan sisalla minkaanlaisia asiavirheita .)

.a
Avatar
#272 • • zander Guest
Ainakin osa city-kyselyn "olen/en ole samaa mieltä" rasti ruutuun -kysymyksistä oli muotoiltu todella tyhmästi

Esim. "onko huuumeiden käyttö rikollista?"

Varmaan kukaan ei ole eri mieltä, jos sanon että se Suomen lain mukaan sitä on.

Nyt kaikki kipin kapin äänestämään Age of lovea tai muuta vastaavaa parhaaksi bailubiisiksi!

ps. Jos voitan tuon Madridin-matkan, pyörrän kaikki pahat puheeni
Avatar
#273 • • A-E Guest
Huumeiden käyttö jokaisen yksilön oma asia eikä toisen ihmisen, yhteiskunnan eikä minkään muun vastaavan tahon tule puuttua siihen. Mut huumeet vittuun bileistä ja kaikilla on kivaa ilman kyttiä.
Avatar
#274 • • H.Abismo Guest

Originally posted by cterror:
jostain syystä multa kysellään _joka_ pileessä aineita. no jotkuthan ottaa tästä ihan älyttömän herneen nenään, mut ei se mua sen enempää kiusaa. saa hyvät naurut ja nauruhan pidentää ikää... *virn* ...

pidetään hauska kesä.



Joo, ei tosta kannata välittää, muutama vuos ku kuluu ni kaikki (tai no jotkut) luulee bileissä kytäks... Kelattii seuraavii isoihin kemuihin hakee puvustosta koko posselle sinisten virka-asut ja eiku nostaa polvee... vois naurattaa vähän aikaa, ainaki.

Pidetään toki!

PiisAut!

- unihymiöformu -
Avatar
#275 • • Sinphony Guest

Originally posted by H.Abismo:
Ennenku noit alkaa tilailee, ni voisitsä viäl niinku määritellä ton HiH-aatteen, et mitä niinku se meinaa ja tollee. Kato ei viitti agitoida, jos ei tiedä mistä on kyse. Eli millainen on henkilö, jolla on HiH-nauha?



Tarina addiktiosta.
Kokeilen nappeja tms. ja huomaan kuinka hyvältä elämä tuntuu ja huolet kaikkoavat näkymättömiin...
Kun fiilis laskee, niin alkaa huolet taas tulla mieleen...
Ajattelen että pitäisikö vielä kokeilla vähän, että saisi taas huolet pois mielestä ja hyvä elämän takaisin...
En halua enää huolia mieleen, vaan jatkan hyvää tunnetta vetämällä pään täyteen... Jossain vaiheessa elämä ilman huumeita alkaa tuntua vastenmieliseltä.
** en halua kokeilla edes nappeja, etten tietäisi kuinka hyvä olo niistä tulee, vaan haluan nauttia elämän antimista selvänä ja olla iloinen ilman "kyytipoikaa".

HiHna viestittää minulle ehkäpä juuri tätä "aatetta"...
Ihmiset joilla ei ole hihnaa ei ole minulle yhtään sen alempi arvoisia, niiden mielestä hihnan pitäminen voi olla naivia tai protestoivaa. En siis yritä valistaa ketään, siitä ei juuri apua ole, sillä jokainen varmasti tietää niillä olevan edes joitakin haittapuolia.
Haluan näyttää niille jotka katsovat minua paheksuvasti bileissä, kun sätkin täysillä ja vieläpä hymyillen.

En pidä ennakkoluuloista, tai haluan ainakin saada ne parempaan päin.
Mielestäni hihnaa pitävillä ei ole mitään hävettävää, vaan voivat olla ylpeitä itsestään

Ehkä olen itsekäs mutta tiedän tehneeni erittäin fixun päätöxen! yksi tavoistani parantaa itsetuntoani...

Vielä jotain epäselvää?
Mielestäni jokainen, joka osaa mielestään pitää hauskaa ilmankin "ansaitsee" hihnan.
En siis yritä kerätä mitään yhteenkuuluvuuden porukkaa, vaan individuaalisesti esittää aatteeni.

/HiHhuli
Avatar
#276 • • 029 Guest

Originally posted by Sin:
Vielä jotain epäselvää?
Mielestäni jokainen, joka osaa mielestään pitää hauskaa ilmankin "ansaitsee" hihnan.
En siis yritä kerätä mitään yhteenkuuluvuuden porukkaa, vaan individuaalisesti esittää aatteeni.

/HiHhuli



Mjoo,

Pitäs vaan aina muistaa ettei kaikilla välttämättä voi olla niin hubaa ilman jotain ainetta (yleensäottaen, en nyt tarkota pelkästään nipsuja tai vauhtia tms. vaan mitä vaan elimistön toiminnan "edistäjää").

Itse en siks lähtisi moiseen, koska silloin myöskään esim. masennuslääkkeiden käyttäjät eivät mielestäni kuuluisi H.I.H porukkaan - jos linja kerran on se, että posseen kuuluu vaan ne ketkä saa fibat ainoastaan luonnostaan jostain.

Hehän kuitenkin tarvitsevat auttajia että saavat kiksejä ylipäänsä mistään. Vai pääseekö porukkaan sit silleen et on vaan streitti vaik oiskin aneeminen, mut kieltäytyy käymästä lääkärillä ja koskemasta lääkkeisiin.

