Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 661,564 views

Avatar
#41 • • Anonymous Guest

Originally posted by 029:
No tässä nyt on tarkotuksena lähinnä pelastaa suomen rave-skene eikä niinkään dissata ketään ryhmää tahallaan.

Jos olisi laitonta tulla bileisiin lippalakki päässä ja bailujen pitäminen olisi siitä kiinni - sanoisin itse yhtälailla asiakkaille, että pitäkää vaan lakkia kotona kunhan ette tuu hattu päässä mun bileisiin ettei multa mee kaikki järkkäysmahdollisuudet.

Nyt ongelmana on se, että jengi tulee bileisiin narahtamaan ja antamaan lisää aihetta viranomaisille polkea bileet maan alle ja lehdistölle vaan vettä myllyyn.




Tarkotus on mullakin ihan sama, mä vaan haluaisin löytää jonkun keinon joka oikeesti vois skenen "pelastaa". Mun mielestä ongelman ratkasu edellyttää tilanteen kokonaisvaltasta hahmottamista ja kaikkien realiteettien tunnustamista. Ja yks näistä realiteeteistä on kieltojen voimattomuus aineiden käytön estämisessä. Mä väitän , että kuten "oikeessa" yhteiskunnassakin, aineiden käytön kieltäminen ja kiellon valvominen voimatoimin vaan pahentaa ongelmia.

Ja mä, toisin kuin ilmeisesti tilojen vuokrauksesta yms päättävät tahot, en pidä järkkäreitä vastuussa asiakkaidensa päihteiden käytöstä. On aika perusteetonta evätä tilansa vuokraaminen jollekin järkkärille, siks et sen asiakaskunnasta osa käyttää laittomia päihteitä. Tässä mielessä yhteiskunnan ahdasmielisyys on toinen tilannetta pahentava realiteetti. Mä toivon et asenteet tulee kehittymään siihen suuntaan, et ymmärrettäis että edes 100% ainepitoset bileet ei oo mitään ihmeellisiä synnin pesiä, nuoret on aina halunnu pitää hauskaa...nyt on vaan eri aineet ja kaasupoljin ehkä lähempänä lattiaa musiikinkin suhteen.

Mut ilmeisesti vaikeimmin tunnustettava realiteetti on aineiden kohtuukäytöstä aiheutuvien ongelmien puute. Se, että mä tulen maksavana asiakkaana bileisiin, namusen tai kaks syöneenä, tanssin hurmiossa sen 6 tuntia (ok, saatan myös varata yhden vessan kolmeks minuutiks jos käyn nokkasemassa) ja katoan yöhön jälkiä jättämättä ei ehkä oo mikään ihan kammottava ongelma, vai? Mä ymmärrän, et järkkärin kannalta se on aika paha juttu, koska mulla oli kivaa ja olin laittomien päihteiden alasena tilassa jota järkkäri ei omista...ja tämähän on edelleen vaan yks näkökulma, mä vaan edustan täällä suuren suuni kanssa sitä kuosaajien enemmistöä jotka pitää yksilönvapauteen perustuvana oikeutenaan käyttää mitä haluaa kunhan ei aiheuta haittaa muille. Laki laahaa ikävä kyllä jäljessä, oon kovasti pahoillani että rikon sitä. (Pakollinen disclaimer )

Neljäs, ja pahimmin paisuteltu on sitten se mitä mä oon kutsunu idioottimaiseks kuosaamiseks. Tää on todellinen ongelma, tää näkyy joka paikkaan ja pahimmillaan johtaa övereihin. Tähän kuuluu jättisäkkien raahaaminen bileisiin, ongelmajätteen levittely lattioille jne...mut tää on kaikki tosi pienen vähemmistön aiheuttamaa, eikä sais johtaa siihen että ihmisiä kategorioidaan käytetyn aineen perusteella? Ja tän ongelman kitkemiseen kieltopolitiikka on täysin väärä.

[ 18 April 2001: Message edited by: FusionMafia ]
Avatar
#42 • • H.Abismo Guest

Originally posted by Smile_Boy:
Suvaitsevaisuus äärimmäisessä muodossaan on piittaamattomuutta. Suvaitsevaisuuden nimissä voisi suvaita esimerkiksi vaikkapa pedofiilit, narkkarit ja kaikki muut henkisesti epätasapainoiset. Nykytekniikalla heitä kaikkia ei voida auttaa. Niimpä heitä "autetaan" lääkkeillä niin ettei heistä ole harmiksikaan. Eikä lääkeiden käytössä mitään pahaa ole, sehän on sitä "humaania" toimintaa. Hulluushan on vaan aivojen kemiaa tai sitä miten yhteiskunta sen milläkin hetkellä määrittelee.

Vahvuus on aina suhteellinen käsite niipä sitä ei voi yksiselitteisesti määritellä.



Huhhuh... aika natsi olet. Kas ku et laittanu homoja ja vammaisia listaasi, vai onks ne niitä "henkisesti epätasapainoisia"? Eikä kukaan liputtanutkaan äärimmäisyyksien puolesta! MIKÄ TAHANSA asia fundamentalistisesti omaksuttuna on epätervettä!

Jos heitä autetaan lääkkeillä ja se on humaania, ni mites sitte esim lääkkeeksi tarkoitettu morkku tai kannikka? Onko mielestäsi vain lääkefirmoilla (ja lääkäreillä) oikeus totuuteen?

"Nykytekniikalla...", noh muutama kymmenen vuotta sitten DDT oli tieteen lahja maailmalle, silloin "tiedettiin".

Sit toi hulluuden määritelmä, sul on siinä "tai" sana, miten se nyt sit meneekään? Ymmärrätsä itekkään mitä sä kirjotat? Vai onko tullu luettuu fasistiflyereitä pikku miittingeissä?

Ja jos toteat, ettei ole yksiselitteisiä määritelmiä, ja samalla olet itse yhden linjan äärimmäisyys petteri, niin tajuatko kuinka naurettavaa postulointisi on?

Kivaa kirjakieltä kuitenkin...

PeaceOut!

- eihymiöusko -
Avatar
#43 • • Sniff Guest
...siis hulluus on aivojen kemiaa, jonka yhteiskunta on määritellyt... joka päivä sitä oppii jotain uutta Ihan rupiaa hymyilyttämään
Avatar
#44 • • Anonymous Guest

Originally posted by H.Abismo:

Sit toi hulluuden määritelmä, sul on siinä "tai" sana, miten se nyt sit meneekään? Ymmärrätsä itekkään mitä sä kirjotat? Vai onko tullu luettuu fasistiflyereitä pikku miittingeissä?

Kivaa kirjakieltä kuitenkin...

PeaceOut!

- eihymiöusko -



Muista suvaitsevaisuus.

Smile_Boy
Avatar
#45 • • laura Guest

Originally posted by k0ne:
Pah, kurkkaappa vaan jotain tyyppiä mikä on ihan deekiksellä tai poltellut viimeiset pari vuotta. Ei kyllä ole enää sama ihminen kyseessä, joten eiköhän se hieman "miestä pahenna"


---k0ne

Sota humehia vastaan...




Poltellut viimeiset pari vuotta?? No jaa, mut sellanen ihminen on silti ihan yhtä hyvä/paha ja ennen kaikkea yhtä arvokas kuin sellainen, joka ei oo koskaan mitään vetänyt. En sano tod että huumeet parantais, tottakai ne "pahentaa miestä" mut ei ne tee siitä ihmisestä huonoa ihmistä. Pitäiskö sun mielestä kaikki pari vuotta poltelleet laittaa johonkin suljetulle osastolle ja unohtaa sinne vai voisko niitä auttaa ehkä lopettamaan kokonaan olemalla ystävä ja tukemalla niitä?
Jos sulle joskus käy niin huono mäihä että sekoat johonkin päihteisiin, toivon todella että kukaan ei unohda ja hylkää sua sen takia!
Avatar
#46 • • Dani Cior Guest

Originally posted by jiiBoy:
Ensinnäkään mä en kysyny sulta, urpo, mut kun kerran kuulut samaan puupääporukkaan niin vastataan sitten.

Kuvitteletko todellakin että se ratsia labyn ovella esti aineiden käytön bileissä? Sähän voisit listata ne hyvät asiat mitä sillä ratsialla ja nollatoleranssilla saavutettiin?

Millä joku promoottori kuvittelee aineiden käyttöä estävänsä, KUN SIIHEN EI OLE PYSTYNYT YKSIKÄÄN VALTIO IKINÄ HISTORIASSA KAIKKINE POLIISEINEEN, LAKEINEEN JA VALISTUKSINEEN, EIKÄ EDES YHDYSVALLAT JOKA VALJASTI SIIHEN MAAILMAN TEHOKKAIMMAT SOTAVOIMANSA?!