Periaatteessa ei mitään tällästä vastaan, mutta mun mielestä käytännössä tää alkaa olla lähellä kastijakoa.

Ideahan oli alunperin, että hauskaa ilman huumeita.

Jossakin vaiheessa jostakin läpästä kuitenkin paistoi läpi tietty hyväksi tyypiksi julistautuminen niin se lähinnä herätti kummastusta.

Jos on hyvä tyyppi niin mitä ihmeen tarvetta sitä on esittää kellekään.

Tärkeintä on että itse tietää mitä tekee ja on tyytyväinen siihen eikä silloin tarvitse näyttää ulospäin "meriittejään" muille...

[ 29 June 2001: Message edited by: 029 ]
Avatar
#277 • • Homegrove Guest
Multa tullan kanssa usein kysymään aineita kun olen tanssimassa, johtunee varmaan siitä, että en kertakaikkiaan pysty pitämään pokkaa tanssiessani, hymy on suurimmman osan ajasta korvasta korvaan. Yleensä vituttaa aivan poskettomasti(kun nyt kerran olen tällainen tekopyhä paska, joka polttaa kuin korsteeni, vetää sikakännit usein, muttei hyväksy mitään huumeiden käyttöä), mutta viime Koneistossa se kyllä hymyilytti, kun joku, ilmeisesti englantilainen journalisti, tuli kamera kaulassa miltei Monty Python-enkku aksentilla kysymään: "Excuse me, would you happen to know where to get any drugs in here?"
Siinäkin kyllä taisi naurattaa se, että tyyppi oli kuin englantilainen karikatyyri.
Avatar
#278 • • Sinphony Guest

Originally posted by 029:
Itse en siks lähtisi moiseen, koska silloin myöskään esim. masennuslääkkeiden käyttäjät eivät mielestäni kuuluisi H.I.H porukkaan - jos linja kerran on se, että posseen kuuluu vaan ne ketkä saa fibat ainoastaan luonnostaan jostain.

Hehän kuitenkin tarvitsevat auttajia että saavat kiksejä ylipäänsä mistään. Vai pääseekö porukkaan sit silleen et on vaan streitti vaik oiskin aneeminen, mut kieltäytyy käymästä lääkärillä ja koskemasta lääkkeisiin.

Periaatteessa ei mitään tällästä vastaan, mutta mun mielestä käytännössä tää alkaa olla lähellä kastijakoa.

Ideahan oli alunperin, että hauskaa ilman huumeita.

Jossakin vaiheessa jostakin läpästä kuitenkin paistoi läpi tietty hyväksi tyypiksi julistautuminen niin se lähinnä herätti kummastusta.

Tärkeintä on että itse tietää mitä tekee ja on tyytyväinen siihen eikä silloin tarvitse näyttää ulospäin "meriittejään" muille...



Miksi tästä pitää tehdä niin monimutkaista?
Idea on edelleen "hauskaa ilman huumeita".
En halua tehdä mitään "good fellows" porukkaa, enkä yleensäkkään mitään porukkaa. Ne jotka sen haluaa näyttää sen näyttäkööt.
Tottakai popsin lääkkeeni jos niitä tarvitsen, mutten silti syö niitä huvikseni tai "näkökantaa laajentaeksani".
En yritä tyrkyttää näitä tai manipuloida teitä uskomaan, ettei muuten ole kunnollinen. Ei näitä mikään pakko ole ottaa!

Haluaisin kuitenkin säilyttää positiivisen ilmapiirin keskustelussa... Jos idea jotakuta ärsyttää, tai loukkaa periaateitanne olen todella pahoillani...
Ikävää, että kun joku tekee aloitteen, niin siitä ensimmäiseksi mietitään haittapuolia... vaikka kyllä kritiikki kehittääkin asioita eteenpäin.
En vain tullut ajatelleeksi, että tämä saattaisi olla ikävä juttu, päinvastoin luulin saaneeni idean joka tekee ihmisiä iloiseksi... ainakin tein itseni hetkeksi iloiseksi.
Mutta sen minulta veitte
Aina ei saa sitä mitä haluaa..

/Se hih-spede
Avatar
#279 • • Quu Guest
...Tai miten olis: "HHHH: HuumeHörhöt Huitsin Helevettiin"?

Respectiä sulle Sin tosta Hih jutusta. Nostetaan paremman puoliskoni kanssa hattua, kumarretaan, nuollaan saappaat jne.... Pidä kiinni.

Ehkä mäki voisin ottaa HIH penaalin kouluun tai Hih sukat.



Teknoon laulantaina?
Avatar
#280 • • jUSSi Guest
men kyllä ymmärrä kuinka voidaan rinnastaa lääkkeitä 'pakosta' syövät ja vapaaehtoisesti mömmöjä kiskovat...

jos psyyke vaatii lääkkeitä, ei se poista HiH oikeutta. reseptilääkkeellä ja katuhuumeellaon pieni ero...

ois muuten kiva jos joskus joihinkin suuren media-arvon omaaviin pileisin KAIKKI jotka EIVÄT käytä huumeita pukisivat päälleen paida jossa lukisi "I Love Tekno, but I don't use drugs" tms. Siinä vois median sediltä pudota leuka, kun suurimmalla osalla ois huumeiden vastainen paita (mä ainakin haluun uskoa, että huumeiden käyttäjät on vielä vähemmistönä kemuissa).

edit: paitaläppä

[ 02 July 2001: Message edited by: jUSSi ]