Ja laby-joonas sitten kirjottaa flyeriin "kaikki huumeet on jyrkästi kiellettyjä." eiku ihan oikeesti herätkää nyt jo todellisuuteen. Mä ymmärrän, että pitää yrittää, koska on olemassa laki, mut mä en ymmärrä sitä että tätä pidetään tehokkaimpana ja ainoana keinona, kun se kerran ei toimi lainkaan. Tajuatko sä?


Fuusiokin vois parantaa osakkeitaan pikkuhiljaa vastaamalla.

[ 18 April 2001: Message edited by: jiiBoy ]




Jees, Yhdysvallat, nyt se paha kerrankin mainitaan niin pappa pääsee sivistämään.

Sitten kun kuulette yliannostukseen kuolleista suomalaisnuorista voitte hyvin miettiä että miten näin pääsi oikein käymään. Tietenkin syitä käyttöön on monia mutta miten useiden maiden tiukoista laeista ja poliittisesta vastustuksesta huolimatta douppia valuu joka maahan? Mistä ne valtavat rahavirrat ovat löytyneet jotka perusti kansainvälisen huumebisneksen?

No, vastaus, on tietenkin lähinnä Setä Samulilta. Kivat republikaanisedät kuten Henry Kissinger, Richard Nixon ja Ronald Ray-Gun auttoivat kommunisminvastustuksen ja tekopyhyyden nimissä useita huumegangstereita rahallisesti koska he taistelivat kehityismaissa kommunisteja vastaan.

Nämä arvon herrat olivat valmiita uhraamaan miljoonia kansalaisiaan, puhumattakaan lähes arvottomista ei-jenkeistä, kunhan pahat kommunistit saatiin pidettyä aisoissa. Burman, Laosin ja Thaimaan alueella sijaitseva kultaisen kolmion, maailman suurin heroiiniliiga perustettiin hyvin pitkälti Yhdysvaltojen avustuksella tukemalla heidän johtajaa Kunh Sata Kiinan vallankumouksen jälkeisessä kaaoksessa. Koska huumerikolliset ovat aina vastustaneet kommareita, demokraatteja ja köyhiä. Jenkkien avustuksella Kolumbiassa, kultaisessa kolmiossa, Afghanistanissa etabloitiin tehokas huumeiden viljely ja kehitettiin toimivat distribuutioverkostot.

Tietenkin kaakkoisaasian kommaritkaan ei ollut mitään kaikkein mukavimpia setiä varsinkaan Punaiset Khmerit tai Mao kulttuurivallankumouksineen.

Sitten kun rahaa oli annettu miljardeja mafiosoille ja Neuvostomafia sortui omaan korruptioonsa, mädänneisyyteensä ja mahdottomuuteensa piti aloittaa 'war on drugs'. Aluksi se olikin tekopyhyyden huipentuma kun Nancy Reagan toitotti 'just say no!". Mutta retoriikka oli jo aivan liian myöhäistä. Syndikaatit olivat kasvaneet valtaviksi ja pyörittivät jo monia maita.

Panaman kokkelidiileripresidentti Manuel Noriega alkoi käydä jenkeille rasittavaksi, ja suunniteltiin pieni isku joilla sekin äijä raahattiin Ameriikan linnaan. Huumekauppiaat olivat pitkään olleet suurmaanomistajien ohella jenkkien kavereina Kolumbian FARC ja muita sissijärjestöjä vastaan.

Talebanit pyörittävät koko valtiotaan lähinnä heroiinirahoilla, joita he saavat myymällä dopee typerille länsimaalaisille.
Mujahedinit olivat jenkkien rahoittamia ja aseistamia taistelussa Neuvostoliiton tukemaa hallitusta vastaan. Nyt jenkkipellet voi valittaa kun omat koirat purevat nilkkaan.

Olen nähnyt kirjallisuudessa tilastoja joissa arvioidaan 30% Vietnamissa sotineista jenkeistä käyttäneen heroiinia ja 15%:n tulleen addikteina himaan.


Mitä vittua tarkoittaa tässä kontekstissa 'war on drugs'
tai Ville Itälän nollatoleranssiretoriikka?

Kaikki nämä monet isot 'uhraukset' tehtiin eevil kommunismin nujertamiseksi, ja nyt meillä on tää maailma ja valtavat huumemafiaverkostot jotka saavat helposti huumeita aivan mihin maahan tahansa.

Ja osa jengistä vaan tykkää kuosaa, iso osa ihmisistä on aina tykännyt tehdä sitä. Koko tätä 'pahaa' henkeä ei luultavasti enää saada pulloon joten siihen on vain pakko sopeutua ja oppia elämään sen kanssa vähentäen haittavaikutuksia parhaansa mukaan.

Turha enää on väittää että ongelmia ei ole olemassa kun niiden on harkitusti ja tietoisesti annettu syntyä.

Smileboy:

Suvaitsevaisuus äärimmäisessä muodossaan on piittaamattomuutta. Suvaitsevaisuuden nimissä voisi suvaita esimerkiksi vaikkapa pedofiilit, narkkarit ja kaikki muut henkisesti epätasapainoiset. Nykytekniikalla heitä kaikkia ei voida auttaa. Niimpä heitä "autetaan" lääkkeillä niin ettei heistä ole harmiksikaan. Eikä lääkeiden käytössä mitään pahaa ole, sehän on sitä "humaania" toimintaa. Hulluushan on vaan aivojen kemiaa tai sitä miten yhteiskunta sen milläkin hetkellä määrittelee.



Niin, en kannatakaan äärisuvaitsevaisuutta.En esimerkiksi suvaitse väkivaltaisia natseja, rasisteja tai vakivaltaisia rikollisia ollenkaan ja mielestäni he kuuluvat linnaan.

Latenteissa pedofiileissa ei ole välttämättä mitään vikaa, kunhan se pysyy piilevänä eikä aktualisoidu reaalimaailmaan mahdollisesti tuhoa toisen ihmisen elämää ja tulevaisuutta. Pedofiilirenkaat jota monet näistä äijistä tukevat rahallisesti tuhoavat myös lasten elämiä, ainakin kehitysmaissa.

Narkkarit, ovat usein sairaita addikteja, mutta heidänkin tilaansa vaikeutetaan pitämällä sikahalpojen huumeiden hinnat valtavan korkeilla jotta he joutuvat tekemään rikoksia saadakseen aineita. Moni tutkimus on väittänyt että jopa heroinistit voisivat käydä duunissa ja elää suhteellisen normaalia elämää jollei heidän tarvitsisi käyttää koko aikaansa rahaan huumeiden hankkimiseen.

Henkinen epätasapaino on toisiaankin suhteellista ja olen nähnyt Suomessa luvun n. 800000 ihmisestä käyttävän NASSA, SSRI tai MAO-inhibiittoreita ahdistuksen, anoreksian/bulimian, paniikkikohtauksien, pakkoneuroosien ja masennuksen hoitoon ym. En tiedä mitä sen tarkemmin tarkoitat mutta yhtä hyvin voitais vaikka olla suvaitsematta tyhmiä, tupakanpolttajia tai vegetaristeja.

Jos lääkkeitä ei saisi käyttää ei kai saisi käyttää paljon muutakaan.

Amerikkalainen DSM V (? taitaa olla uusin) määrittää kaikki nykyisin esiintyvät diagnoosit ja se päivittyy vähän väliä, että siitä vaan etsimään omansa, varmasti löytyy kun määritelmiä on muistaakseni useita satoja.

Ja turha tulla kenenkään väittämään että lääkefirmat on jotain muuta kuin dollarinkuvat silmissä rahan perässä juoksevia kyynikkoja. Glaxon-Wellcome, Pfizer ja kumppanit pakottivat oman entisen varapresidenttinsä kuumottamaan Etelä-Afrikkaa kun ne kansalliseen kriisitilaan vedoten uhkasivat kumota lääkefirmojen patentit ja tehdä halpoja geneerisia kopioita lääkkeistä joita olisivat antaneet omille sairastuneille kansalaisilleen, joita on arvioiden mukaan noin 10% väestöstä eli jotain 5 miljoonaa. Jenkit pitivät tätä rikoksena ja uhkasivat lähettää kansainvälisten talousjärjestöjen nyrkinheiluttajat panemaan noi eteläafrikkalaiset takaisin ruotuun. Vaikka useiden sopimusten mukaan mailla on hätätilan sattuessa oikeus hylätä patenttien voimassaolo niin nähtiin taas kerran mistä kana pissii ja ketkä tätä palloa pyörittää.

repikää sit siitä, meni vähän off topik toi geopolitiikka

piiss aut, wicked


[ 18 April 2001: Message edited by: Dani Cior ]

[ 19 April 2001: Message edited by: Dani Cior ]
Avatar
#47 • • yana Guest

Originally posted by k0ne:
Pah, kurkkaappa vaan jotain tyyppiä mikä on ihan deekiksellä tai poltellut viimeiset pari vuotta. Ei kyllä ole enää sama ihminen kyseessä, joten eiköhän se hieman "miestä pahenna"



just pari päivää sitten näin muutamaa tuttua jotka o käyttäneet laittomia päihteitä kymmenisen vuotta. hyvin tuntui olevan asiat, oli hyvät duunit ja mukava elämä. esikoinenkin se vaan kasvaa ja komistuu, saa vesseli pikkusiskonkin pian.

kattele sinä sitten vaikka tyyppiä joka on vetäny viinaa pari vuotta putkeen joka päivä. kuitenkin luulisin että itselläni on sellaista tyyppiä hieman paremmin pullat uunissa vaikka alkoholin käytön taisin aloittaa joskus vajaa 11v sitten.

muuten tuohon suomen huumepolitiikkaan ja yleiseen asenteeseen tiedotusvälineissä liittyen. lukekaa seuraava artikkeli.

http://www.saunalahti.fi/~sauronar/christy/hamppu1.jpg http://www.saunalahti.fi/~sauronar/christy/hamppu2.jpg

kiinnittäkää huomiota jäljempänä mainittuun vaihtoehtoon, ruokohelpiin.

hamppu -> THC, PAHAPAHA huumekasvi!
ruokohelpi -> DMT, no mut hei ei siinä mitään vikaa? (ruokohelpi on tuo plant resourceissa mainittu Phalaris Grass eli Reed Canary Grass)

mutta enhän minäkään tätä ilman Internettiä tietäisi! eli jos nyt alettaisiin ratkomaan energia ja muita ongelmia viljelemällä ruokohelpiä ja ihmiset vaan eivät tietäisi tuon dmt pitoisuudesta niin homma ois jees. mutta kun on Internet! kaikki vaan on vaikeampaa. pitäisi varmaan kieltää tietokoneet. samalla voisi tehdä rangaistavaksi keskustella kenenkään ulkomaalaisen kanssa, ettei vaan pahat tiedot leviä.

[ 18 April 2001: Message edited by: yana ]
Avatar
#48 • • Anonymous Guest

Originally posted by Dani Cior:
Niin, en kannatakaan äärisuvaitsevaisuutta.En esimerkiksi suvaitse väkivaltaisia natseja, rasisteja tai huumediilereita ollenkaan.



Kuitenkin suvaitset huumeiden käyttöä? Mistähän nämä käyttäjät hankkivat aineensa? Ei diilereitä ei kysyntää.

Originally posted by Dani Cior:
Narkkarit, ovat usein sairaita addikteja, mutta heidänkin tilaansa vaikeutetaan pitämällä sikahalpojen huumeiden hinnat valtavan korkeilla jotta he joutuvat tekemään rikoksia saadakseen aineita. Moni tutkimus on väittänyt että jopa heroinistit voisivat käydä duunissa ja elää suhteellisen normaalia elämää jollei heidän tarvitsisi käyttää koko aikaansa rahaan huumeiden hankkimiseen.



Niinpä niin... Olisikin kiva jos lääkäri voisi määrätä krooniselle heroiini narkkarille lähes ilmaista ja puhdasta heroiinia mikäli tämä ei hoitoon haluaisi. Tämä olisi yhteiskunnan kannalta paras vaihtoehto. Se veisi myös pohjaa pois laittomalta heroiinikaupalta. Suomesta löytyy kuitenkin henkilöitä, jotka ovat tämänkin vaihtoehdon kieltäneet, koska se olisi luovuttamista ja saattaisi vähentää huumepoliisin ja muiden tilanteesta hyötyvien määrärahoja.

Smile_Boy

Psyykenlääkkeet ovat kivoja, koska niillä voidaan hoitaa mitä tahansa sairautta. Tärkeintähän maailmassa on pitää ihmiset hengissä mahdollisimman pitkään hinnalla millä hyvänsä.
Avatar
#49 • • Cee Guest
Joopa joo. näitä lukee todella mielenkiinnolla. erilaisia ajatuksia on aivan älyttömästi. ja nyt mua ei enää suututa niinkun eilen, joten ehkä jotain tulee uloskin.. suusta.
Hmm..
Mun mielestä Yhdysvallat on esimerkiksi pikkasen isompi maa kuin Suomi.. Ja siitä ettei virkavalta voisi asialle mitään, ei kyllä mun mielestä pidä paikkaansa, kyllä ne voi, ja voisi enempikin jos olisi rahaa..
tosin enhän mä mitään tiedä, mähän olen ihan tyhmä.
ja siksi koska en mistään mitään tiedä, en rupea haukkumaan toisten mielipiteitä siksi että ne ovat omastamielestäni aivan typeriä ja vailla järkeä.
Avatar
#50 • • Cee Guest
hih. tässähän olikin tää toinen sivu kanssa. hups.. *tyhmä*
Avatar
#51 • • Quu Guest
On kyllä ihmisessä (tai pippaloissa) vikaa jos ei voi pitää hauskaa ilman kemikaaleja. Olen seurannut hyvin läheltä paria ystävääni, jotka juhlivat harvoin selvin päin. Itse en käytä, mutta voin uskoa, että pari kertaa kun on kuosannut ei pippalot maistu muuten.
Silloin ku he eivät jostain syystä kuosaa, he istuvat pöydässä koko illan tuoppi kädessä. Todella masentavaa katsottavaa. Välillä mietin ovatko he olleet aiemmin klubeilla vain siksi, että PÄÄSEVÄT kuosaamaan?! Hei eivät saa kiksejä parketilla mitenkään muuten.
Siis miten tähän on tultu ja miten tämä estetään? -Ei ylitä sitä rajaa, ei kokeile vaikka mieli tekisi. Itse pystyn illasta riippumatta tamppaamaan useita tunteja. Selvinpäin. Hauskaa on.
Jos huumeet eivät olisi niin vahingollisia, (kyllä, olen todennut ihmisten hidastuvan henkisesti runsaan käytön takia) niin pitäisin sitä sivistyneempänä kuin alkoholikänniörvellystä (onko kukaan nähnyt siinä koskaan MITÄÄN hohtoa?!?!). Harva on kuitenkaan tuolla teknoklubeilla sekaisin-sekaisin, eikö?

Elkää ees kokeilko. Ignorance is bliss.
Avatar
#52 • • yana Guest

Originally posted by Quantum:
On kyllä ihmisessä (tai pippaloissa) vikaa jos ei voi pitää hauskaa ilman kemikaaleja. Olen seurannut hyvin läheltä paria ystävääni, jotka juhlivat harvoin selvin päin. Itse en käytä, mutta voin uskoa, että pari kertaa kun on kuosannut ei pippalot maistu muuten.



onhan silloin vikaa joo. onneksi useat mun tuntemista ihmisistä osaavat pitää hauskaa kemikaalien kanssa ja myös ilman niitä. mutta toki on niitä jotka eivät sitten osaa pitää hauskaa ilman kemikaaleja, mutta eikös se ole ihan sen ihmisen vika eikä kemikaalin.
Avatar
#53 • • mark hamilton Guest
Tämän kun saisi painettua yhteiskunnan kalloon, että huumeiden yleistyminen ei ole techno tapahtumien syytä. Vaan niiden oikeiden rikollisten syytä jotka ovat "ammattitaitoansa" hyväksikäyttäen tehneet huumeista muotia. Mutta on se yhtälailla muotia muuallakin kuin niissä pahamaineisissa techno tapahtumissa. Mutta eihän ne ees tiedä, että sitä rave nimitystä ei enää pahemmin käytetä. Ainakaan meillä päin.
Samat huume ongelmat on ollut aina ja muuallakin kuin reiveissä. Juu ei sillon meidän nuoruudessa kun kuunneltiin beatlesia ollu huumeita.
Avatar
#54 • • Dani Cior Guest

Originally posted by Smile_Boy:
Smile_Boy

Psyykenlääkkeet ovat kivoja, koska niillä voidaan hoitaa mitä tahansa sairautta. Tärkeintähän maailmassa on pitää ihmiset hengissä mahdollisimman pitkään hinnalla millä hyvänsä.



Tarkoitus oli sanoa väkivaltaiset huumediilerit. Ilman diilereitäkin voi olla kysyntää, ainoa mitä ei ole on tarjonta. Kun tarjonta ja kysyntä kohtaavat tapahtuu kauppaa.
Basic economics.

Silti ainakin kevyempien aineiden diilerit tyydyttävät mielestäni aivan hyväskyttäviä asiakaskunnan tarpeita, jos puhutaan vastuullisista aikuisista. Lapset ja alaikäiset ovat aivan eri asemassa.

Smile,
psyykenlääkkeet voidaan määritellä myös paljon laajemmin, alkoholilla olla tuhansia vuosia hoidettu ahdistusta ja masennusta, Hippokrates määräsi jo antiikin kreikassa erilaisia metodeja miten hoitaa psyykettä, kannabis, opium, kokalehdet jne, on käytetty psyyken hoitoon tai oivallusten saamiseksi. Keskiajalla käytettiin älyttömän brutaaleja metodeja mielisairaiden hoitoon. 19-luvulla ote vähän höltyi, mutta ensimmäisen maailmansodan jälkeen lähinnä johtuen sodan traumoista mielisairaalat täyttyivät ja keksittiin muun muassa lobotomia, suomessakin iskettiin jääpiikki ainakin muutaman sadan ihmiset aivoon. Jääpiikillä katkaistiin aivojen etulohko muusta aivosta. Kuitenkin jengiä delasi, tuli pahoja vammoja ja se näyttikin niin julmalta että neuroleptien löytyminen vahingossa 50-luvulla aloitti nykyisen lääkitykseen perustuvan trendin.

Turha sun tai mun on lähteä psykoanalysoimaan miksi ihmiset vaikka pitävät teknosta, ehkä se on vain yksi coping metodi muiden joukossa. Kuitenkin hermostolliset sairaudet eivät ole kovinkaan erilaisia kuin somaattisetkaan sairaudet. Mä oon opiskellut biologiaa, joten kuinka tekniseksi haluat tän keskustelun. Eikä ole sun tai mun valinta, paitsi jos kyse on resurssien priorisoinnista eli ottaa huomioon elämän rajoittuneet resurssit, päättää missä vaiheessa toisen elämä on elämisen arvoista ja missä ei. Tuo menee muuten dogmaattiseksi natsismiksi kuten Hitlerillä tai linkolalaiseksi fasismiksi.


Hmm..
Mun mielestä Yhdysvallat on esimerkiksi pikkasen isompi maa kuin Suomi.. Ja siitä ettei virkavalta voisi asialle mitään, ei kyllä mun mielestä pidä paikkaansa, kyllä ne voi, ja voisi enempikin jos olisi rahaa..
tosin enhän mä mitään tiedä, mähän olen ihan tyhmä.
ja siksi koska en mistään mitään tiedä, en rupea haukkumaan toisten mielipiteitä siksi että ne ovat omastamielestäni aivan typeriä ja vailla järkeä



Yhdysvallat on hemmetin iso ja moniulotteinen paikka. Silti siellä on suhteellisestikin ainakin yli kaksi kertaa enemmän vankeja kuin Suomessa, ja suurin osa juuri kiitos 'war on drugsin'. Eikä se resurssien lisääminen tunnu vaikuttavan muuhun kuin että ihmisiä kuumotetaan enemmän ja vankilat paisuvat huumeidenkäyttäjistä ja -diilereistä. Ongelma jatkuu niin kauan kuin ihmiset haluavat käyttää aineita ja kaiken logiikan mukaan näin näyttää olevan jatkossakin.

Ja tyhmä ihminen on vain sellainen joka ei opi virheistään. Toisten mielipiteitä saa IMO ihan vapaasti haukkuja kunhan perustelee ne samalla että muutkin voivat ymmärtää mihin se haukkuminen perustuu. Harva ihminen samaistuu ajatuksiinsa tai uskomuksiinsa niin voimakkaasti ettei pysty elämään ilman niitä tai muuttamaan niitä, on aivan eri asia kritisoida keloja kuin haukkua jonkun persoonaa.

[ 18 April 2001: Message edited by: Dani Cior ]
Avatar
#55 • • mekaanikko Guest

Originally posted by jiiBoy:
Ensinnäkään mä en kysyny sulta, urpo, mut kun kerran kuulut samaan puupääporukkaan niin vastataan sitten.



Nyt vähän hillitympää kielenkäyttöä, kiitos, tai tulee sanktioita. Ei tarvitse dissata toista siksi että on eri mieltä. Mun mielestä khattin kirjoitus oli yksi fiksuimpia tässä threadissa.

Ja ei, en kannata nollatoleranssia.


Ja laby-joonas sitten kirjottaa flyeriin "kaikki huumeet on jyrkästi kiellettyjä." eiku ihan oikeesti herätkää nyt jo todellisuuteen.



No eikö se ole vitun hyvä että ne, jotka eivät douppeja bileisiinsä halua, sanovat sen ääneen ja ne jotka eivät niistä häiriinny, voivat sitten jättää tuollaiset kommentit pois -> kuosaajat ehkä osaavat etsiytyä kaltaistensa seuraan.


Sä et tunnu tajuavan sitä, että nää kammottavat hirviökuosaajat on ihan tavallisia nuoria, jotka tykkää samanlaisista bileistä kuin ne jotka ei käytä.



Ja sä et tunnu tajuavan, että moni tässä threadissa tuntee varsin paljon kuosaajia henk. koht., että ei ne ole mitään avaruusolentoja. Se, että tuntee (fiksujakin) kuosaajia, ei kuitenkaan tarkoita, että automaattisesti pitäisi digata tai edes hyväksyä em. touhua. Mä en sano omasta kannastani mitään, mutta niin kuosaamisen puolesta kuin sitä vastaankin voidaan esittää ihan järkeviä argumentteja.
Avatar
#56 • • Bella Guest
Hei, oletteko te tajunneet, et TÄÄ ON MEIDÄN ELÄMÄÄ!
Joskus kymmenen vuoden päästä mä saatan olla just sun pomo ja sit kerron duunin pikkujouluis tarinaa miten olin kuosailemassa jossain bileissä ja mul oli niiin hauskaa... Monet teistä varmaan ajattelis et mä oon narkki, koska mä silloin tällöin (n. kerran kuussa) piristän itseäni erilaisilla keinoilla. Mun kyttäfaija ei ikinä arvais mitään, sillä mä olen sama Bella sille kun oon aina ollut, mun persoonallisuus ei ole muuttunut mihinkään. Ja mitään muuta en inhoo niin paljon kuin kännisiä örveltäjiä. Mutta se saattaa johtua myös siitä että ollessani 14 juuri sellainen örvi raiskasi mut. Mä yritän rakastaa silti kaikkia ihmisiä ja hyväksyn kaikkien tavat selvitä elämästä, kukaan meistä ei kuitenkaan selviä siitä hengissä!
Täällä on niitäkin, jotka tuomitsevat pilvenkin, mutta käykää pliiis lukemassa vähän faktoja siitä, sen jälkeen ymmärrän jos dissaatte sitä vielä, mutta en sen perusteella jos olette vaan nähneet kun pilveä tykitetään suoneen mainoksessa... Eli ottakaa asioista selvää ennen kuin tuomitsette kaiken.
Avatar
#57 • • H.Abismo Guest

Originally posted by Smile_Boy:
Muista suvaitsevaisuus.

Smile_Boy



Mä en tajuu nyt. Sä paasaat suvaitsevaisuutta vastaan, mut sit muistutat siitä? Jäikö lääkitys väliin?

"Sieg Smile!", näinkö huudat? Onkohan sulla ees oikeesti mitään hymyiltävää?

Lueppa se teksti uudestaan sanakirjan kanssa ni tajuatki jotain, en suvaitse EHDOTTOMUUKSIA. Ei suvaitsevaisuus ole absolutismi!

PiisAut

- helmiähymiösioille -
Avatar
#58 • • H.Abismo Guest

Originally posted by yana:
[QB
ruokohelpi -> DMT, no mut hei ei siinä mitään vikaa? (ruokohelpi on tuo plant resourceissa mainittu Phalaris Grass eli Reed Canary Grass)

mutta enhän minäkään tätä ilman Internettiä tietäisi! eli jos nyt alettaisiin ratkomaan energia ja muita ongelmia viljelemällä ruokohelpiä ja ihmiset vaan eivät tietäisi tuon dmt pitoisuudesta niin homma ois jees. mutta kun on Internet! kaikki vaan on vaikeampaa. pitäisi varmaan kieltää tietokoneet. samalla voisi tehdä rangaistavaksi keskustella kenenkään ulkomaalaisen kanssa, ettei vaan pahat tiedot leviä.

[ 18 April 2001: Message edited by: yana ][/QB]

Avatar
#59 • • H.Abismo Guest
Hups!

Edellinen quote pääs lipsahtaa...

DMT on kuitenki aikas raju aine ja diippi trippi, ei mitää biletysmatskua. Vars erottelu/annostelu kasvista vaikeaa. Ei kannata testaa ellei oo kondiksessa ja mieli vakaa ja dosage suht varma...

PiisAut!

- järkihymiömukana -
Avatar
#60 • • Oku Guest

Originally posted by Quantum:
Itse en käytä, mutta voin uskoa, että pari kertaa kun on kuosannut ei pippalot maistu muuten.



Ei pidä paikkaansa ainakaan yleisesti. Hyvät bileet maistuvat aina riippumatta pään säädöistä. Kenties kyseiset henkilöt eivät alun perinkään ole tykänneet selvinpäin bailaamisesta?